Първоначално публикувано от
pesho12 Мошенниците от
ГЛОБУЛ ми погодиха следния добре скроен номер. Държа 3 карти на мое име и тази година реших, че вече тотално ще се махна от гадовете. Отидох в техен офис и попитах какво е необходимо да направя, за да прекратя договора си с тях. Отговориха ми, че договора ми изтича на 31.10.2009г и след като си платя задълженията, който имам мога да прекратя взаимоотношенията си с тях. До тук добре. На въпросния 31.10.2009 г нямах възможност да отида да прекратя договора, следващия ден беше 01.11.2009г /неделя/ и реших да отида в понеделник да свърша работата. На 02.11.2009г. отивам в техен офис и въпросните измамници ми казват, че автоматично са ми преподписали договора за още една година и не мога да се откажа, без мой подпис, без уведомление, без нищо решили и ми преподписали договора. След това оператор ми се обажда и ми казва, че ми били изпратили 1 смс, който не съм получил, но те твърдят че съм бил уведомен. Така че приятели колкото може по- бързо и навреме се отписвайте от мошенниците, за да не ви преподпишат автоматично /сигурно някаде с малки букви в договора е залегнало това автоматично преподписване, но аз лично не можах да го открия в самия договор/.

ГЛОБУЛ