Страница 50 от 97 ПърваПърва ... 40484950515260 ... ПоследноПоследно
Резултати от 736 до 750 от общо 1449

Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Остави само телевизора, без монитор. Задай примерно 800х600@60Hz и виж дали изобщо изгрява някаква картина.

2.  

3. Тук е от
    Nov 2009

Пробвах го вече сутринта ,ако имаш предвид тв-то да е extended и изключих монитора от видео картата само, че не иска да промени тв-то като 1 монитор

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от vasko_evro
    Пробвах го вече сутринта ,ако имаш предвид тв-то да е extended и изключих монитора от видео картата само, че не иска да промени тв-то като 1 монитор
    Разкачи му кабела на монитора. Остави само ТВ-то и рестартирай.

5. Тук е от
    Nov 2009

Не става освен имам и друг проблем на каквато и резолюция да остава монитора и телевизора при рестарт резолюцията на монитора се променя автоматично на 1024х768 и на него се появява черен екран управя се само като изключа отново компютъра разкача кабела от телевизора и пак го включа.

6. Тук е от
    Nov 2009

Още някакви идеи?

7. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Ами по метода на изключването - пробвай друг накрайник и кабел, иначе как ще си сигурен, че проблемът не е в тях.

8.  

9. Тук е от
    Nov 2009

Мисля, че кабела ако не работеше пс-то нямаше да разпознава тв-то

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Може да не работи някой пин, който да ти прави проблеми.

11. Тук е от
    Nov 2009

Един път вече имах проблем със старото ми ЛСД и тогава си мислех ,че е от кабела и си купих нов,но се оказа че е изгорял HDMI порта на телевизора и върнах кабела в магазина.Като намеря нов кабел за проба ще пиша дали е било от това ,защото откъм настройки вече се изчерпах и не се сещам от какво друго може да е.Мерси все пак на тези които се опитаха да ми помогнат.

12. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008

Ей сега си взех тв то от сервиза Philips 42PFL 5604H ,защото имах проблем с изчезването на звука като рестартирам тв то,радвам се че са го оправили и беше готов за 4 дена,та искам да питам дали ще има проблем постоянно да ми е включен настолния компютър към тв то?Свързан е през VGA входа на тв то, също така е свързан и с цифров сателитен приемник през скарт букса.Въпроса е дали могат да си пречат по някакъв начин?
    Почти по цял ден си гледам филми от PC то като не съм свързал звука към тв то,може ли проблема да се е получил от това че го гледам без свързан звук и затова да се е прецакало нещо?

13. Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от Fujifen
    Ей сега си взех тв то от сервиза Philips 42PFL 5604H ,защото имах проблем с изчезването на звука като рестартирам тв то,радвам се че са го оправили и беше готов за 4 дена,та искам да питам дали ще има проблем постоянно да ми е включен настолния компютър към тв то?Свързан е през VGA входа на тв то, също така е свързан и с цифров сателитен приемник през скарт букса.Въпроса е дали могат да си пречат по някакъв начин?
    Почти по цял ден си гледам филми от PC то като не съм свързал звука към тв то,може ли проблема да се е получил от това че го гледам без свързан звук и затова да се е прецакало нещо?
    От това което разбрах от тук и от там без да разбирам нищо трябва освен тока да си изключваш антени ,кабелни и сателитни тв иначе се прецаква макар и рядко по нещо.Затова или гледаш филми с кабел от комп или сателитни програми ама двете не е желателно освен ако не сложиш някаква джаджа галваничен еди какво си.Аз питах тука за LAN кабела ама един казва не може друг вика че ЛАН кабела бил галванично изолиран и нямало проблем и не знам на кого да вярвам.Майтапа е че ми омръзна да го вадя тоя ЛАН кабел и тв ми изгоря.Не вярвам да е точно от това защото се бяха стопили чак кабелите по стените и сигурно е от инсталацията.Снощи го оправиха и го взех и сега не ми се включва кабел към него.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008

Аз знам че по кабела на кабелната тече някакъв ток ама незнам дали и по скарта го има...

16. Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от Fujifen
    Аз знам че по кабела на кабелната тече някакъв ток ама незнам дали и по скарта го има...
    Не само по кабелната а и с антена да си пак се появявали разни токове по индукция.Само не ме питай какво точно е това. За скарта от цифров сателитен приемник не съм чувал наистина ама си мисля че принципа навсякъде си е един и същи.Така че няма начин и там да няма.Аз съм с Булсатком и го вадя скарта.

17. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008

То ще стане голяма хамалогия всеки път да завивам и развивам кабела от видеокартата,не ми се вярва да са го измислили по такъв глупав начин.Според мен ако всичко си работи нормално и ако не се налага да буташ кабелите(примерно ако се ползва лаптоп) не би трябвало да има някакви проблеми,ама несъм сигурен и затова питах тука дали някой незнае.Примерно ако имам DVD, булсат,свързано PC, и използвам изхода за стерео звук от тв то към стерео уредбата ми,всеки път разкачането на кабели направо ще е жива трагедия..........

18. Тук е от
    Jan 2007

здравейте, имам следната дилема
    имам ТВ Panasonic P42G10 и монитор Samsung T220HD вързан към компютъра ми,
    та и на ТВ и на монитора имам HDMI ако ги свържа с кабел по-между им дали ще изкарам образ на ТВ-то
    идеята ми е да ги вържа директно - тъй като видеокартата от компютъра ми няма HDMI изход, а само DVI

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 50 от 97 ПърваПърва ... 40484950515260 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Свързване на LCD/Plasma към компютър - част2 / FAQ - на първа страница
    От hristoslav2 във форум DLNA - медийни сървъри
    Отговори: 313
    Последно: 18-05-17, 10:52
  2. Отговори: 0
    Последно: 11-08-11, 15:38
  3. Свързване на LG PLASMA към лаптоп HP ?
    От Lubaka във форум HTPC - мултимедийни компютри
    Отговори: 3
    Последно: 12-12-10, 22:46
  4. свързване на сървър с компютър
    От lubitel-art във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 27-09-10, 11:43
  5. Отговори: 6
    Последно: 04-01-06, 02:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе