Ами преходника е DVI - D-SUB, т.е. използваш го вместо кабела от и-бей. И обикновен мониторен кабел от преходника до телевизора.
И си имаш два обикновени кабела към монитора и телевизора.
Или поне като проба дали и-бей кабела е читав.
Ами преходника е DVI - D-SUB, т.е. използваш го вместо кабела от и-бей. И обикновен мониторен кабел от преходника до телевизора.
И си имаш два обикновени кабела към монитора и телевизора.
Или поне като проба дали и-бей кабела е читав.
Защо си мислиш, че ще има каквата и да е разлика между DVI-RGB и VGA-VGA?
Ползвай си го с VGA кабела.
Монитора ми е на хдми.От карта ми заТВ остават свободни DVI,DP port,D-sub. За да пробвам кабела ще ми трябва този преходник
http://www.shopmania.bg/shopping~onl...p-1455095.html
Но той струва колкото кабела почти тъй че мисля да се въздържа
Когато поръчвах кабела си мислех че ще има разлика. Ако никой не успее да ми помогне явно ще трябва да си купя 3м дсуб. Другия вариант е някой да ми помогне за сервиз за отремонтиране на хдми или да ми каже поне каква платка да търся като модел че тия в сервизаПървоначално публикувано от lazarus18
Хм, бях останал с впечатление че D-SUB на картата ти е за основния монитор.Първоначално публикувано от avelion
При това положение мушкай направо D-SUB кабела от картата в телевизора и не се /не ни/ занимавай с други варианти, няма да е по-добре сигнала.
То реално през VGA /D-Sub/ тече точно RGB аналогов сигнал и по нищо не се различава от аналоговия RGB сигнал от DVI-A.Първоначално публикувано от avelion
Сервиз за плазма/LCD съм виждал на бул. Вапцаров в посока София Ленд. Може там да попиташ.
Я кажи как си изгори HDMI-то, че да знаят и другите какво да не правят.
Проблем, с който немога да се преборя!
Факти:
Windows 7, видео карта ATI 4800, TV SAMSUNG FullHD, HDMI - кабел за свръзка, монитор SAMSUNG 1280х1024, последни драйвери.
В какво се състои проблема!? Според Win-а телевизора ми е 1-ви, а монитора 2-ри. И няма начин да се промени За монитора задавам да е main, но върху иконата на монитора се мъдри 2-ка. С драйверите на ATI нещата са наред, но не за дълго. Вчера ги нагласих, но днес всички икони са отишли на телевизора Резолюцията на монитора е променена на 1024х768.
Ха ха вчера видях същия проблем при стара АТИ карта и tv LG42...Първоначално публикувано от kesten
Телевизора беше на extendet, преинсталирах драйвера и пак същото. нямах време да си поиграя само изключих телевизора от настройките на видеокартата, и без това не се ползваше много.
Няма оправия! Деинсталирах драйвери, инсталирах без да е вкл. телевизора. Ефект 0. Монитора ми е главен, но иконите са на телевизора Явно по дефолт приема цифровия за 1, а аналоговия за 2. Писна ми и върнах старото ХР. Тук всичко си е наред! Ще чакаме нови драйвери или кръпки за Win-а.
Здравейте, имам нужда от малко помощ, опитвам да свържа nvidia8200M G с panasonic tx-p42u10e чрез 5м. кабел hdmi hdmi на gembrid , картата ми разпознава телевизора, но като и пусна clone или телевизора като основен монитор успях да изкарам ужасно зелен размазан образ в hdmi 2 на тв. А в hdmi 1 на тв. нищо не излиза.??
С windows vista на лаптоп asus x50gl съм ако е от значение!
Пробвай да не е clone, а дай телевизора като разширение на основния монитор. Нагласи резолюцията на телевизора да е 1920*1080 60 hz. На телевизора няма да се виждат иконите а само част от картината на десктопа. Ако искаш да гледаш филми приплъзваш плеъра надясно в телевизораПървоначално публикувано от simon@
Преди малко пробвах да играя Call of Duty MW2 на телевизора (P42G10) като изключих монитора и оставих само телевизора като основен монитор. Резултатът е страхотен
Пробвах с разделителната , пробвах и разширението но резултат няма този черен екран даже и не трепва , може ли проблема да е от hdmi 1 на тв.?
Защото като сменя на hdmi 2 на тв. пак има зеления размазан образ , а и по принцип и в упътването четох че hdmi 2 e само за аудио,или пък проблемът да е от кабела?