Здравейте. Аз съм Галин Рачев и твърдо заставам зад думите си! Нека продължим...Първоначално публикувано от blondinka
В началото те мислех за разумна. После те помислих за безумно влюбена и обезумяла. Но не съм и предполагал, че можеш да си толкова елементарна! (имай в предвид че се старая да се изразявам нежно)
По Въпрос 1: На кои власти и къде си съдействала? Нека разберем...
По Въпрос 2: Инженерна консултация? Екип? Охота? Wow...Как му беше името на твоя инженер? Екип? - ти, брат ти и Иван! - железния екип...
По Въпрос 3: В началото лъжеше, че Иван е откраднал печата от дома ти докато бил на гости на брат ти. После забрави какво си казвала и твърдеше, че Иван ти казал, че искам да плащам, но съм искал фактура и трябва да ми напишете. Сега казваш, че си имала издадена фактура в брой, която видиш ли съм платил на Иван...Човек като започне да лъже и в един момент забравя на кой какво...ама така е. То да бях само аз.
По Въпрос 4: Не съм превеждал пари на "частното лице Ванко 68", а пуснах парите на Иван Георгиев Иванов и то подчертавам ПО ИЗРИЧНА МОЛБА НА ДВАМА ВИ! И под предтекст, че сте имали неплащани ДДС-та и ще ви запорират фирмената сметка...Видите ли загрижени за мен, да не би да блокират моите пари и да не можете да ми купите частите. Чест ми прави и ще те клеветя не, ами ще рева с пълен глас навсякъде, където мина. И няма да е малко, бъди сигурна! До момента, в който не си видя парите...до стотинка! Защото сама каза: "И аз съм яла от тез пари" ...Имам Iphone от 5 години Само да припомня че знам как се работи с него!
По 5-та точка: Хммм...гаранционно обслужване? Така лииии? Няма да споменавам имена. Ще ги разбереш когато му дойде времето. Само ще вметна, че едно от момчетата писа чак до централата на Даекин за това, че не може да се свърже с вас, че сте мошеници и че отказвате да му отремонтирате климатика...хората писаха на ЕРАТО ако се не лъжа за проблема и те му оправиха всичко. Дори му попълниха нови гаранционни карти към тях. А другото момче от Пещера, което ми написа няколко лични, в които ме пита как да постъпи, защото не може да открие нито един от жалкия ви екип. А човека от Ловеч? И на него ли не отказа гаранционен сервиз. Оооо, там просто сте забравили да доставите обурудване и изпълнение на "ИНЖЕНЕРЕН ПРОЕКТ" в рамките на десетина хиляди лева. А момчетата от София, с които вече сме и приятели по неволя...Лятото пихме бири и разменяхме информация кой, къде, какво знае за вашата фирма. И на тях не си отказала обслужване? А хората от Пловдив, с които ядохме пица онзи ден на тяхна територия...И те са безкрайно "доволни" от обслужване и отговорности от страна на ИНТЕРТЕРМО!!!
По точка 6: Относно модераторите....Те затова са модератори. И форума затова е форум. За да помага! Are you understand? Когато дадоха зелена светлина на Иван да защити името си, твоето, на фирмата ви...къде бяхте тогава? Всички виждаха как всеки ден сте онлайн, но само четете...и си хапете пръстите навярно как съм могъл да ви срина игричките. Нали това сте казали на Lazar Ganev от Варна....Писал съм бил по форумите и вече Иван не искал да съм му клиент. Шшшшшш, алооооо...нещо май...а? До момента не съм си позволявал да давам никакви лични данни публично. Не виждам да са споменавани, така че...модераторите са free...
И за финал: Маринела, би ли ми казала, от колко човека се състои "цял отбор". Мисля си, че имайки в предвид над 6 човека не опарени, а директно измамени от твоята фирма, имам право да твърдя, че хората сме станали цял отбор. Поне волейболен. Нали бяха от 6 играча?
Я ми кажи нещо друго...Аз се обзалагам с теб...ще почерпя целия форум с по бира, ако някой колега, някога, по всяко време, дойде при мен, наберем ти телефона и ти го вдигнеш! Нормално ли е според теб Иван да сменя вече 5 доколкото знам телефонни номера в рамките на една година? Как да ви намерим? Аз незнам дори как ви намират все още хора, които продължават да горят. Аз съм звънял най-малко от 50 различни телефона (толкова е персонала на фирмата ни поне в Казанлък) и нито веднъж, подчертавам, нито веднъж телефон не е бил вдиган! Пазел съм координатите за себе си...ще ги гледам за против стрес... Казах ти, не съм вярвал, че можеш да паднеш до там! Казваше...аз ще ти върна парите и ще изтрия срама от фирмата си, защото искам да работя с нея. Ами...по-горе мисля, че споменах начина за това. Пускам коментара и няма дори да се връщам да чета, за да не редактирам. Но едно със сигурност е вярно, признавам ти. Никнейма ти blondinka отговаря абсолютно на описанието, което първо ще дам за теб. И още нещо...модераторите правилно са те определили като "начинаещ"
От сърце... Галин Рачев!