Към 500 лв. чух, че върви рушвета. Но трябва да си много болен да дадеш за такова нещо рушвет и то толкова пари.
Към 500 лв. чух, че върви рушвета. Но трябва да си много болен да дадеш за такова нещо рушвет и то толкова пари.
Аз като си нямам вуйна, какво да правя....какво ще ме посъветвате?!
Този пост е редактиран от Tommorow; 11-09-21 в 20:11.
И един мой познат ,който го играе портиер някъде в тукашната болница ми твърди ,че идвали линейки само с ваксинирани„Цанков веднага ще напише ,че това са глупости.Склонен съм да вярвам на Цанков ,макар че не съм го виждал.
Паричките къде ги дадохме за ваксини, можеше някой друг километър магистралка да стане. Жалко. А и повече хора щяха да са си сложили, по на време, ако бяха с пари , а не безплатни.
Сега ще напиша нещо, ама не знам как ще го тълкувате .
Преди малко се върнах от ПТП, та пообсъдих с колегите от спешното(които работят и по други отделения, вкл. Ковид).
Та имало ваксинирани - хоспитализирани, да речем 2-3 от десет, като наблюденията на колегите при снемане на анамнеза(като ги разпитват) били, че
са такива при които след ваксинация не е имало странични ефекти - температура, отпадналост, разтрисане, болки по тялото.Т.е. тялото/имунната система не е реагирала достатъчно на ваксината (предположение).Повечето от ваксинираните все пак идвали леки, само температура,отпадналост и ги пращали в къщи.
Друго - има няколко случая на инсулти след ваксинация - Файзър/Модерна - 1-2 седмици след иглата.Единици, може и да е съвпадение, но на колежката и направило впечатление….
2 - 3 на десет ако е представителна извадка при 20-30% ваксинация означава буквално, че ваксините не рсботят. Поне що се отнася до хоспитализиране / тежко протичане...
Информацията за нежелани ефекти също не е приятна.
Интересно на базата на тази информация може ли да се предположи, че ваксините не активират винаги Т-клетките, докато преболедуването го прави. А ваксините създават само антитела.
мале, че много сте писали, откакто влязох за последноооо
тъй, едно по едно: kod, не търся конспирации или мелодрами, просто по тв-то раздухаха "ужаса" с умрялото мангалче и всичко беше дотам... може да не е болно, може да не е тествано както трябва... това обаче няма значение, важното е, че "12-дневни бебета умира от ковид"!
фалшивите сертификати не са чак толкова много, колкото се струва на някои хора
поразпитвал съм от любопитство и ми казаха, че се следи ужасно много, включително и GP-тата помежду си, като един от тях познавал 3-4 с отнети лицензи
за локдауните: ние в БГ-то представа си нямаме какво е това истински локдаун. питайте швабите, те да ви обяснят
Този пост е редактиран от FearMe; 13-09-21 в 00:26.
“И за това все повече се говорело за 3та/бустер доза” - пак техни думи...2 - 3 на десет ако е представителна извадка при 20-30% ваксинация означава буквално, че ваксините не рсбот…..
Утре ще разпитам във Варна как е, нашата е областна болница, ама Варна си е по-големичка все пак.
То това винаги си е било така...
Смята се, че всички използвани рутинно ваксини, с изключение на БЦЖ (за която се смята, че води до отговори на Т-клетките, които предотвратяват тежкозаболяване и до отговори на вродената имунна система, които могат да подтиснат инфекцията; вижте по-долу), осигуряват основно защита чрез изграждане на антитела.
Ако ти се чете...
и не само на теб, нещата не са еднозначни дори за специалисти и са много хлъзгави, знае се много, но още повече не се знае...
Този пост е редактиран от Tommorow; 12-09-21 в 02:22.
Има една българска поговорка,"ако не ти е писано да се обесиш,може/не може да се удавиш".Който го е преминал ще умре,ама от друго.И нали :
All men must die !
- - - - - - - - - -
But not today!