Този пост е редактиран от Palev; 27-03-24 в 14:48.
майстора така му казал, а на мен ми каза - всички марки дават дефекти - каквото си харесаш
Здравейте!
Трябва ми хладилник с по-широки рафтове. И да не е NoFrost в хладилната част. Днес гледах този - Liebherr CBNef 5735. Също и Gorenje. Бих бил благодарен за мненията Ви.
Gorenje = Hisense
CBNef 5735 Comfort BioFresh NoFrost Fridge-freezer with BioFresh and NoFrost | Liebherr
CBNef 5735 Комбиниран хладилник-фризер с BioFresh и NoFrost Lieb (libragroup.org)
Този Liebherr да не пазарува сам или нещо друго? За тази зверска цена можеш едва ли не Side-by-Side да си купиш.
Искаш широки рафтове. А на височината или по-точно за обема, и разпределението на хладилната част обърна ли внимание?
Около 40% (112l от 281l общо) отиват за двете отделения за зеленчуци. BioFresh отделението имам предвид.
Останалите параметри са ОК, но не и за цена над 3000лв.!
Само
Storage time in case of fault according to GS ** 16.00 h ** Value according to global standard (GS)
Freezing capacity in 24 hours according to GS ** 9.00 kg / 24h
Да, така е. Предложение за друг, който не е NoFrost в хладилната част....и да си е NoFrost във фризера?
Избираш 2 марки, влизаш в сайта им и четеш.
После - проверяваш цените с Google.
Четох. Говорих и с продавачи. Освен Либхера и Горение не открих други. Има ли?
Защо да не е NoFrost в хладилника?
Аз преди 7-8 год. взех един Панасоник от Амазон, ето този:
https://www.amazon.de/gp/product/B00...?ie=UTF8&psc=1
Бачка си без проблем още, струваще малко над 500 Е. Като недостатък мога да спомена свиренето при работа на компресора, понеже работи с много високо налягане. Не е добре, ако е в стая, където спи някой.
Иначе отзад пише произведен в Сърбия, но работи без грешка.
Горенйе правеха на времето много добри уреди, но от години всичко е китайско менте, не взимай тази марка!
Този пост е редактиран от koko007; 01-04-24 в 15:23.
Тъкмо ще си сушиш филето, мен не веднъж ме е спасявал.