Мисля, че тази графика към настоящия момент би изглеждала доста по-различно...
Мисля, че тази графика към настоящия момент би изглеждала доста по-различно...
До whitewizard
За съжаление не намерих в ЗЗД нещо което подкрепя твърденията Ви, а много бих искал. Става въпрос за прекъсване на автоматично преподписан договор, но в договора има точка за автоматичното му подновяване при същите условия. До колкото разбрах твърдите, че тази точка е неправомерна. По логика съм съгласен с Вас, но дали закона е съгласен. Аз смятах, че е просто некоректна, но не и незаконна или невалидна. Много бих искал да сте прав. Аз не съм юрист, може би не съм разбрал Вас или като четох законите. За съжаление тази точка я има в договорите на мтел и глобул, а когато подписвах договора я имаше и в договорите на вивател. Моля Ви, споделете, невалидна ли е подобна точка. Защото ако е валидна, то договорът ми отново е срочен за една година и прекратяването му може да стане само срещу плащане на неустойки. Или с месечно предизвестие при изтичането.
Злобул, нагли византийци!
Два месеца последователно се "абонирам" за техни услуги.
През Март получавам два СМСа, че съм си активирал услуга при която ще ми пращат СМСи за формула 1, които ще заплащам. Как е станало ли? Ами пускат "нещо като СМС", което отключва клавиатурата и чака да натиснеш "ок" и хоп, честито абониран сте.
Предвидливо смених настройките на телефона, като сложих фалшив номер за СМС сървис център с надеждата че телефона няма да може да праща СМСи.
През Април нещата се повториха, този път се "абонирах" за няква тъпа мелодия.
Извод: номера със сървис центъра действа, но само на нормалните СМСи, а Злобул са ГАДНИ ВИЗАНТИЙЦИ!!!
Не само че са гадни, но и си мислят, че ядем доматите с коловете и си вадим картофите с бомби. Пример: на план Smart съм и съответно разговорите ми към всички оператори са са 0.32 лв. Влизам в my.globul и от там виждам, че мога да си добавя разни пакети. Един от тях е Call National като за 15 мин към всички мрежи ще трябва да платя такса от 4,90 лв . Прости изчисления обаче ми казват, че ако не платя тази такса и говоря 15 мин ще платя за тях 4,80 лева (15х0,32=4,80) и то само ако ги изговоря тези минути, а иначе ако добавя пакета си го плащам без значение дали съм говорил. Гледах, пулих се.Аз ли бъркам или тези ни вземат за индианци?
![]()
То за това има опция и да не го добавяшНа някои хора си им върши работа.
Еми това го има доста често. Примерно в КФС като си вземеш бонбургер меню то е по-скъпо от трите по отделно, ако не е голямо де (менюто). в Макдоналдс 3 чикън макнагетс са 1лв, а 9 бяха 6 или нещо подобно, викат ми в големите има и сос, а аз ги питам не мога ли да си купя соса отделно и те може струва 50 ст.Първоначално публикувано от Usera
За това винаги гледайте и четете малките букви
![]()
Позволявам си уточнение, което скоро коментирахме с приятели на такъв договор: срокът трябва да е ТОЧНО (!!!!) едномесечен! Т.е. подписан е на 10-то число, то на 10-то предния месец трябва да се внесе предизвестието. А те имат проблема, че договорът им е подписан на 7-ми Октомври. А 7-ми Септември ще е работен чак през 2015!!! Сега изчакваме да предподпишат на по-евтин едногодишен договор на 12-ти Октоври, че догодина 12-ти Септември е сряда и май няма тенденция да е почивен!Първоначално публикувано от Hursa
![]()
Ден на Съединението – 4, 5, 6 септември, общо: три почивни дни (3 септември е работен)Първоначално публикувано от emos
За справка: http://spatnik.com/index.php?option=...d=20&Itemid=10
А има и куриерски фирми ...
Така че, варианти има, само да има желание човек![]()
Ти си чешеш клавиатурата или какво?!?Първоначално публикувано от prince
Разместването на почивните дни покрай официалните празници се гласува от МС! И в твоя линк се посочва: "Предварително ще изпреварим събитията...", към което коментарите ми са с общоизвестните "Сметка без кръчмар" и "Гладна кокошка просо сънува", "Когато цъфнат на баба ти налъмите" и др.под. тематични...
Отделно - ти явно не си наясно, че и на деня, в офиса им, на тяхна бланка, СЛУЧАЙНО ще забравят да ти кажат къде да сложиш чавка и договорът пак се подновява... В едно си прав: "варианти има", но правилата на играта са измислени от тях!![]()