Страница 5 от 5 ПърваПърва ... 345
Резултати от 61 до 69 от общо 69

Новата схема на измама на Глобул !

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Aug 2009

Re:Новата схема на измама на Глобул !

Мисля, че тази графика към настоящия момент би изглеждала доста по-различно...

2.  

3. Тук е от
    Apr 2010

До whitewizard
    За съжаление не намерих в ЗЗД нещо което подкрепя твърденията Ви, а много бих искал. Става въпрос за прекъсване на автоматично преподписан договор, но в договора има точка за автоматичното му подновяване при същите условия. До колкото разбрах твърдите, че тази точка е неправомерна. По логика съм съгласен с Вас, но дали закона е съгласен. Аз смятах, че е просто некоректна, но не и незаконна или невалидна. Много бих искал да сте прав. Аз не съм юрист, може би не съм разбрал Вас или като четох законите. За съжаление тази точка я има в договорите на мтел и глобул, а когато подписвах договора я имаше и в договорите на вивател. Моля Ви, споделете, невалидна ли е подобна точка. Защото ако е валидна, то договорът ми отново е срочен за една година и прекратяването му може да стане само срещу плащане на неустойки. Или с месечно предизвестие при изтичането.

4. Тук е от
    Dec 2008

Злобул, нагли византийци!

Два месеца последователно се "абонирам" за техни услуги.

През Март получавам два СМСа, че съм си активирал услуга при която ще ми пращат СМСи за формула 1, които ще заплащам. Как е станало ли? Ами пускат "нещо като СМС", което отключва клавиатурата и чака да натиснеш "ок" и хоп, честито абониран сте .

Предвидливо смених настройките на телефона, като сложих фалшив номер за СМС сървис център с надеждата че телефона няма да може да праща СМСи.

През Април нещата се повториха, този път се "абонирах" за няква тъпа мелодия.

Извод: номера със сървис центъра действа, но само на нормалните СМСи, а Злобул са ГАДНИ ВИЗАНТИЙЦИ!!!

5. Member
    Тук е от
    Feb 2005

Не само че са гадни, но и си мислят, че ядем доматите с коловете и си вадим картофите с бомби. Пример: на план Smart съм и съответно разговорите ми към всички оператори са са 0.32 лв. Влизам в my.globul и от там виждам, че мога да си добавя разни пакети. Един от тях е Call National като за 15 мин към всички мрежи ще трябва да платя такса от 4,90 лв . Прости изчисления обаче ми казват, че ако не платя тази такса и говоря 15 мин ще платя за тях 4,80 лева (15х0,32=4,80) и то само ако ги изговоря тези минути, а иначе ако добавя пакета си го плащам без значение дали съм говорил. Гледах, пулих се. Аз ли бъркам или тези ни вземат за индианци?

6. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

То за това има опция и да не го добавяш На някои хора си им върши работа.

7. Member
    Тук е от
    Mar 2010

Цитат Първоначално публикувано от Usera
    Не ......
    Еми това го има доста често. Примерно в КФС като си вземеш бонбургер меню то е по-скъпо от трите по отделно, ако не е голямо де (менюто). в Макдоналдс 3 чикън макнагетс са 1лв, а 9 бяха 6 или нещо подобно, викат ми в големите има и сос, а аз ги питам не мога ли да си купя соса отделно и те може струва 50 ст. За това винаги гледайте и четете малките букви

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2004

Цитат Първоначално публикувано от Hursa
    ... то договорът ми отново е срочен за една година и прекратяването му може да стане само срещу плащане на неустойки. Или с месечно предизвестие при изтичането.
    Позволявам си уточнение, което скоро коментирахме с приятели на такъв договор: срокът трябва да е ТОЧНО (!!!!) едномесечен! Т.е. подписан е на 10-то число, то на 10-то предния месец трябва да се внесе предизвестието. А те имат проблема, че договорът им е подписан на 7-ми Октомври. А 7-ми Септември ще е работен чак през 2015!!! Сега изчакваме да предподпишат на по-евтин едногодишен договор на 12-ти Октоври, че догодина 12-ти Септември е сряда и май няма тенденция да е почивен!

10. Member
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от emos
    А 7-ми Септември ще е работен чак през 2015!!! ...
    Ден на Съединението – 4, 5, 6 септември, общо: три почивни дни (3 септември е работен)
    За справка: http://spatnik.com/index.php?option=...d=20&Itemid=10
    А има и куриерски фирми ...
    Така че, варианти има, само да има желание човек

11. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2004

Цитат Първоначално публикувано от prince
    Ден на Съединението – 4, 5, 6 септември, общо: три почивни дни (3 септември е работен)
    За справка: http://spatnik.com/index.php?option=...d=20&Itemid=10
    А има и куриерски фирми ...
    Така че, варианти има, само да има желание човек
    Ти си чешеш клавиатурата или какво?!?
    Разместването на почивните дни покрай официалните празници се гласува от МС! И в твоя линк се посочва: "Предварително ще изпреварим събитията...", към което коментарите ми са с общоизвестните "Сметка без кръчмар" и "Гладна кокошка просо сънува", "Когато цъфнат на баба ти налъмите" и др.под. тематични...
    Отделно - ти явно не си наясно, че и на деня, в офиса им, на тяхна бланка, СЛУЧАЙНО ще забравят да ти кажат къде да сложиш чавка и договорът пак се подновява... В едно си прав: "варианти има", но правилата на играта са измислени от тях!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 5 от 5 ПърваПърва ... 345

Подобни теми

1. Отговори: 17
    Последно: 31-01-15, 00:54
  2. Темпекс Fuji Electric измама!!!
    От stinglover77 във форум Черен списък
    Отговори: 47
    Последно: 09-05-12, 17:46
  3. Измама или не?
    От badboy във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 11
    Последно: 03-03-07, 22:06
  4. Потенциална измама
    От MitkoS във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 7
    Последно: 03-03-06, 02:00
  5. Ако не е измама ще е Новина
    От chavv във форум Коментирай новина
    Отговори: 12
    Последно: 30-12-01, 19:32

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе