Най-вероятно е от настройките,но би могло да бъде и хардуерен проблем.Не виждам след толкова писане как да ти се помогне.Намери човек,който разбира от тези неща,ако трябва му плати,но да ти настрои и покаже всичко нагледно,щом нямаш сили и търпение да се справиш сам.Спомням си първите ми опити с такива програми,никай нищо не искаше да ми каже или покаже...Първоначално публикувано от dgargamel
p.s.Вижда ми се невъзможно дори "сдъвкана храна" да помогне в случая.

за пример - мене самия). Отговорът на този въпрос е известен - такива филми се кодират в студия и с много добри кодери, а за източник се изполва некомпресирано видео. Освен това, за комерсиалните DVD-та се изполват изходни материали, видео или кино с великолепно качесво - шумът е минимален, снимането е от статив и т.н. Затова в професионалните снимки изменянето на информацията от кадър до кадър е много по-малко, отколкото в сравнение с любитерските снимки. Това позволява да се получи MPEG поток с високо качество дори при нисък битрейт. В любителското видео в повечето случаи за създаването на MPEG-2 видео се използва компресиран видеоматериал (DV, например) и софтуерен (или евтин) кодер в MPEG-2, затова резултата при гледане та създадено по този начин DVD видео често разочарова своя автор."