Този сайт дава същото, като другия като данни. Кажи ми това 31.65 на 1 млн. за БГ, как се получило за последните 14 дни?
Добре, 197:14 = 14.07 : 6.8 = ~2.07 В чаршафа пише 31,65?От 9-22 август----> 197 починали.
Този сайт дава същото, като другия като данни. Кажи ми това 31.65 на 1 млн. за БГ, как се получило за последните 14 дни?
Добре, 197:14 = 14.07 : 6.8 = ~2.07 В чаршафа пише 31,65?От 9-22 август----> 197 починали.
Този пост е редактиран от TRENDS; 26-08-21 в 22:34.
Бинго! Позна! Толкова са според сайтчето - 197 за 14 дни при население 6 916 548 души. -------> на 1000 000 души се падат средно по 28 смъртни случая.
Като как кореспондира стъкмистиката от белия ти чаршав по-горе с тези данни от бакалската сметка?! Излиза, че сме по-добре от Гърция...
Доколкото си спомням - и преди съм ти писал, че с такива таблички/чаршафи/стъкмистики - човек е най добре да ги сложи под едната си мишница, а под другата един роман и да отиде до тоалетна. Първите се ползват по предназначение след изхождане, а второто се чете за разтуха и наслада.
От 8-21 август е 212 починали. Ние смятаме понеделник за първи ден на седмицата. Обаче на Запад първия ден на седмицата е неделя.
Дам, влязох в матрицата нещо 28,55 са за периода. Следварително извинение.
Добре. Айде да е с един ден назад значи.... И 212 починали : 6,916 = 30,65 ?!?!!? Нещо пак не се връзва, а...?!
Ако трябва - сподели какво още трябва да нагласим от данните, та да получим заветното число...
Ако ни броят за малко под 6 млн и 700 хил излиза.
Връщам се от днешното заседанието на ПОЩ (пиянския оперативен щаб). Днес един от членовете ни сведе информацията, че гледал клипче как ако поставиш монета от 1-2лв на място на ваксината монетата залепва. Тъй като аз съм единствения ваксиниран от щаба в името на науката предложих да го пробват на мен. За мое голямо учудване идеята се оказа радушно приета. Оказа се че след няколко опита и с различни монети никоя не залепна. След широко обсъждане с почти единодушно заключение се стигна до извода, че ваксината ми е фалшива или с дефектирал чип.
Ами пази се тогава и по-честа дезинфекция в ПОЩ .
М/у другото днес и на нашия Еко-Зелен коридор си имаше направо огромна опашка.Явно българина се задейства чак като опре ножа в кокала и много често чак като премине през кокала.И не само за ваксините за съжаление.Сякаш здравето е константа.
Ако ги смяташ за ;манипулатори може да им пишеш и да им се скараш----->Contact ECDC