Страница 22 от 26 ПърваПърва ... 122021222324 ... ПоследноПоследно
Резултати от 316 до 330 от общо 389
Like Tree3Одобрявам

Още един шаран в мрежата на Ванко

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2011

Re:Още един шаран в мрежата на Ванко

Цитат Първоначално публикувано от blondinka
    Здравейте!
    Аз съм Маринела от Интертермо,която свързват с Ванко 68.
    Срещу Ванко68,имам заведено дело заради това,че е злоупотребил с името на ф-мата,с личните ми данни и т.н.
    Случаят с Галин Рачев също е описан там!
    На Галин Рачев, лично съм съдействала пред властите ,а също така с инженерна консултация и охота от моя страна и екипа ми,да бъде завършена не започнатата система в домът му.Нещата стоят така,имам издадена ф-ра за плащане в брой,нещо,което Галин не е направил...а иска от ф-мата,да работи за него.Превел е пари в Частната сметка на Частно лице на Ванко 68.Смятам,че не му прави чест,да клевети мен лично и ф-мата в това число.Също така,никога,на никого не съм отказвала съдействие било за недовършен обект от Ванко68,било за гаранционно обслужване.
    И една Молба към модераторите,не бива,ако не сте проверили всички факти,да позволявате с лека ръка,да се пишат клевети и да се подронва името на когото и да било.Вярно,че е форум и всеки има право,да пише,каквото пожелае,но когато опрем до имена и лични данни...нека не бъде допускано!
    P.S. Ако наистина има ,както твърди Галин Рачев "цял отбор" "опарени",нека се свържат с мен.Галин ми има координатите,защо ги пази за себе си? За да злорадства ли?

Здравейте. Аз съм Галин Рачев и твърдо заставам зад думите си! Нека продължим...
    В началото те мислех за разумна. После те помислих за безумно влюбена и обезумяла. Но не съм и предполагал, че можеш да си толкова елементарна! (имай в предвид че се старая да се изразявам нежно)

По Въпрос 1: На кои власти и къде си съдействала? Нека разберем...

По Въпрос 2: Инженерна консултация? Екип? Охота? Wow...Как му беше името на твоя инженер? Екип? - ти, брат ти и Иван! - железния екип...

По Въпрос 3: В началото лъжеше, че Иван е откраднал печата от дома ти докато бил на гости на брат ти. После забрави какво си казвала и твърдеше, че Иван ти казал, че искам да плащам, но съм искал фактура и трябва да ми напишете. Сега казваш, че си имала издадена фактура в брой, която видиш ли съм платил на Иван...Човек като започне да лъже и в един момент забравя на кой какво...ама така е. То да бях само аз.

По Въпрос 4: Не съм превеждал пари на "частното лице Ванко 68", а пуснах парите на Иван Георгиев Иванов и то подчертавам ПО ИЗРИЧНА МОЛБА НА ДВАМА ВИ! И под предтекст, че сте имали неплащани ДДС-та и ще ви запорират фирмената сметка...Видите ли загрижени за мен, да не би да блокират моите пари и да не можете да ми купите частите. Чест ми прави и ще те клеветя не, ами ще рева с пълен глас навсякъде, където мина. И няма да е малко, бъди сигурна! До момента, в който не си видя парите...до стотинка! Защото сама каза: "И аз съм яла от тез пари" ...Имам Iphone от 5 години Само да припомня че знам как се работи с него!

По 5-та точка: Хммм...гаранционно обслужване? Така лииии? Няма да споменавам имена. Ще ги разбереш когато му дойде времето. Само ще вметна, че едно от момчетата писа чак до централата на Даекин за това, че не може да се свърже с вас, че сте мошеници и че отказвате да му отремонтирате климатика...хората писаха на ЕРАТО ако се не лъжа за проблема и те му оправиха всичко. Дори му попълниха нови гаранционни карти към тях. А другото момче от Пещера, което ми написа няколко лични, в които ме пита как да постъпи, защото не може да открие нито един от жалкия ви екип. А човека от Ловеч? И на него ли не отказа гаранционен сервиз. Оооо, там просто сте забравили да доставите обурудване и изпълнение на "ИНЖЕНЕРЕН ПРОЕКТ" в рамките на десетина хиляди лева. А момчетата от София, с които вече сме и приятели по неволя...Лятото пихме бири и разменяхме информация кой, къде, какво знае за вашата фирма. И на тях не си отказала обслужване? А хората от Пловдив, с които ядохме пица онзи ден на тяхна територия...И те са безкрайно "доволни" от обслужване и отговорности от страна на ИНТЕРТЕРМО!!!
    По точка 6: Относно модераторите....Те затова са модератори. И форума затова е форум. За да помага! Are you understand? Когато дадоха зелена светлина на Иван да защити името си, твоето, на фирмата ви...къде бяхте тогава? Всички виждаха как всеки ден сте онлайн, но само четете...и си хапете пръстите навярно как съм могъл да ви срина игричките. Нали това сте казали на Lazar Ganev от Варна....Писал съм бил по форумите и вече Иван не искал да съм му клиент. Шшшшшш, алооооо...нещо май...а? До момента не съм си позволявал да давам никакви лични данни публично. Не виждам да са споменавани, така че...модераторите са free...

И за финал: Маринела, би ли ми казала, от колко човека се състои "цял отбор". Мисля си, че имайки в предвид над 6 човека не опарени, а директно измамени от твоята фирма, имам право да твърдя, че хората сме станали цял отбор. Поне волейболен. Нали бяха от 6 играча?

Я ми кажи нещо друго...Аз се обзалагам с теб...ще почерпя целия форум с по бира, ако някой колега, някога, по всяко време, дойде при мен, наберем ти телефона и ти го вдигнеш! Нормално ли е според теб Иван да сменя вече 5 доколкото знам телефонни номера в рамките на една година? Как да ви намерим? Аз незнам дори как ви намират все още хора, които продължават да горят. Аз съм звънял най-малко от 50 различни телефона (толкова е персонала на фирмата ни поне в Казанлък) и нито веднъж, подчертавам, нито веднъж телефон не е бил вдиган! Пазел съм координатите за себе си...ще ги гледам за против стрес... Казах ти, не съм вярвал, че можеш да паднеш до там! Казваше...аз ще ти върна парите и ще изтрия срама от фирмата си, защото искам да работя с нея. Ами...по-горе мисля, че споменах начина за това. Пускам коментара и няма дори да се връщам да чета, за да не редактирам. Но едно със сигурност е вярно, признавам ти. Никнейма ти blondinka отговаря абсолютно на описанието, което първо ще дам за теб. И още нещо...модераторите правилно са те определили като "начинаещ"

От сърце... Галин Рачев!

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

23 страници и никаква реакция , никакво заведено дело , никакво действие.
    Аз бях админ досега да съм я заключил тази тема , не заради друго ами защото само едно и също вече над 20 страници.
    Дайте да видим дали е заведена жалба за неправомерно отнемане на средства и умишлено забогатяване за сметка на обедняване на трети лица., неиздаване на документи , входящи номера на жалбите и тн.

иначе по темата само чета
    Дрън дрън дрън .......... още един .................. сега го хванахме , дрън дрън дрън , ще го ................................ и тн.

Досега да съм завел колективна жалба и да го нашаря на всякъде в интернет , даже и при "господарите" бих отишъл.

4. Тук е от
    Feb 2011

Techno, стой мирен! Някой някъде да е заявявал, че не са заведени жалби? Или че не се работи по случая ИНТЕРТЕРМО? То само това остава...да им кажа кой, къде и какво предприема срещу тях...те си знаят каквото е необходимо. И когато!

А и нямаш право да твърдиш, че 23 страници едно и също. Току що, на 22-ра страница се намеси МОЛ-а на фирмата...най-важното лице в сватбата - КУМА!

5. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от blondinka
    И една Молба към модераторите,не бива,ако не сте проверили всички факти,да позволявате с лека ръка,да се пишат клевети и да се подронва името на когото и да било.Вярно,че е форум и всеки има право,да пише,каквото пожелае,но когато опрем до имена и лични данни...нека не бъде допускано!
    Здравейте,
    Форумът не е институция, която има правата, задълженията и възможностите да проверява факти! Той е свободна трибуна, която дава възможност на всеки да изкаже мнението си и всеки да защити позицията си.
    По Вашата логика, няма как да съществува оплакване от фирма / услуга във форум, което е недопустимо ограничаване на свободата на словото!
    По отношение на личните данни - ще Ви помоля да ми изпратите на лично съобщение линкове къде са публикувани лични данни, които искате да бъдат премахнати - уверявам Ви, че това ще бъде направено незабавно. Все пак, имайте предвид, че имената не са лични данни...
    Очаквам съобщение с подробности за пасажи от темата, които са възбудили недоволството Ви и в които смятате, че са публикувани неправомерно Ваши лични данни.

Искам да разберете, че немалка част от некоректните сделки на Ванко са осъществени благодарение на авторитета, който му даде нашия форум и поради това, форумът ни се чувства задължен да даде трибуна, която да помогне да се изчистят проблемите, сътворени от този човек.

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Цитат Първоначално публикувано от GalinRachev
    .......................Току що, на 22-ра страница се намеси МОЛ-а на фирмата...най-важното лице в сватбата - КУМА!
    Значи след още 20 да чакаме и главния актьор : Младоженеца
    Галине , ако си завел нещата - не разбирам защо продължаваш тук. Работата заприличва "кучетата лаят , кервана ..............."

7. Тук е от
    Feb 2011

Ами дразнят ме бе Techno. Нагли са! Нямат чувството и държнието за вина. Тъпи са. Какво още да кажа...Разбира се, че си работим по нещата. Не само аз. Но няма да спра да пиша. Навсякъде. Обещал съм им го! Ето за това продължавам...пък дано темата стои в по-челни позиции, че белким по-малко резерви вкарваме в отбора. Нали я видя какво ме пита...цял отбор ли били опарените?

8.  

9. Тук е от
    Oct 2010

Здравейте!
    До Галин Рачев:По Въпрос 1: На кои власти и къде си съдействала? Нека разберем..
    Съдействието ми е беше на ваша територия в гр.Казанлък в Икономическа Полиция.Документирано е!Среща с адвоката ти и отделно твоят случай е описан в моята жалба.Какво повече от това,да сторя?Търсиш и обвиняваш не когото трябва!
    Да не говоря,че лъжеш най-нагло.НИКОГА,подчертавам НИКОГА,АЗ,не съм те МОЛИЛА,да пускаш пари по банков път и то в частната сметка на частно лице.Защо например,не съм дала моята лична сметка?Ако съм имала притеснения за неплатено ДДС по фирмената...Запитай се?Да не споменавам и оригинала на ф-рата,който е в мен прикрепен с касов бон,за плащане в брой.Защо ми е,да минавам през банка?
    Тук търсиш възмездие?! Аз също,но ти го търсиш от неправилните хора!
    Понеже съм'елементарна' и 'начинаеща',предлагам:с 5 год.ти IPHONE,да отидем заедно при властите и,да потвърдиш това,което си написал:"И аз съм яла от тез пари" .Имаш ми координатите,нека,го организираме.

А човека от Ловеч? И на него ли не отказа гаранционен сервиз. Оооо, там просто сте забравили да доставите обурудване и изпълнение на "ИНЖЕНЕРЕН ПРОЕКТ" в рамките на десетина хиляди лева.
    Човекът е с отдавна работеща система за твое сведение,не,че е твоя работа,да ти давам подробни обяснения....

А хората от Пловдив, с които ядохме пица онзи ден на тяхна територия...И те са безкрайно "доволни" ....
    По техният случай имам богат снимков материал,мога,да го приложа,да се види,какво е направено за тях.Няма нужда'клиента',ако е коректен,да се крие зад гърба ти,а ти,да ставаш защитник на когото трябва и на когото не трябва.
    Знаеш много добре,че аз съм най-потърпевша от цялата ситуация!Приключвам с оправданията си и с влизането ми в форума.
    С теб Галине,ще си минем по етапния ред.Както и да ги въртиш нещата,ние сме от едната страна на барикадата.Не,аз съм Врагът ти,не го забравяй!

10. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
    Значи след още 20 да чакаме и главния актьор : Младоженеца
    Галине , ако си завел нещата - не разбирам защо продължаваш тук. Работата заприличва "кучетата лаят , кервана ..............."
    Бе до колкото разбрах, повечето тук са от страната на булката...

11. Тук е от
    Feb 2011

Не не...не бързай да се измъкваш, кума лисо! Така или иначе, хората в този форум са запознати с нещата такива, каквито съм ги представил аз и останалите колеги от отбора на изгорелите. А аз по-горе казах - заставам зад думите си! Нека продължа дискусията...по точки /за тези, които следят/

1. Съдействала си на икономическа полиция в Казанлък. Ха. Че много ясно, че ще съдействаш. И ще продължаваш да го правиш. Относно адвоката ми...с какво съдейства там не разбрах? Имаше устна уговорка между теб и него. Нещо, което аз слушах по телефона. Трябваше да минат "празниците"...това беше по миналия гергьов ден ако си спомняш...за да помислиш ти какво и как можеш да ми изпратиш срещу дължимата сума, за даа не пускаме дело от наша страна. Да...няколко месеца по-късно ти ми изпрати един топлообменик, който по справки се равняв на около 300лв. и който по никакъв начин не отговаря на оферирания от вас в офертата към мен. Пак питам, с какво съдейства и пред кого?

2. Относно плащанията по банка...Да, права си...Но аз не съм казал, че съм говорил с теб за ДДС-тата и превода...говорих с Иван. Бях на гишето във банката и попълвах преводната бележка, когато той ми звънна по телефона и промени сметката с ...по-горните описани от мен доводи! Маринела, аз не лъжа!

3. Клиентите от Пловдив...даааа, там са имали късмет, че все пак сте свършили нещо...разбрах, че ти самата си навила малко подово. НО! НО! Колко е платил човека, а какво е получил? То по тази логика ти можеш да представиш снимков материал и з получения от мен топлообменик. Той 3000лв. ли струва? или 300? Една нула е да, но все пак...важна!
    Човека от Ловеч...я кажи и той как има рааботеща система. Кажи на момчетата тук във форума, за да знаят. Човека ви е платил почти 10 000лв., накрая си е купил два дайкина допълнително, защото и той като мен завършил ремонта и вече няма избор. И кой му пусна системата? М? Иван ли? Или ти? Или кой? Снощи ми се обажда и той по телефона. Имал работеща система...ми има си. И аз си имам. Но не благодарение на теб! Голям герой се изписа. Още малко и да имаме да даваме ние а?

4. Специално за теб излязох от работа и се прибрах да слушам архива от стария си телефон. И този разход си го пиша, да знаеш! Таа...да, думите ти не са, че си яла и ти, а думите ти са...."Иван казва, че и аз съм яла от тези пари"

5. Никога не съм бил, и няма и да бъда с теб от която и страна да кажеш на барикадата. Все ми е тая кой и колко е потърпевш! Нали разбираш? Чаках ви, влизах ви в положение дълго време! Почти година. Сега вече няма. Щото си нагла! И щото само бау бау...И докато положението е такова, че аз съм имал оферта, отдолу пише ИВАН ИВАНОВ - Интертермо ЕООД, направил съм плащане по нея, с което съм се съгласил да работите, имам мейл с фактура /да, права си...оригинала все още е в теб...вие така и не дойдохте до Казанлък и аз не съм го получил, но на мейла ясно се виждат всички данни...включително и касовата бележка с номер на касов апарат, който надявам се е регистриран в данъчното/, дал съм пари на два пъти и нямам едно болче свършена работа, ти си ВРАГ! Иска ти се или не, все тая. Враг си! Работиш си с Иван и днес, а пишеш жалби за него че злоупотребявал. Хахах...и това ако не е измамническа тактика, какво е? На мен поне на това ми прилича.

12. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2009

Маринела ти си една долна лъжкиня. От прокуратурата ли те подгониха в момента, че взе да гладиш имидж във форума?
    Мога да говоря цял ден със факти и доказателства каква долна лъжкиня си. Всяка една дума във 2та ти поста е лъжа.
    Как не те е срам да говориш за гаранционно обслужване. Искаш ли да ти напомня какво сътвориха твоя "Екип". И не споменавай думата "инженер" и нейните производни, тъй като в екипа ти няма такива служители.
    Още при покупката исках да платя по банков път и ВИЕ настоявахте да го направя на ръка, заради гореспоменатите запорирани сметки. Платих 100% авансово всичко, даже и монтажа. За разлика от Вас, аз съм инженер, а не блондинка, и още от първият час на монтажа забелязах какви аматьори сте. Думата аматьор не е използвам като обидна, а просто като квалификация. След приключване на монтажа, си заминахте без да ми оставите никакъв документ. Естествено аз отказах да изнесете част от техниката си от домът ми, в залог, че ще се върнете с документите. Пак със 10 прозвънявания на следващият ден ми доставихте ФАЛШИВИ гаранционни карти. Фалшиви са защото бяха на бланки на Атаро Клима, без да имате каквото и право да издавате техни гаранционни карти. Ако решиш точно тук да се обадиш за да обориш това мое твърдение, може заедно да идем до Атаро за да проверим нещата. Имах няколко срещи със техни служители, от които още повече ми се изясни картинката. След като ми връчихте ФАЛШИВИТЕ гаранции, започна чакането на касовите бележки. Била Ви свършила хартията, щяхте да минете отново, пълни вицове. Аз касови бележки не получих.
    Продължавам с одисеята след монтажа.
    Един от двата ми климатика спря работа в топъл месец като началото на ноември, още на първата седмица от монтажа. 2 седмици не успяхме да уговорим ремонта му. Иван се криеше, а на всичкото отгоре и ми крещеше по телефона, че съм бил - нахален. Накрая дойде брат ти (бтв - Много поздрави на Румен, единствено той ми помогна). Брат ти не успя да намери 300 грама фреон в цяла София, просто защото от тогава работихте на борчове със всички доставчици и никои не искаше да Ви даде. За мен беше пълно безумие, че фирма като вашата няма една налична бутилка фреон. На следващият ден, Румен пристигна най-накрая в 9 вечерта за да ми оправи климатика. Беше открил въпросният фреон. Да ти напомня ли как се пълни фреон, по вашият инженерен метод. Директно от бутилката и колкото събере компресора. Няма кантар, нямате идея колко фреон има в бутилката, просто така квото стане.
    След тези премеждия на няколко пъти имах проблеми и с двата климатика, звънях на всички телефони многократно, никой не отговаряше. НИКОЙ. За каква гаранция ми говориш. След като се обадих тук там, и малкото Ви останали доставчици, разбраха що за стока сте, Иван сам ми позвъни от някакъв нов телефон и с някакъв мил глас се направи че нищо не знае, че нищо не се е случило и ако съм имал проблеми да дойде, но ако може да не се оплаквам наляво и на дясно. Това се случи след повече от 4 месеца.
    Накрая като видях, че нищо не се получава, се свързах със Даикин Австрия, обясних им ситуацията. И знаеш ли какъв беше отговора. Вече знаеха за Вас, изобщо не искаха от мен и подробности, снимки, копия на фалшиви гаранции и прочие. Казаха че ще оправят нещата. След 1 час ми се обади г-н Котопанов от ММС (ако чете жив и здрав да е), уговорихме оглед на машините и разписване на документация. Получих нови гаранционни карти от MMC, подпечатани, заверени и одисеята ми с Вас приключи.
    Да добавя само, че не ме привлекахте като Ваш клиент, заради малко по-ниската цена, а заради рекламата Ви , че единствено Вие предлагате 6 години гаранция. Толкова за гаранцията Ви, която не струва нищо.
    Взимате парите на хората, ако са късметлии монтирате им техниката, или част от нея и изчезвате. Това сте Вие - пълни мошеници.
    И не си мисли, че съм Ви забравил, много мразя някой да ме лъже, бъди сигурна че казана ври и скоро ще паднеш в него.

13. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Тука напоследък беше настанало привидно спокойствие, докато не се включи блондинка между шамарите. Успя да разлае кучетата и май ще бъде разкъсана от тях.

14.  

15. Senior Member Аватара на kalcheff1
    Тук е от
    Aug 2011
    Живее в
    Варна

... или друго

16. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от pippo
    Платих 100% авансово всичко, даже и монтажа. За разлика от Вас, аз съм инженер, а не блондинка

Прощавай, че си инженер, но в случая си действал като блондинка с това 100%-во авансово плащане в брой...

Прощавайте, че разводнявам темата и внасям офтопик, но не мога да се въздържа след 1-2 уискита... Опитвам се просто да разведря обстановката.

17. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от КрИс
    Прощавайте, че разводнявам темата и внасям офтопик, но не мога да се въздържа след 1-2 уискита... Опитвам се просто да разведря обстановката.
    Споко бе, тя таз тема и без това стана панаирджийски цирк.

18. Banned
    Тук е от
    Aug 2009
    Живее в
    гр. Сопот

И аз съм изумен. Как може някой да плати авансово за несвършена работа?! И то 100%?! И то в БГ?!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 22 от 26 ПърваПърва ... 122021222324 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Прекъсва ми мрежата ??
    От obshtinska_mishka във форум Мрежи
    Отговори: 41
    Последно: 04-05-16, 20:45
  2. проблем с мрежата или ?
    От eror във форум Windows
    Отговори: 2
    Последно: 13-09-08, 09:43
  3. Проблем с мрежата
    От deveca във форум Мрежи
    Отговори: 8
    Последно: 21-11-05, 19:50
  4. Help губи ми се мрежата?
    От AVATARAT във форум Мрежи
    Отговори: 11
    Последно: 21-05-04, 03:23
  5. Как да конфигурирам мрежата?
    От Go_Play във форум Linux
    Отговори: 8
    Последно: 25-01-04, 16:56

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе