Само за информация-нали не мислиш, че е неръждавейка? Това е цвят инокс. Цветът не прави хладилника, както и колата.
Само за информация-нали не мислиш, че е неръждавейка? Това е цвят инокс. Цветът не прави хладилника, както и колата.
За цвета отговаря старшината в къщи,разбрах и от магазините ,че не е неръждавейка,но заповедта си е заповед.
Май се спряхме на този либхер CUPesf 2901 Comfort ,това което не ми хареса е че има стъкло под лавиците на вратата и имам притеснение ,че могат да се строшат.Отделно изглежда ми леко дървен.В техномаркет отворих да видя един произволен Либхер и видях че чекмеджетата на фризера са начупени.Явно в Либхер се отделя внимание само на хладилната система,а от там нататък каквото сложат.Загледахме се и по един Индезит Indesit BIAA 10 X Хладилници Цени, оферти и мнения, каталог на магазините
,но продавач консултанта беше категоричен в полза на либхера.
Препоръки?
Прекалено много изисквания за хладилник от този обем и клас!
За цвета - накарай старшината да си остави отпечатъка върху "inox"-a. За да види как се набива на очи. И после да пробва да го изчисти с обикновена кърпичка. Смятам, че ако няма да бършеш ти хладилника, проблемът с цвета ще ти отпадне автоматично.
Оттам-нататък задачата ти се улеснява неимоверно!
А и сравни цените на съвместими продукти на Liebherr и AEG/Electrolux примерно и ще ти мине мерака за първата марка! Разликата в цената е доста голяма, повярвай ми!
Здравейте предстои ми закупуване на хладилник с фризер някой има ли наблюдение над тези моделииХладилник с фризер Hotpoint-Ariston ENBLH 19221 FW
https://zora.bg/hotpoint-ariston/enblh-19221-fw/23525бюджета ми е до 1500лв.Или ми дайте мнение за някой друг модел ,търся сходни модели с по-голям фризер и хладилна част.Хладилник с фризер Hotpoint-Ariston ENBGH 19223 FW
https://zora.bg/hotpoint-ariston/enbgh-19223-fw/24821
Този дали си струва
Този пост е редактиран от ndk; 13-04-15 в 14:59.
Здравейте, налага ми се да купувам нов хладилник и след като изчетох голяма част от темата, стигнах до извода, че в днешно време марката е по-малко важна, а по-голямо значение има гаранцията. Спрях се на това.
http://www.technopolis.bg/bg/Combo-f...-3021/p/662967
В Технополис е с 3 години гаранция, а в ЕМАГ го дават с 4г., но съм чувал, че с ЕМАГ кореспонденцията по повод на рекламации е почти невъзможна. Въпросът ми е струва ли си самият модел, а ако не, към какво друго да се ориентирам до около 800-900 лева? Имам ограничения относно височината да е около 180см максимум. Предварително благодаря на отзовалите се!
Не знам каква "голяма част от темата" сте изчели. От избора Ви на марка личи, че това не е точно така.
Ориентирайте се към нещо друго или търсете промоция на Liebherr с поне 5 годишна гаранция. Не, че ще ви спести нервите и загубеното време, но ще имате работещ хладилник поне до този срок. С малки прекъсвания, заради повреди в доста от случаите.
Ами четох, каквото можах за 1-2 дни, но явно не е било достатъчно Препоръчайте поне 1-2 други марки да знам какво да гледам?
Здравейте! Нуждая се от вашата помощ и компетентност за избор на хладилник с фризер, тъй като на мен тази област ми е малко чужда. Търси се хладилник с фризер, който да е надежден и икономичен и възможно по-евтин (говорим за среден клас, 400-500лв). Четох, че хладилниците с 2 компресора вече били изместени от някаква нова технология, която позволявала на 1 по-голям компресор да върши същата работа, но все пак не мога да преценя кой е по-добрият вариант. Ако някой би ме насочил към поне 2-3 конкретни модела, ще съм му много благодарна! Предварително ви благодаря
400-500лв едвам и за един компресор стигат, но можеш да погледнеш INDESIT BIAA 12 за тия парички.
то ако слагаха компресор от 500 лв ,с мед да ги намажеш ..
Благодаря за предложението Ще се обмисля доста сериозно. Засега INDESIT-a остава като вариант, а другият, който разглеждаме, е ето този:
https://www.zora.bg/whirlpool/wbe-3411aw/17298
Но така като гледам съществена разлика май нямат...освен в обема
Можете да видите двата модела в Зора и си преценете дали и кой от тях си заслужава!
Съветът ми, обаче е да се насочите към марка / модел с 5 години пълна гаранция на производител и/или вносител!
Всичко друго е празни приказки и гадаене.
В момента една марка от бивша Югославия има такава промоция. Понеже не съм й голям фен, не искам да я споменавам директно.
Никой не може да Ви гарантира срок на безпроблемна работа при сегашното състояние на нещата. Имам предвид политиката на производители и търговци.
В общия случай у нас специално, ако сегашните хладилници от нисък/среден клас (че и по-скъпите) изкарат 3 - 5 години си е направо постижение.
Специално за Whirpool - преди няколко месеца търсих хладилник с горна камера до 500лв. В Зора имаше два модела, които трудно бих различил, ако не беше разликата в емблемата. Единият беше Crown, другият - Whirpool. Не казвам, че не са добри, а просто споделям мои наблюдения. За съжаление не помня колко беше разликата в цената.
Успех!
Някой може ли да ми помогне с малко пояснение - спрях се на този Бош Хладилник с фризер Bosch KGV36VW32, 309 л, Клас A++, H 186 cм, Бял - eMAG.bg
но на други места забелязах, че този модел е посочен като
BOSCH KGV 36VW32S или дори като
BOSCH KGV 36 VW 32BG S
http://www.technopolis.bg/bg/Combo-fridge-freezer/Combo-fridge-freezer-BOSCH-KGV-36VW32S/p/663837
BOSCH KGV 36 VW 32 S
Това един и също модел ли е или все пак има някаква разлика?