Ако те разбирам правилно искаш да свържеш монитора към телевизора с HDMI? Нищо няма да постигнеш така.
Колко и какви изходи има видео картата?
Ако те разбирам правилно искаш да свържеш монитора към телевизора с HDMI? Нищо няма да постигнеш така.
Колко и какви изходи има видео картата?
видео картата ми е NVidia 8500GT - има 2- DVI и 1- S-video
щеше ми се да е HDMI-HDMI-връзката, ама май няма как и ще я правя DVI-HDMI (моля да ми кажете качествен такъв кабел,който сте тествали и работи)
иначе ТВ-то в момента е вързано към Булсат и работи учудващо добре като се има предвид евтиния СКАРТ кабел който идва с приемника
Разлика в качеството между DVI-HDMI и HDMI-HDMI няма.
Имам Nvidia 9500GT пак с 2 DVI и същия телевизор (P42G10) и ползвам DVI-HDMI преходник към телевизора. За звук ползвам една стара уредба AIWA, свързана с компютъра. Мисля че е добра комбинация, няма смисъл да търсиш HDMI-HDMI, и без това телевизора не впечатлява с особен звук
ОК съгласих се за DVI-HDMI кабеласамо ми подскажете качествен такъв - 3 метра(марка и откъде сте го купили - ако е възможно)
Благодаря![]()
Какво да ти кажа, колкото по-скъп, предполагам толкова по-хубав.
На мен ми дадоха някакво китайско изпълнение HDMI-HDMI на Филипс в Техномаркет но нямам забележки за качеството на образа. Купих си скарт-към-скарт за цифровата телевизия на HAMA (около 30лв), много е добър, ако искаш вземи си от тази марка, има ги в Технополис.![]()
![]()
Здравейте! Днес си взех Philips 32PFL5604H и тъй като на РСто нямам ХДМИ, купих някакъв ВГА кабел на Белкин. Връзката стана, всичко ок, само че образът е доста по-към червената гама, отколкото трябва
Какъв е проблемът и мога ли да направя нещо, за да го реша?
Единия вариант е да е дефектен кабела. Другия да си мърдал настройките на видеокартата.
Здравейте
взех си тошиба 32AV635DG с резолюция 1366х768, опитвам се да го свържа към лаптоп с Ати Х1200 през D-Sub 15 пина,
но не мога да го пусна с 1360х768.
Как да запазя тази резолюция(1360Х768) , защото след рестарт на лаптопа,тази резолюция изчезва от списъка, или да ми препоръчате драйвер за това видео, който да подържа тази резолюция.
Предварително благодаря
Здравейте! Преди време си купих Philips 32PFL5604H . При свързването с РС чрез HDMI-HDMI всичко привидно е наред, но през различни интервали от време картината на ТВ-то става червена и много неясна. В повечето случаи е необходимо да прекъсна връзката, чрез изваждане на кабела за няколко секунди за да се оправи този проблем. Писах до съпорта на Филипс и там ми отговориха, че трябва да ъпдейтвам с последния фирмуер. Това го направих, но без особен ефект. Някакви варианти за излизане от положението? Предварително благодаря!
Това прекъсване е много неприятно при гледане на филм, защото се случва 4-5 пъти за около час и половина.
Като извадиш още няколко пъти кабела докато работи ще спре изобщо да работи.
Опитай все пак и с друг кабел.
Каква резолюция подаваш?
Не ми се доизясни какво точно трябва да направя затова пак да питам.Мога ли да си включа булсаткома и лан кабела след като съм свързал вече тв с копм по описания по-горе начинПървоначално публикувано от zcezbpm
Каква резолюция трябва да подавам? Струвами се, че използвам 1024х600.
Трябва да подаваш 1920х1080.Първоначално публикувано от ktndvd
Здравейте, с Панасоник 42G10E съм, включен е към компа (nVidiа FX 5500) посредством pc входа, и искам да попитам има ли някакви вероятности да си пре**а входа на тв? Че като чета тук направо страх да те хване. Не вадя кабела, постоянно си е включен заедно със скарта на Булсаткома и другия скарт на ДВД-то.
И още, оптималната резолюция е 1024х768, при пускане на по-голяма картината се влошава и постепенно изчезва.
Моля, ако правя нещо грешно , кажете овреме за да не се дъня кат маче у дирек поради незнанието си?...![]()