Страница 49 от 97 ПърваПърва ... 39474849505159 ... ПоследноПоследно
Резултати от 721 до 735 от общо 1449

Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Каква резолюция си задал на Дисплей 2?

2.  

3. Тук е от
    Nov 2009

Пробвах 1920-1080 , пробвах и с равни и по-малка от основния почти всички възможни , днес взимам лаптопа и кабела и отивам у комшията да го тесвам на един samsung,за сега друго не ми идва на ум

4. Тук е от
    Nov 2009

принципно бих ви предложил друга алтернатива - предаване на сигнала по етернет кабел (UTP - известен още като CAT5).
    покрива големи разстояния - до 300 метра - а вероятно може и повече.
    ето един пример за HDMI -> HDMI на 30/60m - според мен е перфектно решение за стриймване от компа (и не само от компа) - няма загуби, перфектна картина и т.н.

http://www.online-bg.com/product_inf...oducts_id=8313

10 м HDMI кабел както четох един от коментарите тук, е решение със загуба на качество!!! Има хора който биха се примирили с това, но аз лично искам да си е пефектно качеството!

може би ще напиша eдна тема отделна по въпроса ... но за сега само идеята

като натрупам опит ще пиша.

5. Тук е от
    Aug 2009

Заболя ме главата от четене така че направо ще питам.Трябва ли да се изключва кабела по който ми върви интернета? Ясно ми е че трябва да се изключват от тока и копм. и тв. преди да ги свързваме и разкачаме.Кабелната и антената също трябвало да изключваме защото имат някакви токове като в антената се били индуцирали каквото и да значи това и макар и малки били опасни.Хубаво било също така и двете устройства да са свързани на един кръг.Само за кабела за интернета не видях нищо да пише.Предполагам и там има някакви токове но от толкова включване и изключване взе нещо да се прецаква и да ми показва *изключен мрежов кабел* при включен такъв.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Преди да изключите кабела HDMI от телевизора задължително трябва да извадите кабела на външната антена, който се явява источник на статично електричество и често е причина за изгаряне на HDMI порта при изключване на HDMI кабела.Същото важи и за LAN кабела както и кабела от кабелната телевизия!

7. Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Преди да изключите кабела HDMI от телевизора задължително трябва да извадите кабела на външната антена, който се явява источник на статично електричество и често е причина за изгаряне на HDMI порта при изключване на HDMI кабела.Същото важи и за LAN кабела както и кабела от кабелната телевизия!
    Мерси много! Сега поне не се ядосвам че съм го поразвалил LAN кабела от толкова включване и изключване.

8.  

9. Тук е от
    Jan 2009

В такъв случай,ако HDMI кабела никога не го изключвам от плазмата,а си стой постоянно ,трябва ли когато в другия му край включвам лаптоп да махам кабела на външната антена?

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от pana

В такъв случай,ако HDMI кабела никога не го изключвам от плазмата,а си стой постоянно ,трябва ли когато в другия му край включвам лаптоп да махам кабела на външната антена?
    Желателно е -риска си е твой.

11. Тук е от
    Aug 2009

Нали съм Мара Подробната да си доизясня нещо по тоя въпрос. Опасно е само при свързване и разкачането на двата уреда ли да има включени лан кабел и антена ? Може ли обаче след като съм свързал двата уреда при изключен ток ,LAN кабел и антена след това отново да ги натикам тия два кабела и след това да включа тока и двата уреда.По тая моя си логика преди да ги разкача трябва да изключа тока,да махна лан кабела и антената и чак след това кабела дето свързва тв. с комп.Тоест мога ли да ползвам тв за гледане на филм от компютъра и едновременно с това да свалям нещо от интернет като ги свързвам и разкачам по начина който съм описал или гледането на филм при свързан компютър с телевизор е несъвместимо с чатенето в инернет в един и същи момент?

12. Тук е от
    Nov 2009

колега, за разлика от всичко останало LAN кабела е галванично изолиран на около поне 10 кВ от къде го измисли това с изкл. на лан кабел и статично електричесто - не знам и хората ти вярват

13. Тук е от
    Nov 2009

Здравейте.Искам да ви помоля,ако можете да ми дадете някакъв съвет за това каква може да е причината да не излиза картина на новия ми телевизор Panasonic TX-L32U10E от видео карта Ati Radeon HD 2600 PRO.Пробвах всички възможни настройки на картата и единственото което постигнах е, че пс-то разпознава телевизора като включа кабела DVI-HDMI.Със старото ми LSD Philips нямах никакви проблеми при тази конфигурация.Благодаря предварително

14.  

15. Member
    Тук е от
    Feb 2009

При мен с Ati Radeon HD 2600 става като премина през basic настройки, където му задавам типа монитор (при мен връзката е с VGA) и маркирам clone.

16. Тук е от
    Nov 2009

И при мен на филипса ставаше по този начин през basic ,но на панасоника не става пробвах и всички възможни резолюции и пак нищо и при clone и при extended

17. Member
    Тук е от
    Feb 2009

При мен в ръководството пише, че при DVI-HDMI се използва вход HDMI 1.

18. Тук е от
    Nov 2009

Аз го мъча на HDMI 1 в момента ,но пробвах и на 2.Разменях и двата кабела на 2та DVI на видео картата и пак същият ефект.Някой да има друда идея?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 49 от 97 ПърваПърва ... 39474849505159 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Свързване на LCD/Plasma към компютър - част2 / FAQ - на първа страница
    От hristoslav2 във форум DLNA - медийни сървъри
    Отговори: 313
    Последно: 18-05-17, 10:52
  2. Отговори: 0
    Последно: 11-08-11, 15:38
  3. Свързване на LG PLASMA към лаптоп HP ?
    От Lubaka във форум HTPC - мултимедийни компютри
    Отговори: 3
    Последно: 12-12-10, 22:46
  4. свързване на сървър с компютър
    От lubitel-art във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 27-09-10, 11:43
  5. Отговори: 6
    Последно: 04-01-06, 02:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе