Страница 48 от 97 ПърваПърва ... 38464748495058 ... ПоследноПоследно
Резултати от 706 до 720 от общо 1449

Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2009

Re:Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Ами преходника е DVI - D-SUB, т.е. използваш го вместо кабела от и-бей. И обикновен мониторен кабел от преходника до телевизора.
    И си имаш два обикновени кабела към монитора и телевизора.
    Или поне като проба дали и-бей кабела е читав.

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Защо си мислиш, че ще има каквата и да е разлика между DVI-RGB и VGA-VGA?
    Ползвай си го с VGA кабела.

4. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Монитора ми е на хдми.От карта ми заТВ остават свободни DVI,DP port,D-sub. За да пробвам кабела ще ми трябва този преходник

http://www.shopmania.bg/shopping~onl...p-1455095.html

Но той струва колкото кабела почти тъй че мисля да се въздържа

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Защо си мислиш, че ще има каквата и да е разлика между DVI-RGB и VGA-VGA?
    Ползвай си го с VGA кабела.
    Когато поръчвах кабела си мислех че ще има разлика. Ако никой не успее да ми помогне явно ще трябва да си купя 3м дсуб. Другия вариант е някой да ми помогне за сервиз за отремонтиране на хдми или да ми каже поне каква платка да търся като модел че тия в сервиза

5. Тук е от
    Nov 2009

Цитат Първоначално публикувано от avelion
    Монитора ми е на хдми.От карта ми заТВ остават свободни DVI,DP port,D-sub.
    Хм, бях останал с впечатление че D-SUB на картата ти е за основния монитор.
    При това положение мушкай направо D-SUB кабела от картата в телевизора и не се /не ни/ занимавай с други варианти, няма да е по-добре сигнала.

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от avelion

Когато поръчвах кабела си мислех че ще има разлика. Ако никой не успее да ми помогне явно ще трябва да си купя 3м дсуб. Другия вариант е някой да ми помогне за сервиз за отремонтиране на хдми или да ми каже поне каква платка да търся като модел че тия в сервиза
    То реално през VGA /D-Sub/ тече точно RGB аналогов сигнал и по нищо не се различава от аналоговия RGB сигнал от DVI-A.

Сервиз за плазма/LCD съм виждал на бул. Вапцаров в посока София Ленд. Може там да попиташ.

7. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Я кажи как си изгори HDMI-то, че да знаят и другите какво да не правят.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Apr 2001

Проблем, с който немога да се преборя!
    Факти:
    Windows 7, видео карта ATI 4800, TV SAMSUNG FullHD, HDMI - кабел за свръзка, монитор SAMSUNG 1280х1024, последни драйвери.
    В какво се състои проблема!? Според Win-а телевизора ми е 1-ви, а монитора 2-ри. И няма начин да се промени За монитора задавам да е main, но върху иконата на монитора се мъдри 2-ка. С драйверите на ATI нещата са наред, но не за дълго. Вчера ги нагласих, но днес всички икони са отишли на телевизора Резолюцията на монитора е променена на 1024х768.

10. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от kesten
    Проблем, с който немога да се преборя!
    Факти:
    Windows 7, видео карта ATI 4800, TV SAMSUNG FullHD, HDMI - кабел за свръзка, монитор SAMSUNG 1280х1024, последни драйвери.
    В какво се състои проблема!? Според Win-а телевизора ми е 1-ви, а монитора 2-ри. И няма начин да се промени За монитора задавам да е main, но върху иконата на монитора се мъдри 2-ка. С драйверите на ATI нещата са наред, но не за дълго. Вчера ги нагласих, но днес всички икони са отишли на телевизора Резолюцията на монитора е променена на 1024х768.
    Ха ха вчера видях същия проблем при стара АТИ карта и tv LG42...
    Телевизора беше на extendet, преинсталирах драйвера и пак същото. нямах време да си поиграя само изключих телевизора от настройките на видеокартата, и без това не се ползваше много.

11. Тук е от
    Sep 2009

Лесен начин за смяна на тв и монитор на пс на Windows 7, натиснете едновременно win бутона + P и изберете:

12. Member
    Тук е от
    Apr 2001

Няма оправия! Деинсталирах драйвери, инсталирах без да е вкл. телевизора. Ефект 0. Монитора ми е главен, но иконите са на телевизора Явно по дефолт приема цифровия за 1, а аналоговия за 2. Писна ми и върнах старото ХР. Тук всичко си е наред! Ще чакаме нови драйвери или кръпки за Win-а.

13. Тук е от
    Nov 2009

Здравейте, имам нужда от малко помощ, опитвам да свържа nvidia8200M G с panasonic tx-p42u10e чрез 5м. кабел hdmi hdmi на gembrid , картата ми разпознава телевизора, но като и пусна clone или телевизора като основен монитор успях да изкарам ужасно зелен размазан образ в hdmi 2 на тв. А в hdmi 1 на тв. нищо не излиза.??
    С windows vista на лаптоп asus x50gl съм ако е от значение!

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от simon@
    Здравейте, имам нужда от малко помощ, опитвам да свържа nvidia8200M G с panasonic tx-p42u10e чрез 5м. кабел hdmi hdmi на gembrid , картата ми разпознава телевизора, но като и пусна clone или телевизора като основен монитор успях да изкарам ужасно зелен размазан образ в hdmi 2 на тв. А в hdmi 1 на тв. нищо не излиза.??
    С windows vista на лаптоп asus x50gl съм ако е от значение!
    Пробвай да не е clone, а дай телевизора като разширение на основния монитор. Нагласи резолюцията на телевизора да е 1920*1080 60 hz. На телевизора няма да се виждат иконите а само част от картината на десктопа. Ако искаш да гледаш филми приплъзваш плеъра надясно в телевизора

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

И изключи Overscan-a от телевизора.

17. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2009

Преди малко пробвах да играя Call of Duty MW2 на телевизора (P42G10) като изключих монитора и оставих само телевизора като основен монитор. Резултатът е страхотен

18. Тук е от
    Nov 2009

Пробвах с разделителната , пробвах и разширението но резултат няма този черен екран даже и не трепва , може ли проблема да е от hdmi 1 на тв.?
    Защото като сменя на hdmi 2 на тв. пак има зеления размазан образ , а и по принцип и в упътването четох че hdmi 2 e само за аудио,или пък проблемът да е от кабела?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 48 от 97 ПърваПърва ... 38464748495058 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Свързване на LCD/Plasma към компютър - част2 / FAQ - на първа страница
    От hristoslav2 във форум DLNA - медийни сървъри
    Отговори: 313
    Последно: 18-05-17, 10:52
  2. Отговори: 0
    Последно: 11-08-11, 15:38
  3. Свързване на LG PLASMA към лаптоп HP ?
    От Lubaka във форум HTPC - мултимедийни компютри
    Отговори: 3
    Последно: 12-12-10, 22:46
  4. свързване на сървър с компютър
    От lubitel-art във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 27-09-10, 11:43
  5. Отговори: 6
    Последно: 04-01-06, 02:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе