Вече и централата на Дайкин е уведомена и го премахнаха от списъка с партньори
http://www.perfectcomfort.eu/partner.php
Вече и централата на Дайкин е уведомена и го премахнаха от списъка с партньори
http://www.perfectcomfort.eu/partner.php
Първоначално публикувано от GalinRachevЗвучи обещаващо......Следващия път, Крис! Петъка бе поучителен. Събрахме се. И свършихме добра работа. Другото...очаквайте!!
, почти като: "I'll be back..."
"Мръсната дузина" в действие...
Добре де, възможно ли е? Всеки ден по някой от някъде изниква и ми се обажда...я по телефона, я от направисам, я от тук. И все някой изгорял. Я с пари, я с развален климатик, я с гаранция. Днес отново. И пак културно момче, от центъра на България. Ебати скапаняка, чесно!...Стига бе. Нека помислим отново с модераторите, сложете някъде един банер. Аз ще платя. "Иван Иванов" е измамник! Да четат хората. Днес това момче ме пита "Аз какво да правя сега?"...
Кръстоносният поход приключи ли, за да си избираме други жертви. Смятам Крис да се вземе в ръце и да сложи край на този линч
Ако и ти си изгорял като хората, само тогава имаш право да ги репликираш, не мислиш ли.
Първо - Добре дошъл в форума !Първоначално публикувано от kik 85
Второ - защитаваш ли го тоя ....... ? Ако да - напусни темата ! Като за първи пост ми се струва мнооого зле !
Като за първи пост си е в стил Иван Иванов! А може и да греша.
Много си умен, ЩОМ ПРЕДЛАГАШ "решение"...Първоначално публикувано от kik 85
(пък и с регистрацията/раждането си в този форум знаеш КОЙ "слага края"-брей--й-й-й...)
И аз имам ПРЕДЛОЖЕНИЕ към теб:
Бръкни си в джоба и Върни ВМЕСТО ВАНКО68 парите на хората пострадали от него, ЩЕ затворят темата както ПРЕДЛАГАШ" "(ако искаш може и да склонят да я затрият) и СЛЕД ТОВА ти си "оправяй" сметките/бакиите с Иван.
Всички ще ти съдействат като ти "дадат" на лични всичките му телефонни "номера" които имат.Така ще дойде краят на "Кръстоносния поход".
Приемаш ли предложението ми???!!!!
Казвай, защото вече правят сметки хората колко е общата сума...
П.П. Всичко ще по твоята воля-както ИСКАШ да стане, няма да има проблеми, само дай парите и ще се уредят нещата
Нямам нищо лично против никого(не съм пострадал или взел нечии пари и не познавам лицата от 2-те страни на барикадата и не изполвам оценки, квалификации и епитети по отношение на когото и да е) кой прав и кой крив, ама нещо много станаха кривите със взети от 1 човек пари...
Не се обаждам, а пиша/отговарям.Първоначално публикувано от Kasap
На въпроса :
1.защото трябва да има справедливост;
2.за да няма други пострадали;
3.защото мразя когато влезна в магазин да ми се натрапват магазинерки/продавачки или във форум да ме бомбардират на лични с оферти без да съм попитал никого за нищо-тоест да ме баламосват.
4. защото още 1-вия пост на новорегистрирал се е в защита на...
5.защото знам че и ти ще се "обадиш"(няма да издържиш) :rolleyes: -мислил ли си да смениш професията??? (ако "да"- ще помагам с каквото мога )
Имам молба, към всички пишещи в темата - спазвайте добрия тон помежду си.
Следя темата от началото. Много ми е неприятно защото познавам Ванко68, разбира се бизнес не съм имал с него, но бях приятно изненадан от това, че той прояви загриженост към непознат човек и дойде до Пловдив за да ми даде загубеният му портфейл с документи. И друг път съм бил свидетел на това как свестни иначе хора са влизали в центрофугата на неудачите и са обърквали живота си с поредица от грешки. Смятам, че темата трябва да бъде само за хора пряко засегнати от човека и да се търси изход без ненужни обиди и закани защото "Който е безгрешен, нека пръв хвърли камък!"
Blue, не само за пряко засегнати братле. Защото човека, който се свърза с мен миналата седмица е слагал два пъти климатици с него и е ок, но на третия път гори с 1800лв. И си блъска главата, че темата ми била минала назад и не я е прочел. Тази тема е за всички. И Все едно Иван ли е или Драган. Аз бих искал да чета с кого да си нямам работа. И когато има неоспорими доказателства, ...какво повече да му мисля. Бил човека точен някой ден...и портфейли връщал, но вече не е. Факт! Хубав ден на всички!
В 7 сутринта пак с него да ми започва деня. Не е истина...