Страница 556 от 707 ПърваПърва ... 506546554555556557558566606 ... ПоследноПоследно
Резултати от 8,326 до 8,340 от общо 10591
Like Tree5865Одобрявам

2019-nCoV (нов коронавирус 2019[SARS-Cov-2])

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

Отговор: 2019-nCoV (нов коронавирус 2019[SARS-Cov-2])

Аня ден па кардиолога ми от една от големите пловдивски болници ми подшушна, че при тях всички ковид легла са заети , като 70% от тях били ваксинирани, но гледали да не се говори за това....тоя мач очевидно ще се играе с няколко продължения....без дузпи...
    Gena_bs одобрява това.

2.  

3. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Този кардиолог да не би да е доктор по политическите науки?

Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk

4. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

Ами не...кардиолога ми....10г вече...щом съм жив още значи ги разбира тия неща...

5. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Цитат Първоначално публикувано от Tommorow Виж публикацията
    Аня ден па кардиолога ми от една от големите пловдивски болници ми подшушна, че при тях всички ковид легла са заети , като 70% от тях били ваксинирани, но гледали да не се говори за това....тоя мач очевидно ще се играе с няколко продължения....без дузпи...
    Ако 70 % са ваксинирани, това означава, че с ваксина вероятността за заболяване е по-голяма. Сигурно е от стара версия на чипа. [emoji3]

Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk

6. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

Винаги съм казвал, че не трябва да се инсталира нищо докато не излезе поне сервиз пак две...
    Но и каза, че натиска към лекарите като усложнения е далеч, далеч по-малък от преди...просто си лежели или играели карти...е, и носят пари на болницата разбира се
    ccankov73 одобрява това.

7. Senior Member Аватара на ccankov73
    Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    Разград

Ако са само Ковидните легла добре - те не са много засега.Ако обаче се напълнят и другите отделения с такива вече не е на добре.
    Гледах поне отпуската да си го избия от главата тоя Ковид, ама нейсе, който те види се (и) за това пита.
    Пон.-вторник като почна ще ви кажа при нас как е, за Варна знам, че само едното вътрешно в Университетската вече е трансформирано за Ковид, засега..
    Ама какви са - вакс/не вакс., с тежки хронични/терминални, възрастни не съм се интересувал.

п.с.
    Но и каза, че натиска към лекарите като усложнения е далеч, далеч по-малък от преди...просто си лежели или играели карти...е, и носят пари на болницата разбира се
    Е нали това е идеята на ваксините(главната) - да се кара по-леко, съответно по-малко усложнения, по-ниска смъртност.

8.  

9. Senior Member Аватара на bobivg
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от ccankov73 Виж публикацията
    .
    Пон.-вторник като почна ще ви кажа при нас как е, за Варна знам, че само едното вътрешно в Университетската вече е трансформирано за Ковид, засега..
    Ама какви са - вакс/не вакс., с тежки хронични/терминални, възрастни не съм се интересувал.
    Това ще е полезна информация и ще я очаквам с интерес.

10. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Вчера дискутирах с една кака, интелигентна и начетена относно ваксините.Тя беше убедена, че във ваксините има наночастици и имало скенери(и тук дискутирани) в Германия и Турция, които хващали, че нямаш такива частици в тялото си, демек не си ваксиниран.Та се ооитах да вразумя девойката, че тва са глупости и такова свръх технологично постижение не би струвало от 5до20 лева за доза, а хиляди пъти повече но не би.Чипират ни и край.Жалко, че дето казват тази вълна ще обере младите и такива заблудени и някои от тях няма да доживеят да видят как чипираните ги командват от разстояние

11. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Някакъв 22 годишен европейски малоумник си татуирал на ръката номера на сертификата за ваксинацията си.
    Не запомних от каква националност го казаха по bTV Новините
    Май всички конспиративни теории лека-полека ще се окажат вярни, а?

Колкото до версиите на чипа - последният има друго предназначение. Не за защита на организма от болести. По-скоро обратното.
    Чакайте 4-5 доза ваксина скоро и през 2 седмици. Вероятно ще ги продават вече по аптеките и не само като инжекционен разтвор.
    Примерно лепенки, таблетки, дъвки и т.н. За да могат и пеленачетата да се достигнат.

12. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от Tommorow Виж публикацията
    Ами не...кардиолога ми....10г вече...щом съм жив още значи ги разбира тия неща...
    И аз съм още жив, преди 42 години моя хирург, вече покойник, заедно с още двама професионалисти, ме оперираха от апендикс, който дори не беше спукан. Четири пъти, щото го докараха до тумор на Браун. И те ги разбираха тия неща, ша знайш! Прякорът на първия беше Гонзо Велики, преподавател във ВМИ - Пловдив. Да си жив и здрав още дълги години и знай, че причината за това не е кардиологът ти Дали не е по-вероятно да си още жив, въпреки него?

Gena_bs и tanatos харесват това.

13. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

Не е така....имаме качествени лекари и най-вече такива с големи сърца...малко са, единици, но е щастие че ги има...въпроса е да ги уцелиш или да ти кажат за тях, когато имаш нужда от опита им. Един от тях е Доц. Васил Велчев - инвазивна кардиология и кардиостимулация. Благодарение на този човек пиша сега тук....и още не съм поел по ловните полета...
    TRENDS и dodo_pv харесват това.

14.  

15. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Абсолютно съм съгласен с теб. Добрите лекари са много повече. И аз познавам много такива. Но е добре да се знаят двете неща, че вирусология не се изучава само и единствено от медиците, както и това, че много медици не са наясно с тази материя.

Този пост е редактиран от dodo_pv; 22-08-21 в 09:16.

16. Member
    Тук е от
    Mar 2010

Не забравяйте сестрите.Аз си имам една разкошна за болежки.Като тегля калема май ми е безплатна за това,което получавам медицински.Има и момент като мъж,но дал Господ всеки му.

17. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Аз имах майка (мир на праха й) мед.сестра, 27г. брак (и той приключи) с мед.сестра, на работа съм обграден от мед.сестри и лаборантки. Това ми е съдбата. Докато лекарите повечето специалности оправиха прилично доходите, сестрите са най-онеправдани от съсловието. При тях дефицитът ще става още по-тежък от лекарите.
    Последен мой коментар за Ковид ваксините. Просто започнете да гледате на тях като на противогрипните ваксини. По една "реколта" на година и за предполагаемите нови щамове, с активност около 8-10 месеца. Нещо напълно нормално за такъв вид вирусни заболявания. Някой ако е мислил, че ще има пълна и дълготрайна защита, просто се е объркал. А за страничните реакции вече е в сферата на фантастиката да се очаква напълно и абсолютно безвредна такава.

18. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Philips телевизори (инфо на първа страница)
    От kod във форум Philips телевизори
    Отговори: 1061
    Последно: Вчера, 17:19
  2. SONY телевизори 2019
    От kod във форум Sony телевизори
    Отговори: 1118
    Последно: 17-03-20, 09:52
  3. LG телевизори 2019
    От kod във форум LG телевизори
    Отговори: 500
    Последно: 09-03-20, 12:33
  4. Samsung телевизори 2019
    От kod във форум Samsung телевизори
    Отговори: 493
    Последно: 29-01-20, 08:06
  5. Избор на климатик '2019
    От avenger във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3063
    Последно: 04-01-20, 11:11

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе