Човека казва че е изгорял и му омръзнало да чака. Познатата схема. Днес ще се чуем
Човека казва че е изгорял и му омръзнало да чака. Познатата схема. Днес ще се чуем
Жоре, спокойно можеш да редактираш заглавието на темата на: "Още един шаран в мрежите на Иван Иванов и Маринела Кънева!" Тази и тя си е е...а майката. Ама как увърта, ама как сваля звезди...пълни нещастници!
Докато не сложа 2500 в джоба няма да кажа, че съм се оправил. Ама вече не съм сам Станахме цял отбор. Четете бе хора...и разпостранявайте! Иван Георгиев Иванов, Маринела Кънева, "Интертермо" ООД или ЕООД...все тая - ползват печати и от двете фирми при взимане на капаро. Нищо, че едната не съществува от години...Някой ден, обещавам ви, ще опиша всичко което знам за тези мизерници, всичките случаи, похвати, истории на измамените...всичко. Ще ви настръхнат косите, повярвайте ми. Но не сега! Важно е да не е сега. Само че през това време, умната! И далеч от тях!!!
ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА давай ги там , да ги видим във национален ефир , кво ги чакаш?Първоначално публикувано от GalinRachev
Не знаете ли къде е местоживеенето на тоя мошеник , защо не го съветвате на място , защо бездействате а той продължава да се издържа с измама.
Здравейте!
Аз съм Маринела от Интертермо,която свързват с Ванко 68.
Срещу Ванко68,имам заведено дело заради това,че е злоупотребил с името на ф-мата,с личните ми данни и т.н.
Случаят с Галин Рачев също е описан там!
На Галин Рачев, лично съм съдействала пред властите ,а също така с инженерна консултация и охота от моя страна и екипа ми,да бъде завършена не започнатата система в домът му.Нещата стоят така,имам издадена ф-ра за плащане в брой,нещо,което Галин не е направил...а иска от ф-мата,да работи за него.Превел е пари в Частната сметка на Частно лице на Ванко 68.Смятам,че не му прави чест,да клевети мен лично и ф-мата в това число.Също така,никога,на никого не съм отказвала съдействие било за недовършен обект от Ванко68,било за гаранционно обслужване.
И една Молба към модераторите,не бива,ако не сте проверили всички факти,да позволявате с лека ръка,да се пишат клевети и да се подронва името на когото и да било.Вярно,че е форум и всеки има право,да пише,каквото пожелае,но когато опрем до имена и лични данни...нека не бъде допускано!
P.S. Ако наистина има ,както твърди Галин Рачев "цял отбор" "опарени",нека се свържат с мен.Галин ми има координатите,защо ги пази за себе си? За да злорадства ли?
Интересно се развва темата, ето че въпросната госпожа не е съучастник, ами и тя е опарена. Викайте "Господари на ефира".
Оооо,кой се появи я ги кажи тези координати тука щото там където ти е регистрирана фирмата изобщо не са чували за такава.Да не мислиш че не съм те търсил.
Тук възниква въпроса, "измамените" от Иван ли са измамени или от Интертермо?
Блонди, не се опитвай да ни разплачеш - няма да се получи. Приказката, че покрай сухото гори и мокрото, нали я знаеш ?
Ти между модератор и полицейски следовател разлика правиш ли ?! "Лични данни"- някой ти е написал "в ефир" трите имена, дата на раждане, адреса и телефона ли ?? Да си си правила сметка с кого ще ортакуваш, знаеш ли колко му дреме на крайния клиент кой крив, кой прав измежду ортаците ? Особено след като е изгорял с пари, нерви, време. Вашият климаджийски бранш е един от тези с най - много оплаквания и лоша слава. Очакваш погалване ли ? Трябва да се разредите сериозно там и да отпадне "куцото" Имал съм по-леки проблеми пак с вашата клика, но те уверявам, че ИЗОБЩО НЕ Е ПРИЯТНО ДА СИ ПЛАТИШ И ДА СИ ПРЕКАРАН.Първоначално публикувано от blondinka
Да де, тя топката ще се прехвърля, то е ясно.
Добре дошла Маринела! Ако фирмата е дала пълномощия (печат, документи и др.) на определено лице да действа от нейно име, кой отговаря за действията на това лице? Ванко си бил дал частната сметка?!? На фактурата обозначена ли е сметката, по която трябва да се плаща?
Много мразя да работя с фирми, които искат капаро. За мен това е несериозно. Досега винаги съм ги избягвал. За несвършена работи пари не давам. А пък и след толкова случаи на опарени клиенти, се чудя как може да има още хора, които да се връзват. Като е дребна фирмата и няма наличен капитал, аз просто нямам работа с нея.
Да бе да - тук не става въпрос да ти направят банята и да платиш накрая. Ако купуваш оборудване за 10 бона примерно - как мислиш - коя фирма ще ти го достави, монтира и пусне в експлоатация и да си вземе парите накрая? Ами ако после ти кажеш "Ами сега нямам толкова, ще ме изчакате"? Аз сега точно един такъв клиент гоня (брат на много добър постоянен партньор, как да очакваш?) - искам да вляза и да си взема материалите, майната му на труда, но не живее там и се гоним като котка и мишка. Един колега наскоро ми предлага чисто нови радиатори с крановете на половин цена - пак снети от такъв обект, че и замръзнали и пукнати на всичко отгоре
За 10 бона оборудване досега не съм купувал още. Ама за 3 бона съм купувал. Дали съм дал капаро, а? Все пак случаите на измамени клиенти са повече. А парите са си мои и ги давам само ако има за какво.