Смених видеото с 8800гт за да съм сигурен за DVI-I.Херците са 60 но промяна няма
Смених видеото с 8800гт за да съм сигурен за DVI-I.Херците са 60 но промяна няма
DVI е цифров изход а RGB е аналогов и от там не намира сигнала
Първоначално публикувано от hristoslav2на тези два поста ще отговоря - Пълни глупости.Първоначално публикувано от seaconger
По темата ще отговоря - виж си настройките на "dual View"
Както казва @Pat - кабела трябва да е включен към компа и тв-то , после пускаш компа ( или го рестартирташ ) защото видеото трябва да немери телевизора по товар.
Digital Visual InterfaceПървоначално публикувано от Mr.TECHNO
The DVI connector on a device is therefore given one of four names, depending on which signals it implements:
* DVI-D (digital only)
* DVI-A (analog only)
* DVI-I (integrated, digital & analog)
* M1-DA (integrated, digital, analog & USB)
http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_Visual_Interface
А, и кабела трябва да е DVI-I.
Погледни как изглеждат конекторите на картата и кабела, най лесно е според картинките посочени от Христослав.
И да повторя, честотата трябва да е 50 или 60 hz, виж спецификацията на телевизора.
виж в настройките на картата дали няма настройка на изхода - Analog output-RGB
Защо не пробва с един нормален VGA кабел и преходник ами се мъчиш?Първоначално публикувано от avelion
Иначе това което се опитваш да направиш вкарваш DVI в компютъра, и от там в телевизора ти влиза VGA. Това при мен го пробвах преди нямаше никакви ядове с 8600 карта съм.
Но те съветвам да си вземеш един галваничен разделите ако използваш кабелна за да не ти думне още нещо
Nvidia control panel има само autodetectПървоначално публикувано от hristoslav2
RGB предава по добре от VGA или поне аз така знам. След като си изгърмях HDMI входа на ТВ (340лв ми искат за смяна в сервиз ) търся оптимален вариант за връзка с компютъра. Имам си отдавна галваничен филтър.Първоначално публикувано от glarus
Тази цена е абсурдна-попита ли и в друг сервиз ?Първоначално публикувано от avelion
Не искам да те плаша ама след всичко това - сигурен ли си че не ти е изгорял и аналоговия вход?
За целта - вземи един RGB(D_SUB) към RGB(D_SUB) - стандартен кабел за монитор демек, включи го в D-SUB - а на видео картата - видях че имаш такъв изход и пусни телевизора като единствен монитор. Ако в този случай пак нямаш картина явно и аналоговия изход е "хвръкнал". В този случай май нямаш много избор освен сервиз!
D_SUB to D_SUB си работи така си гледам откакто ми замина хдми.Вече пробвах кабела на още два различни от моя телевизори.Резултата е същия "no signal" .В спецификацията на видео картата ясно си пише "DVI Output: Yes x 2 (DVI-I) HDTV Output: Yes - YPbPr" Тъй че драмата продължава, не се стеснявайте да давате още предложения
А с друг кабел пробва ли?
Тъй като аз си изгорих DVI входа на телевизора, ползвам следния преходник
http://vali.bg/?group=342,194&articl...e_content.php# , сигурно го има и в други магазини.
и стандартен D-SUB кабел за монитор
Не мисля да поръчвам още един кабел от ибей.Този преходник не знам защо ми го предлагаш, при положение че на видео и на тв имам D_SUB