В крайна сметка взех хладилник с горна камера LIEBHERR CTP-2921 - 570 лв. Главно ми трябваше да е тих и да работи. Тези дни като го включа ще споделя впечатления. Ако не остана доволен от марката, следващия път ще пробвам хладилниците на LG.
В крайна сметка взех хладилник с горна камера LIEBHERR CTP-2921 - 570 лв. Главно ми трябваше да е тих и да работи. Тези дни като го включа ще споделя впечатления. Ако не остана доволен от марката, следващия път ще пробвам хладилниците на LG.
Здравейте,
предстой ми покупка на хладилник, от една седмица и нещо обикалям по магазините, следя интернет сайтовете, но някой знае ли какво става по магазините и защо почти няма избор на хладилници и особено по-големи с горна камера.
Пълно е с предложения с долен фризер, отворени по три четири бройки от един и същи модел?
Предварително благодаря.
Очевидно от много време не сте влизал в магазин за битова техника. Отдавна все по-малко се предлагат хладилници с горно разположена фризерна камера. Това не е новина и все по-малко ще се произвеждат такива модели. За битов хладилник се предполага много по-често да се отваря голямата плюсова камера и при долно разположена минусова, горната плюсова и отделенията й са на височина удобна за потребителя и не се налага човек да се навежда.
ХЛАД. SAMSUNG RT38K5530S9/EO | Хладилници с фризер | Хладилници -
това го бях харесал преди време.
Взех го по- евтино:
https://forum.setcombg.com/%D1%85%D0...tml#post859748
Има такива модели много.
Освен на Шарп-Лг,Самсунг,Сименс..и т.н.
Просто от любопитство, защо някой би търсил специално хладилник с горен фризер. Дълги години и аз ползвах такъв, но след като преди 6г. купих за пръв път хладилник с долен фризер и категорично мога да заявя, че е много по-удобно за потребителя при нормална употреба плюсовата камера да е горно разположена.
Защото,бутилката с ракия или мастика се изважда от горния фризер много по-лесно
И защото ми е по- удобно да не слагам стол пред хладилника, за да извадя нещо от най- горния рафт, особено ако хладилника е над 2 метра висок.
Ето един и с двете , интересно решение :
https://m.olx.bg/ad/hladilni-s-frizer-neff-ID7j2zb.html
Благодаря, но Sharpa ми идва прекалено скъп, преди години взех 6-то чувство с подобните размери за 1300 лв.
- - - - - - - - - -
Първо защото първото нещо което ми липсва е ледарката. Второ този фризер отдолу няма с какво толкова да го тъпча.... мама и тате не пращат половин прасе
Преди години си купих Whiplpool ARC 4190 IX и съм страшно доволен от размера и функциите. До миналата година в търговската мрежа имаше подобни хладилници, но след нова година явно разпродадоха складовите наличности....
Този пост е редактиран от xps_; 23-03-18 в 21:56.