Сам си си отговорил на въпроса.
Това е цента на един по-малък хладилник.
Сам си си отговорил на въпроса.
Това е цента на един по-малък хладилник.
Аз също предпочитам Low frost пред No frost и то не само заради цената.
Взехте ли го? Доволен ли сте?
- - - - - - - - - -
Толкова ли са добри LG? Имам и аз дилема, LG ме блазнят с обемите на фризерната част - доста повече от останалите в в същия размер (сравнявам с БОШ най-вече...
- - - - - - - - - -
Какво си взехте в крайна сметка и какви са отзивите?
Здравейте и весели празници! Имам нужда от нов хладилник, на този етап съм се спрял на този: https://www.tehnomix.bg/hladilnik-sa...rb31hsr2dww-ef
Ще ми се да чуя някакви мнения за модела, в интернет не намирам нищо. Ако има и нещо по-добро в този ценови клас и размер също бих го разгледал.
Предварително благодаря!
ЗА МНОГО ГОДИНИ КОЛЕГИ.да сте живи, здрави и все така отзивчиви.та на въпроса....смятам да ПЕНСИОНИРАМ хладилника ми и моля за помощ при покупка на нов.изискванията са ми-голям,с фризер,дълга гаранция,малко проблемен,добър сервиз,без лед и размразяване, и бюджет около 1500 кинта.загледах едно ХИТАЧИ,но имам лоши спомени от ИНТЕРСЕРВИЗ УЗУНОВ(свързани с телевизор ШАРП)
https://intermarket.bg/?item=1256386&group=2.Благодаря предварително на отзовалите се.
За много години! Виж го наяве и потърси допълнително информация, на мен много ми хареса https://www.technopolis.bg/bg/Hladil...PZPZD/p/660698
Здравейте,
Препоръчайте хладилник с долна камера/фризер в бюджет до 600лв. Хладилника ще се ползва от един човек, така че размерите не са решаващи, нито цвета, а по-скоро надеждността. Бюджета не е тотално фиксиран и ако е нещо "много на оферта", може и малко повече пари да се отделят.
Мезинов, понеже тия дни ми прави мизерии хладилникът и се поогледах по темата. Дори се замислих за нов, но се получиха засега нещата. Няма да кажа какво бих си купил, но ще споделя какво не бих. До 600 лв. (според мен- като лаик) няма нищо читаво. Производителите са забравили за съществуването на бакъра, всичко е с тънки алуминиеви и "черни" тръби, а и масово слагат китайски компресори с алуминиеви намотки (да ме поправят техниците, ако греша). Бих пропуснал: "италианките" Индезит, Аристон; турските Беко; китайските Мидея, Ариели и разните там Нео, Мео и тн. Бих се завъртял около тези, които са с 5 години гаранция и механичен термостат, поне, ако се развали той- слагаш сам нов или го "пренастройваш", както се получи при мен, защото новият се оказа боклук (уж Ranco- made in EU).
Гледам, че сега са на промоция в емага хладилниците от тяхната (китайска) марка, Star-Light, с 5 години гаранция и се чудя дали да не рискувам.
Вероятността да издържат 5 години експлоатация е минимална.
А ако се повреди след гаранционния срок резервни части едва ли ще намериш. Налага се побългаряване с неизвестен резултат.
Със същия успех можеш да си купиш Arielli или Crown.
Заложи на по-известни "марки", за които има официални сервизи в БГ.
Колко ще спестиш спрямо еквивалентен модел на beko, примерно?
Току що поръчах Bosch KGV36UW30 от емага за 577лв с 15% код за отстъпка, с доставката, която е 16лв. Модела е стар, но се надявм да не съм сгрешил.
Колко да е стар? Това да не е космически кораб, автомобил или дори ТВ.
Bosch срещу тъмножълт китаец - дали си сгрешил?
Трябва да е с два охлаждащи кръга, щом има отделна регулация на температурата.
Предполагам, че има магнет вентил, както и два датчика в съответните отделения.
Нещо подобно; Трипътен електромагнитен клапан 230VAC/50-60Hz за двуобемни хладилници,type K3-01,Aweco