Супер. И защо никой не ни го обясни това? Още в магазина казах, че искам да си пусна лаптопа. Какъв кабел ми е необходим и какви настройки да направя?Първоначално публикувано от granity
Супер. И защо никой не ни го обясни това? Още в магазина казах, че искам да си пусна лаптопа. Какъв кабел ми е необходим и какви настройки да направя?Първоначално публикувано от granity
Не казахте модела на киното но предполагам 3.5стерео жак към 3.5 стерео жак,Плюс това ви е необходим и един скарт кабел за да извадите звукът от тв програмите през колоните на киното ако желаете.Ползвате ли приемник за цифрова тв също не стана ясно.Писано е по темата вече как да свържите лаптопа с тв доста не мисля да повтарям ,просто се върнете и почетете по -назад в темата.
SC-PT 70, не ползваме цифрова телевизия, защото кабелния ни оператор ги пуска с такъв сигнал по кабела така или иначе. Аз почнах да чета темата, но всичко ми се стори толкова объркано, може би цифрите и съкращенията просто ме втрещиха. Почвам отначало.Първоначално публикувано от granity
Сигурно е от скапания драйвер,щот са ми слажили накакъв нов при преинсталацията.Ще си му сложа оригиналния кадето си го имаше като купих едно време картата ище видя.Иначе картата ми е ATI radeon 9550 256mb.Със стария драйвер всичко си веше наред.Първоначално публикувано от ivodivo
На тая видеокарта бих те посъветвал да сложиш омега драиверите и няма да има проблеми.Даже след слагане се разпознава като x1050
Здравейте,
от известно време имам проблем.Имам ТВ Samsung LE 37A656A който е свързан с компютъра с 5 метров HDMI-DVi кабел HAMA.Видеокартата е Nvidia 9600 GSO която е с DVi изход.До скоро всичко си работеше перфектно, но от известно време когато е включен HDMI кабела във видеокартата монитора започва да трепти неприятно.Пробвах всякакви резюлюции на монитора, но не се получава.Явно не е от кабелната защото дори когато изкарам скарта от цифровият приемник трептенето на монитора продължава.Изчезва само когато изкарам HDMI кабела.Някой има ли представа какъв може да е проблема?
Мисля че и при теб един галваничен разделител ще свърши работа,проблема е наистина от кабелната.Монитора и тв са ти свързани едновременно за компа нали.
Отваряш настройките на видео картата,от меню Overlay-Clone mode options-Same on all и си готовПървоначално публикувано от van_rei
Така и на монитора и на тв то ще ти върви филма
Да прав си, това беше проблема, много благодаря!
Оказа се че имам един галваничен разделител и го сложих, оправи се трептенето за няколко минути, след което монитора започна пак да трепти..Първоначално публикувано от granity
Здравейте,знам че темата е много дъвкана,но вече сме 2010 и искам да знам според вас коя е комбинацията от player + codec's която вади най-добра картина на 42" ФулХД лсд тв.Налице са Е8200,Asus Matrix 9600 gt,HDMI кабел.Мерси предварително.
Е те точно с тези драйвери сам в момента.Май старите драйве бяха по-добри!Първоначално публикувано от granity
Аз имам проблем с видеокарта АТИ (Radeon Х550ХТ - 256МВ, 128 bit). Ползвам последния драйвер на Ати. Връзката е с DVI-HDMI кабел. На телевизора излиза фона на десктопа на РС и нищо друго. Всичко изглежда ОК, но филмите не тръгват на телевизора. По-точно се получава странен ефект, който открих случайно. Докато дърпах прозореца на плеъра, при изнасянето му вдясно, така че да започне да излиза от екрана, изведнъж се появи частта от прозореца вляво на телевизора, все едно, че са два екрана. Уточнявам, че не съм правил настройка за вертикално разделяне. При това положение плеъра изскача на фулскрийн на монитора, а на телевизора се показва половината прозорец. Придърпвайки с мишката, вече от телевизора може да се изтегли прозореца и да се пусне като втори фулскрийн. Само така работи, но е доста тъпо и дразнещо. Някой има ли идея за всичко това?Първоначално публикувано от bimbata
И още един въпрос: Не мога да извадя 1080р на телевизора (Toshiba 32AV635D), само 1280х720. Видеокартата не е много нова, но поддържа тези формати, даже разпознавайки TV, показва максимално поддържаната му резолюция 1920х1080. Телевизорът е HD Ready, по книжка поддържа 1080р през HDMI на 24, 30 и 60 Hz мисля беше. Кабелът e Gembird (DVI-HDMI) от ТМ за 12 лева (май доста евтин) - възможно ли е той да е причината?
Не е проблема в кабела.
Напълно нормално се държи систмата. Така и трябва да е. На 2-рия дисплей виждаш само фона и трябва да придърпаш плеъра към него за да се появи. Такъв режим си задал. Ако искаш да виждаш едно и също избери Clone.