Страница 23 от 26 ПърваПърва ... 132122232425 ... ПоследноПоследно
Резултати от 331 до 345 от общо 389
Like Tree3Одобрявам

Още един шаран в мрежата на Ванко

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2010

Re:Още един шаран в мрежата на Ванко

"Младоженката" ще бере ядове....
    Понеже те водят като малко кученце за носа. Хем НЕ знае хем лае....
    Ако беше човек щеше да вдигнеш телефона и да се разбереш с хората а не на парче-както и работите.
    Затова ще си получите всичко каквото трябва. В БГ не трябва да има подобен род фирми да работят. Това не е работа а това е СХЕМА за взимане на пари от хората, но хората се насъбират и понеже стават все повече белята ще стане и по голяма.

Иван Иванов vanko68
    ^
    Интертермо ООД
    ^
    Интертермо ЕООД Ловеч
    ^
    Интертермо ЕООД СОФИЯ

Уж нямаш нищо общо с Иван Иванов, а пак работите заедно - мн странно.
    Както се казва има доказано поведение - така че да си потраем още малко и те нещата ще цъфнат. ВСЕ ПАК ИДЕ ПРОЛЕТ......

п.с. Относно снимките материали едва ли знаеш какво имаш - но и не знаеш какво нямаш. Ако имаш лични съмнения относно това ще получиш и ЛС за да не наливаме тук.

Иначе all the best на всички
    поука: Нехаете ръката която Ви храни.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2009

Kasap точно ти ли си изумен?
    Дето препоръчваше Иван на ляво и на дясно? Как не те е срам изобщо да се подиграваш в темата. Искаш ли да те цитирам, щото си пазя личните съобщения. Не те упреквам за тях, всички бяхме изумени, но на твое място няма да подхождам подигравателно, след като съм съучастник по някакъв начин.
    Да знам че съм постъпил глупаво със 100% авансово плащане. Но преди това този човек беше провъзгласен за господ на климатичната техника тук и във "Направи си сам", отделно се споделяше какъв коректен човек бил. Разбираме се с него да работим заедно, той няколко часа след като съм казал какво търся (едната машина беше слабо продавана FTXS20G, и не налична навсякъде) ми се обажда и ми казва, че машината е има в склад на Атаро в Пловдив, ще ми е поръча, виждаме се, моли ме за плащането, щото се хванал на няколко места и му е трудно. Хващам се на въдицата и плащам, издава ми документ за плащането. След всичките позитивни мнения си казвам - ОК. Правил съм бизнес с хора от HWBG много пъти, не съм бил лъган, знам че в тези форуми не се подвизават всякакви хора и се предоверявам. Да Иван достави всичката техника, но това беше единственото положително нещо.

4. Тук е от
    Aug 2007

Ха, какъв обрат.Понеже все по-рядко ползвам този форум чак сега попаднах на тази тема за гуруто на климатиците.Още преди повече от две години разбрах че форума за климатиците се контролира от търговци които си гледат само търговийката.И всичко което прочетох доказва че съм бил прав.В интерес на истината за малко и аз да им повярвам.За малко да ме убедят че това което виждам не е истина.А то каква била работата.

5. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от nasko-g
    .Още преди повече от две години разбрах че форума за климатиците се контролира от търговци които си гледат само търговийката.И всичко което прочетох доказва че съм бил прав.В интерес на истината за малко и аз да им повярвам.За малко да ме убедят че това което виждам не е истина.А то каква била работата.
    Определено е добре, че намери време да влезеш и да ми отвориш очите кой контролирал форума за климатици...
    Не схващам с какво тази тема за един некоректен човек те убеди в това, не схващам и защо въобще реши, че това, което пишеш има някаква връзка с темата и няма да бъде изтрито, а ти наказан за несъстоятелни обиди към форума?

6. Тук е от
    Aug 2007

Един некоректен и още 20 които му правехте реклама.
    Не си пави труда да ме наказваш.
    Аз сам ще се накажа.
    Чао!

7. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Е, аз съм доволен от това, което са ми препоръчали за климатиците разбиращите колеги.

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Ами аз и от Ванко68 не мога да се оплача дойде човека докара ми и монтира един подов Дайкин платих му на ръка и толкова.Реших ,че ще търся друга фирма да го обслужва после в моя регион,но просто не съм имал проблем с машината.Купих го от него заради цената ,която ми предложи.Само че това бе през 2009г.После и аз се изумих от написаното тук и не мога да си обесня как е тръгнал по тоя път.

10. Banned
    Тук е от
    Jan 2006
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Всчики търговци и продавачи станаха така , докато ти вземат парите са любезни и ти свалят звезди , падат на колене , готови са на всичко , вземат ли парите не ги търси след това.

11. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от dragomir7708
    Всчики търговци и продавачи станаха така , докато ти вземат парите са любезни и ти свалят звезди , падат на колене , готови са на всичко , вземат ли парите не ги търси след това.
    Интересно, след като слагаш всички търговци и продавачи под един знаменател от кого купуваш тогава?

12. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от nasko-g
    Един некоректен и още 20 които му правехте реклама.
    Не си пави труда да ме наказваш.
    Аз сам ще се накажа.
    Чао!
    Защо да те наказвам???
    Проблемът е, че очаквам човек да стои зад думите си.
    Отначало каза, че форумът "бил контролиран" от търговци, после стана, не целия форум, а един некоректен и 20 потребителя, които са му правили реклама. Сред тези 20, предвид правехте явно попадам и аз според думите ти?
    Сега, да видим фактите:
    1. Вярно е, че Ванко е извършвал платени услуги на много съфорумци.
    2. Вярно е, че тези съфорумци до един момент са били доволни от услугите му и с чисто сърце са го препоръчвали на другите.
    3. Факт е, че аз като собственик на форума грам не се интересувам от климатици и единствено се старая да запазя раздела чист и без търговски оферти.
    4. Факт е, че по някое време Ванко е решил да мине от тъмната страна и е завлякъл хора от форума.

На база на това... ти обиди форума, индиректно мен, че е контролиран от търговци... Ами... несъстоятелно е, направо не знам защо трябва да си правя труда да ти отговарям. Недоволни винаги ще има, каквото и да правиш. Няма как да те убедя, че форумът не е комерсиален, НЕ ЗАВИСИ от никого, не защитава ничии фирмени интереси и целта му е да бъде приветливо място за споделяне и обмяна на опит.

13. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Колега, недей толкова повърхностно. Някои се стараят клиентите им да останат доволни. Така ти обиждаш точно тези някои търговци.

14.  

15. Тук е от
    Feb 2011

Разбира се, че не е така! Ето, например онзи ден пуснах тема и в "Бял списък". И как да не пусна, като съм супер доволен от момчетата. Редно е като има боклуци да се изтипосат на първи страници подкрепени с факти. В същото време, когато някой се старае, да му се даде едно рамо с каквото може. Но извода от всичко това е, пак си харесвайте и казвайте хубави думи за който заслужава, но умната с препоръките! Щото никога не е късно човек да стане за резил...че и за повече

16. Тук е от
    Oct 2005

А аз не мога да се оплача от Интертермо-преди месец имаше проблем малкия клима от подписа и
    АТАРО призна гаранцията като замени елемента -не ми е било проблем да се свържа с Маринела и брати. А до Ванко просто нямам думи

17. Member
    Тук е от
    Mar 2010

Цитат Първоначално публикувано от КрИс
    Прощавай, че си инженер, но в случая си действал като блондинка с това 100%-во авансово плащане в брой...
    В интерес на истината и аз така направих преди 2 години. Дадох му 100% авансово и той свърши работата. Може би защото съм инженер
    Може би българите сме такива - разчитаме на "връзки", на препоръчан човек, на личен контакт, на доверие към даден човек и действаме на сляпо...

18. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Не всички, има много коректни колеги. Мога да посоча ама не е за това темата.

Маринела, как не те е срам? Защо се криете като мишоци и не връщате на хората парите? Щом фирмата е твоя ти си длъжна да си пазиш печата. Ако въобще е такава историята, защото прочетох куп лъжи. Мястото на такива като теб, Ванко и компания е в затвора и искрено се надявам да отидете там. Нали сте много честни? Що нямате адрес и не си вдигате телефоните? Заслужаваш да...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 23 от 26 ПърваПърва ... 132122232425 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Прекъсва ми мрежата ??
    От obshtinska_mishka във форум Мрежи
    Отговори: 41
    Последно: 04-05-16, 20:45
  2. проблем с мрежата или ?
    От eror във форум Windows
    Отговори: 2
    Последно: 13-09-08, 09:43
  3. Проблем с мрежата
    От deveca във форум Мрежи
    Отговори: 8
    Последно: 21-11-05, 19:50
  4. Help губи ми се мрежата?
    От AVATARAT във форум Мрежи
    Отговори: 11
    Последно: 21-05-04, 03:23
  5. Как да конфигурирам мрежата?
    От Go_Play във форум Linux
    Отговори: 8
    Последно: 25-01-04, 16:56

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе