Остави само телевизора, без монитор. Задай примерно 800х600@60Hz и виж дали изобщо изгрява някаква картина.
Остави само телевизора, без монитор. Задай примерно 800х600@60Hz и виж дали изобщо изгрява някаква картина.
Пробвах го вече сутринта ,ако имаш предвид тв-то да е extended и изключих монитора от видео картата само, че не иска да промени тв-то като 1 монитор
Разкачи му кабела на монитора. Остави само ТВ-то и рестартирай.Първоначално публикувано от vasko_evro
Не става освен имам и друг проблем на каквато и резолюция да остава монитора и телевизора при рестарт резолюцията на монитора се променя автоматично на 1024х768 и на него се появява черен екран управя се само като изключа отново компютъра разкача кабела от телевизора и пак го включа.
Ами по метода на изключването - пробвай друг накрайник и кабел, иначе как ще си сигурен, че проблемът не е в тях.
Мисля, че кабела ако не работеше пс-то нямаше да разпознава тв-то
Може да не работи някой пин, който да ти прави проблеми.
Един път вече имах проблем със старото ми ЛСД и тогава си мислех ,че е от кабела и си купих нов,но се оказа че е изгорял HDMI порта на телевизора и върнах кабела в магазина.Като намеря нов кабел за проба ще пиша дали е било от това ,защото откъм настройки вече се изчерпах и не се сещам от какво друго може да е.Мерси все пак на тези които се опитаха да ми помогнат.
Ей сега си взех тв то от сервиза Philips 42PFL 5604H ,защото имах проблем с изчезването на звука като рестартирам тв то,радвам се че са го оправили и беше готов за 4 дена,та искам да питам дали ще има проблем постоянно да ми е включен настолния компютър към тв то?Свързан е през VGA входа на тв то, също така е свързан и с цифров сателитен приемник през скарт букса.Въпроса е дали могат да си пречат по някакъв начин?
Почти по цял ден си гледам филми от PC то като не съм свързал звука към тв то,може ли проблема да се е получил от това че го гледам без свързан звук и затова да се е прецакало нещо?
От това което разбрах от тук и от там без да разбирам нищо трябва освен тока да си изключваш антени ,кабелни и сателитни тв иначе се прецаква макар и рядко по нещо.Затова или гледаш филми с кабел от комп или сателитни програми ама двете не е желателно освен ако не сложиш някаква джаджа галваничен еди какво си.Аз питах тука за LAN кабела ама един казва не може друг вика че ЛАН кабела бил галванично изолиран и нямало проблем и не знам на кого да вярвам.Майтапа е че ми омръзна да го вадя тоя ЛАН кабел и тв ми изгоря.Не вярвам да е точно от това защото се бяха стопили чак кабелите по стените и сигурно е от инсталацията.Снощи го оправиха и го взех и сега не ми се включва кабел към него.Първоначално публикувано от Fujifen
Аз знам че по кабела на кабелната тече някакъв ток ама незнам дали и по скарта го има...
Не само по кабелната а и с антена да си пак се появявали разни токове по индукция.Само не ме питай какво точно е това. За скарта от цифров сателитен приемник не съм чувал наистина ама си мисля че принципа навсякъде си е един и същи.Така че няма начин и там да няма.Аз съм с Булсатком и го вадя скарта.Първоначално публикувано от Fujifen
То ще стане голяма хамалогия всеки път да завивам и развивам кабела от видеокартата,не ми се вярва да са го измислили по такъв глупав начин.Според мен ако всичко си работи нормално и ако не се налага да буташ кабелите(примерно ако се ползва лаптоп) не би трябвало да има някакви проблеми,ама несъм сигурен и затова питах тука дали някой незнае.Примерно ако имам DVD, булсат,свързано PC, и използвам изхода за стерео звук от тв то към стерео уредбата ми,всеки път разкачането на кабели направо ще е жива трагедия..........
здравейте, имам следната дилема
имам ТВ Panasonic P42G10 и монитор Samsung T220HD вързан към компютъра ми,
та и на ТВ и на монитора имам HDMI ако ги свържа с кабел по-между им дали ще изкарам образ на ТВ-то
идеята ми е да ги вържа директно - тъй като видеокартата от компютъра ми няма HDMI изход, а само DVI