Страница 18 от 26 ПърваПърва ... 81617181920 ... ПоследноПоследно
Резултати от 256 до 270 от общо 389
Like Tree3Одобрявам

Още един шаран в мрежата на Ванко

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Re:Още един шаран в мрежата на Ванко

Цитат Първоначално публикувано от climamarket
    Аз не искам да се изненадвам, защото "такива" изненади обикновено са "чудо" за три дни. По-скоро търся логиката на поведение, сравнявам с другата корейска фирма и т.н.
    Нагледен пример за разликата между българското и корейско (в случая) бизнес мислене! - нищо лично...

2.  

3. Infraction Users
    Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    Варна

Да, наистина нагледен пример, само дето още не е ясно КОГО ще даваме за пример, кой може да мисли и кои са "бизнесмените". Като подредим пъзела с термините ще се види и разликата...Хубавото на този форум е, че написаното остава...

4. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от climamarket
    Да, нистина нагледен пример, само дето още не е ясно КОГО ще даваме за пример, кой може да мисли и кои са "бизнесмените". Като подредим пъзела с термините ще се види и разликата...Хубавото на този форум е, че написаното остава...
    Надявам се не мислиш, че съм имал Ванкото в предвид.....

5. Infraction Users
    Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    Варна

правилно се надяваш, просто съм се нагледал и наслушал, а като бях по-доверчив самия аз бях проводник на низпълними обещания...затова времето ще си покаже най-добре кой крив кой прав...

6. Тук е от
    Feb 2011

Как сме? Има ли "улов" на шаран? Някой някъде да е чул да кълве?

7. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Хайде, че иде Никулден...

8.  

9. Тук е от
    Feb 2011

Искам да предупредя всички колеги от форума за пореден път!!! Внимавайте с Иван Иванов и Интертермо! Днес отново имах обаждане. Този път от търговец. Голяма фирма, която е продавала на Интертермо и естествено сега "никой вече не вдига" Хора, предупредете всички ваши познати които се интересуват от отопление, климатици и т.н.... Иван и Интертермо са мошеници и продължават да мамят! Знам, че хората които ми се обадиха днес влизат тук. Призовавам ги да се регистрират и да пишат също! Искам всички да разберат за този папур и съдружничката му...имате ли все още съмнения? Те са вече изпечени измамници!

10. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Ми то от малко се почва и като няма последствия им се услажда. Докато попаднат на някой, който ще им счупи капачките.

11. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от GalinRachev
    Искам да предупредя всички колеги от форума за пореден път!!!
    Хм, аз също ще те предупредя. Моля темата да не се превръщ в монолог. Според мен й е време за затваряне, не виждам никой да е добавил нещо ново през последните месеци. Всичко важно е казано, оттам нататък циклите на едно място.

12. Тук е от
    Jan 2009

Не я изтривайте,да могат хората да я четат Ако някой попадне на следа да пише на лично

П.С.Поправих се и се извинявам ако съм разбрал грешно

13. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Къде прочете, че ще се иСтрива?
    Единствено предупредих, че ще я затворя ако няма какво ново да се каже по казуса и ако само един потребител продължава да пише активно в нея.

14.  

15. Тук е от
    Feb 2011

Kris, жената, която се обади вчера се е свързала с мен благодарение на това, че е прочела темата във форума. Иначе е чакала месеци с някаква надежда...като всички. Ако заключиш темата, след месец ще отиде надолу и ще направиш услуга на Иван. ...како решиш! И аз мразя монолозите, но...няма я другата страна. Посрана е.

16. Тук е от
    Oct 2005

Не знам какво точно става, но лично аз съм доволен ( засега) от Интертермо и е редно се се разделят фирмата и Ванко в форума

17. Тук е от
    Feb 2011

Нееее, напротив братле. Интертермо и Иван са едно и също! Живеят,работят и кроят заедно! Е, да, някой харчи повече от другите, но...Докато Маринела стои зад гърба на Иван, няма как да ги разделям.

18. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Ад
    Цитат Първоначално публикувано от GalinRachev
    Нееее, напротив братле. Интертермо и Иван са едно и също! Живеят,работят и кроят заедно! Е, да, някой харчи повече от другите, но...Докато Маринела стои зад гърба на Иван, няма как да ги разделям.
    Добре де уведомихте ли прокуратурата за това му продължаващо във времето поведение???

Иначе БУЛСТАТА/ЕИК на фирмата в която е участвал е : 110569951 .

По този линк https://public.brra.bg/CheckUps/Veri...onPersonOrg.ra имате достъп до Търговския регистър, там кликвате върху "справка на физическо/ юридическо лице" кликвате в кръгчето преди юридическо лице и попълвате ЕИК/БУЛАСТАТ в квадратчетата . За незапознатите от април тази година "Интертермо" вече е на нов адрес в гр.София, като предметът на дейност му е допълнен с "автомонтьорска и автотенекеджийска дейност", тоест ЩЕ ВЪРШЕЕ в тази област.Имам му отдавна и адреса(на дружеството), но доколкото част от данните представляват "лични данни" по смисъла на Закона за защита на личните данни и аз имам, а вие не регистрация като администратор на такива данни, то ще си потърсите сами всичко от Търговски регистър и ще можете да си изтеглите в PDF формат всички документи за фирмата от там.
    Аз ги имам от повече от 18 месеца и съм с наясно с цялото развитие по отношение на фирмата(включително че още тогава Ванко68 и съдружника му Мирослав/mir71/ отдавна бяха си продали дяловете от фирмата на една госпожица) , но по онова време за част от членовете на форума ванко68+ дайкин беше=Свещенна крава ...

П.П. Не ми пишете на лични, данни НЕ ИЗПРАЩАМ/ДАВАМ! Има ги в Търговския регистър който е публичен(поне до нова година-01.01.2012год.)

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 18 от 26 ПърваПърва ... 81617181920 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Прекъсва ми мрежата ??
    От obshtinska_mishka във форум Мрежи
    Отговори: 41
    Последно: 04-05-16, 20:45
  2. проблем с мрежата или ?
    От eror във форум Windows
    Отговори: 2
    Последно: 13-09-08, 09:43
  3. Проблем с мрежата
    От deveca във форум Мрежи
    Отговори: 8
    Последно: 21-11-05, 19:50
  4. Help губи ми се мрежата?
    От AVATARAT във форум Мрежи
    Отговори: 11
    Последно: 21-05-04, 03:23
  5. Как да конфигурирам мрежата?
    От Go_Play във форум Linux
    Отговори: 8
    Последно: 25-01-04, 16:56

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе