Първоначално публикувано от
FearMe малииии, верно ли не съм отчел факта, че умират ПРЕДИМНО, но не изцяло, старци с милион странични болежки?
дали не съм отчел и факта, че неваксинираните деца са е пъти по-защитени от ваксинираните хора на средна възраст, както и че неваксинираните хора на средна възраст са в пъти по-защитени от ваксинираните старци
имам чувствотвото, че никой не смее да си признае факта, че ковидът троши наред предимно хора с кофти здраве, прецакано от милиони вредни навици, като редките изключения само потвърждават правилото
и понеже мнозинството от хората са в пред-диабетно или диабетно състояние, с изчанчени липидни профили, с бели дробове, разкрасени от хиляди кутии цигари, някак си се опитват да вменят вина на останалите, които разбираш ли, са били достатъчно предвидливи да не се тровят цял живот с какво ли не, в името на великия принцип YOLO!!!
и разбираш ли, антителата не важат, защото ти може да си го изкарал на крак, без да усетиш, ама не се ли ръгнеш, не се броиш
защото, ВЕРОЯТНО, ако го хванеш пак, току виж втория път не си имал такъв късмет, когато организмът ти не е бил подготвен, ама въпреки всичко се е справил!
знам, че е парадоксално да се пишат такива мнения в пика, когато имаме 200+ умрели уж от ковид, ама аз продължавам да се чудя ЗАЩО, аджеба, сме по-зле от нации, дето ваксинацията им е по-зле и от нашата!?