Е, значи за климатиците са направили смесено дружество с ония от Джонсън контролс. Хладилниците обаче не се споменават.
Какво трябва да означават тези линкове? Нищо потвърждаващо предходните твърдения за производство в Турция няма в тях.
Просто допълнително инфо.
Оттеглям твърдението си относно производството в Турция.
Според сайта на узуновите, всичките хладилници Hitachi за EU се произвеждат в Тайланд; https://hitachibg.com/завода-на-hita...-истори/
Колко е вярно това не се наемам да твърдя. Също и с кого точно им е договора на Узунови за внос и сервиз на изделията.
Интересното на линковете за Европа е, че в различните страни се предлагат различни продукти с марката Hitachi. Стига отново нещо да не съм объркал.
На Бош има един голям хладилник в Технополис, преди като търсих се бях спрял на него. Обаче взехме Финлукс от Зора, тъй като жената хареса, че е с 2 врати (side by side дето им викат). Засега си върви добре, май втора година.
Здравейте.Поздравления за чудесния форум.Да започна с това че живея в Испания.Вчера видях хладилник с фризер отдоло Беко със номер Rcna406K30XB.Тъх като не намирам такъв хладилник в българските саитове.Прочетох противоречиви мнения No Frost системата и реших да си взема хладилник без такава във горното отделение.Та въпроса ми е Бекото е със система Neo frost,за която не открих много написано.Дали работи на същия принцип като No Frost и дали изсиушава много продуктите и като цяло Беко стабилна марка ли са.За хладилмика пише че е родом от германия ако това има значение за качеството.То там повече мюсюлмани станаха от колкото европеици.
Здравейте колеги, предстои ми да сменям хладилник индезит на 12години(работещ) с нещо по ново. Бюджета ми е 800-1000лв,да ме насочите към марки. Мислих Либхер ама май не са най читавите в този ценови диапазон.Насочил съм се към https://techmart.bg/%D0%A5%D0%BB%D0%...20GBB-72SWEFN/
Този пост е редактиран от MAKARI???; 17-11-19 в 22:16.
Здравейте,
търся хладилник с горна камера до около 160см височина (цвят: бял).
Бях се спрял на Liebherr CTP 2921, но се оказа че са го спрели от производство и от магазина ми предложиха Liebherr CT2931.
Предлагат ми, ако го купя до края на месеца - гаранция от 7 години.
Разгледах доста негативни мнения тук във форума за Liebherr, но всички са от преди 3-4 години и повече. Не успявам да открия дали са отстранили проблемите.
Можете ли да предложите адекватен модел, който да поръчам?
Не съм определил бюджет, но предполагам около 600лв е адекватно за такъв хладилник.
Благодаря.
Здравейте,
Ще сменям хладилника с по-голям и по-нов.
Чудя се между два модела:
LG GBB569MCAZB
Samsung RL4353RBASL/EO
Изглеждат ми сходни, но може би разликата е в детайлите и функционалностите.
За момента си мисля за Самсунга, но от друга страна като марка за LG съм чувал повече добри отзиви.
Всякакви съвети ще са от полза.
Благодаря предварително!
Разгледай ги на живо, има вероятност въпреки че са по-големи от старият ти заради разпределението вътре да не събират повече продукти. Тази година и ние сменяхме хладилник и когато ги оглеждах първо това ми направи впечатление, уж по-голям а пък като сравних мислено със старият нямаше да съберат повече. Според мен от там започни, Бош за мен бяха с най-добро разпределение и в последствие такъв взехме и към днешна дата бих казал че е супер.
Здравейте поръчах Хладилник с фризер LG GBB61PZHZN, 341 л, No Frost
Имате ли някакви впечатления от него ,че не се намират много за хладилниците ?
Благодаря за мнението - наистина се оказа така и идентичен хладилник на BOSH е с по-добро разпределение и съответно при еднакви обеми полезния обем е по-голям. Сега съм пред друга дилема, тъй като си харесах два модела почти еднакви:
KGN56XL30 и KGV58VL31S
Разликата до колкото виждам е във функциите Low frost и No frost. И сега се чудя има ли смисъл да дам 480 лв. повече за No frost? Май няма...