Страница 51 от 97 ПърваПърва ... 41495051525361 ... ПоследноПоследно
Резултати от 751 до 765 от общо 1449

Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Ако те разбирам правилно искаш да свържеш монитора към телевизора с HDMI? Нищо няма да постигнеш така.
    Колко и какви изходи има видео картата?

2.  

3. Тук е от
    Jan 2007

видео картата ми е NVidia 8500GT - има 2- DVI и 1- S-video

щеше ми се да е HDMI-HDMI-връзката, ама май няма как и ще я правя DVI-HDMI (моля да ми кажете качествен такъв кабел,който сте тествали и работи)

иначе ТВ-то в момента е вързано към Булсат и работи учудващо добре като се има предвид евтиния СКАРТ кабел който идва с приемника

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Разлика в качеството между DVI-HDMI и HDMI-HDMI няма.

5. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2009

Имам Nvidia 9500GT пак с 2 DVI и същия телевизор (P42G10) и ползвам DVI-HDMI преходник към телевизора. За звук ползвам една стара уредба AIWA, свързана с компютъра. Мисля че е добра комбинация, няма смисъл да търсиш HDMI-HDMI, и без това телевизора не впечатлява с особен звук

6. Тук е от
    Jan 2007

ОК съгласих се за DVI-HDMI кабела само ми подскажете качествен такъв - 3 метра(марка и откъде сте го купили - ако е възможно)

Благодаря

7. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2009

Какво да ти кажа, колкото по-скъп, предполагам толкова по-хубав .
    На мен ми дадоха някакво китайско изпълнение HDMI-HDMI на Филипс в Техномаркет но нямам забележки за качеството на образа. Купих си скарт-към-скарт за цифровата телевизия на HAMA (около 30лв), много е добър, ако искаш вземи си от тази марка, има ги в Технополис.

8.  

9. Тук е от
    Dec 2009

Здравейте! Днес си взех Philips 32PFL5604H и тъй като на РСто нямам ХДМИ, купих някакъв ВГА кабел на Белкин. Връзката стана, всичко ок, само че образът е доста по-към червената гама, отколкото трябва

Какъв е проблемът и мога ли да направя нещо, за да го реша?

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Единия вариант е да е дефектен кабела. Другия да си мърдал настройките на видеокартата.

11. Тук е от
    Feb 2006

Ати към 32" Тошиба

Здравейте
    взех си тошиба 32AV635DG с резолюция 1366х768, опитвам се да го свържа към лаптоп с Ати Х1200 през D-Sub 15 пина,
    но не мога да го пусна с 1360х768.
    Как да запазя тази резолюция(1360Х768) , защото след рестарт на лаптопа,тази резолюция изчезва от списъка, или да ми препоръчате драйвер за това видео, който да подържа тази резолюция.
    Предварително благодаря

12. Тук е от
    Dec 2009

Здравейте! Преди време си купих Philips 32PFL5604H . При свързването с РС чрез HDMI-HDMI всичко привидно е наред, но през различни интервали от време картината на ТВ-то става червена и много неясна. В повечето случаи е необходимо да прекъсна връзката, чрез изваждане на кабела за няколко секунди за да се оправи този проблем. Писах до съпорта на Филипс и там ми отговориха, че трябва да ъпдейтвам с последния фирмуер. Това го направих, но без особен ефект. Някакви варианти за излизане от положението? Предварително благодаря!
    Това прекъсване е много неприятно при гледане на филм, защото се случва 4-5 пъти за около час и половина.

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Като извадиш още няколко пъти кабела докато работи ще спре изобщо да работи.
    Опитай все пак и с друг кабел.
    Каква резолюция подаваш?

14.  

15. Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от zcezbpm
    Нали съм Мара Подробната да си доизясня нещо по тоя въпрос. Опасно е само при свързване и разкачането на двата уреда ли да има включени лан кабел и антена ? Може ли обаче след като съм свързал двата уреда при изключен ток ,LAN кабел и антена след това отново да ги натикам тия два кабела и след това да включа тока и двата уреда.По тая моя си логика преди да ги разкача трябва да изключа тока,да махна лан кабела и антената и чак след това кабела дето свързва тв. с комп.Тоест мога ли да ползвам тв за гледане на филм от компютъра и едновременно с това да свалям нещо от интернет като ги свързвам и разкачам по начина който съм описал или гледането на филм при свързан компютър с телевизор е несъвместимо с чатенето в инернет в един и същи момент?
    Не ми се доизясни какво точно трябва да направя затова пак да питам.Мога ли да си включа булсаткома и лан кабела след като съм свързал вече тв с копм по описания по-горе начин

16. Тук е от
    Dec 2009

Каква резолюция трябва да подавам? Струвами се, че използвам 1024х600.

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от ktndvd
    Каква резолюция трябва да подавам? Струвами се, че използвам 1024х600.
    Трябва да подаваш 1920х1080.

18. Тук е от
    Dec 2005

Здравейте, с Панасоник 42G10E съм, включен е към компа (nVidiа FX 5500) посредством pc входа, и искам да попитам има ли някакви вероятности да си пре**а входа на тв? Че като чета тук направо страх да те хване. Не вадя кабела, постоянно си е включен заедно със скарта на Булсаткома и другия скарт на ДВД-то.
    И още, оптималната резолюция е 1024х768, при пускане на по-голяма картината се влошава и постепенно изчезва.
    Моля, ако правя нещо грешно , кажете овреме за да не се дъня кат маче у дирек поради незнанието си?...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 51 от 97 ПърваПърва ... 41495051525361 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Свързване на LCD/Plasma към компютър - част2 / FAQ - на първа страница
    От hristoslav2 във форум DLNA - медийни сървъри
    Отговори: 313
    Последно: 18-05-17, 09:52
  2. Отговори: 0
    Последно: 11-08-11, 14:38
  3. Свързване на LG PLASMA към лаптоп HP ?
    От Lubaka във форум HTPC - мултимедийни компютри
    Отговори: 3
    Последно: 12-12-10, 21:46
  4. свързване на сървър с компютър
    От lubitel-art във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 27-09-10, 10:43
  5. Отговори: 6
    Последно: 04-01-06, 01:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе