Нямам нищо против синергизма, но някакси ми се ще в духа на темата да има добри и качествени данни и резултати, изследвания, фаза едно, фаза две... за реалните ползи...не може всеки да забърка каквито си иска лайна и да твърди, че пет милиграма бабини диветини комбинирани с три милиграма дядови диветини превръщат всяка бета и те клетка в организма ти в улта супер яко копеле готова да навре протеиновите шипове в задника на сарса....
Този пост е редактиран от Tommorow; 21-09-21 в 21:50.
Това не е лекарство за да "има добри и качествени данни и резултати, изследвания, фаза едно, фаза две... за реалните ползи.". Чудим се защо има хора, които не вярват във ваксините, а не се чудим защо има хора, не вярващи в лечебната сила на билките, ползвани хилядолетия, преди да започне настъплението на "голямата химия" във фармацията.
Типично мислене "по калъп". Матрицата?
Да напиша нещо за последно в тази тема.Хубаво, не може ваксината срещу Ковид да стане задължителна, защото ограничава права, но държавата след като е подготвила безплатно медицински средства за ограничаването на заболяването и всеки има възможност да се възползва, с нищо няма да се ограничат демократичните ценности за самоопределение, ако на отказалите ваксинация бъде дадена една декларация, че ако развият симптоми на заболяването и им се наложи да бъдат приети, да бъдат така добри да си поемат разходите за лечението, които хич не са малки.Та имаше една приказка, че като му бръкнеш на българина в джоба, му идва акъла
Може и да бъркам, но винаги когато стане въпрос за здравни осигуровки, масово пишещите се държат сякаш внасят 2000 лв на месец. Не съм сигурен колко точно са здравните осигуровки, но в масовия случай едва ли е много над 200 лв на месец. Освен това, удобно се забравят платените болнични дни, дори и когато са фиктивни, не се смятат децата и съпруги през майчинството, а удобно се натяква как има внесени пари в касата и може да си ги вземе. В същото време каско застраховка струва евентуално повече от здравните осигуровки, но никой не протестира че зястрахователя поставя условията.
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
Е как не може - демонстрират ни го постоянно!
Чуди се - това си е твое право.
А за мисленето - първо правило е „Да го има“!
Ще върнат - когато дядо се върне от ... оня свят!
Ти пак си имал договорка - избран Личен Лекар! На мен 20 години ми взимат здравни, а насреща - 0 (нула).
колега, моите уважения, ама тъпо, та дрънка!
тъй кто тук сме си приели като една уж по-социална държава солидарния принцип, то той е безусловен
тръгнем ли с изключенията и уговорките, утре може да ни поискат наем за ползване на училищния фонд от децата ни, защото държавата го е платила, за минаване през подлеза, защото държавата го е прокопала и т.н., защото срещу даденото от нея ние трябва да си плащаме
от тук произлизат следните два въпроса:
1. откъде е взела държавата парите, за да ги изхарчи, че да ѝ плащаме за изхарченото от нея?
2. точно каква "взел-дал" сделка са примерно акцизите
Това съм го изпуснал, но сега ще кажа:
Има правила за всички!
С нищо не сме се съгласили - наложено ни е!
А не е ли тъпо - само да даваш, без да ползваш?
Без значение - колко са!
До преди месеци нямах връзка със Здравната каса - нямах регистрация при тях! Но парите заминаваха!
За 30 години нямам един ден болнични - истински или фиктивни! Даже да съм бил болен - си работех.
А за каското - не ми дреме. Нямам кола!
Не. Щото и в Матрицата нали се сещаш....пак хапчета...синьо, червено...
Не ме разбра...дойде епидемия и куцо и сакато взе да миксира и да предлага коктейли на баснословни цени с цел да печели от страха на хората....не съм "калъпен" нито олигофрен, широко скроен съм, пия бърбън, но не отказвам и ликьор ...аз си взимам например това от доказана фирма ...от 5-6 години преди ковида....обикновенно изчаквам промоции, каквото правят регулярно и го купувам по 7.80 долара за по 6-8 месеца напред...погледни му съдържанието и кажи честно с какво е по-зле от микса на оня рекламатор от ВМА...мисля, че има 3+ пъти повече микроблагини на 15 пъти по-малка цена....повече синергия....и знаеш ли кое е най-интересното....с идването на вируса тия намалиха 30+% цените...и не само те...а тук докторчета искат да ме цакат с топла бира...на цена на Single Barrel...тц..българските им представители, сигурно от ВМА или роднини...са си сложили 600%+ надценка и дори подвеждат хората, че дневния прием е 1/2 или 1 хапче...за да не изглежда толкова тежка цената вероятно....да си кажеш 3 месеца - 70лв бива...ама не бива....Продължаваме промяната...
Този пост е редактиран от Tommorow; 22-09-21 в 02:44.
Все едно никога не си чувал за право и за обществени отношения. Каквото ти скимне като обществена норма и веднага си мислиш "да, може да се реализира".
По кой начин който и да е ще ме накара да подписвам такива декларации ?
ПП.
Крайно време е всички да проумеят, че човек който не се е ваксинирал, не е нарушил нито един закон и не е престъпник.
Да му се вменява някаква вина, е признак на ограничено мислене.
И обратнато - желанието с лека ръка да се нарушават чужди права граничи с престъпление.
Този пост е редактиран от MitkoS; 22-09-21 в 10:22.
Един уточняващ въпрос: "Има ли задължителни ваксини в България и ако ДА, как те са определени като такива?"
- - - - - - - - - -
Прегледай пак постовете ми и кажи къде коментирам цените, а не качествата на природните средства за лечение?
Направих уточнение за мисленето ми и това, че ме вкара в матрицата...Задаваш си въпроса защо е тази висока смъртност у нас: заради цените, защото пенсионер с 300лв трудно ще си купи качествени мултивитамини давайки 1/3 от доходите си за да направи по поносима липсата им в дневното си меню от имитационни продукти...