Първоначално публикувано от
justify Няма какво да ми се извиняваш.
Нито да се успокояваш.
Твоите "груби сметки" основават ли се на статистика изчислена от самият теб или разчиташ "на мисирките"?
Щото моята съм я правил според данните на НСИ- специално "за разликата между 8500 и 12500 човека".
А ако не си достатъчно схватлив какво съм написал си е за твоя сметка.
За мен една част от хората са жертва не само на Ковид 19, но и на здравната ни система.И аз имам познати 4-5 които си заминаха, защото докторите "ги преглеждаха по телефона" .И миналата и тази година порочната практика продължава и не се санкционира.Имам колега който 2 седмици "му имаше настинка" по диагноза поставен от GP "по телефона" и то общо 3 пъти за тези 2 седмици.Най-накрая човека получи сърдечен пристъп, приеха го в интензивно, закрепиха го за няма и 24 часа и след като почина го писаха усложнения от "Грип и пневмония", защото все още нямаше пътека от Здравна каса по която да се заплаща лечението на Ковид.
Жена ми я лекуваха също "по телефона" и то пролетта на тази година --> "Който оцелее ще разказва" това е филма който ни се прожектира...
И при грип си заминават хора на по 40 години, та и на по ниска възраст...
Изобщо личните ви "разсъждения" и откъслечни единични факти не са основа за сравнение и не могат да бъдат, особено когато са и емоционално натоварени...