Страница 40 от 97 ПърваПърва ... 3038394041425090 ... ПоследноПоследно
Резултати от 586 до 600 от общо 1449

Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2009

Re:Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Гасне и връща към 1024х768.

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Сигурен ли че, че видеокартата поддържа тази резолюция? И нали я подаваш към втория монитор, който е телевизора? И си в режим Extended?

4. Тук е от
    Feb 2009

Картата е Radeon HD3200. В режим extended я пускам на 2рия монитор(тв-то)...

5. Тук е от
    Jan 2008

здравейте,искам да попитам някой може ли да помогне какво да направя за да искарам звук през hdmi-hdmi кабел на тв SONY v4500 oт laptop HP PROBO0K4510s с ATI HD4330 мисля че има всички необходими драйвъри но не тръгва звук с два различни кабела,ще съм ви благодарен ако някой ми окаже съдействие.

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от vladedivac
    здравейте,искам да попитам някой може ли да помогне какво да направя за да искарам звук през hdmi-hdmi кабел на тв SONY v4500 oт laptop HP PROBO0K4510s с ATI HD4330 мисля че има всички необходими драйвъри но не тръгва звук с два различни кабела,ще съм ви благодарен ако някой ми окаже съдействие.
    Нямъде в настройките на видеокартата има Enable HDMI Audio.

7. Тук е от
    Jun 2007

Вчера си порових в новите драйвъри (nVidia ForceWare 190.38 Windows XP 32-bit) на видеокартата и гледам настройка : 1080р, 1920 х 1080 (native) / 60Hz . След като се поразчетох и ми стана ясно, че това е точната настройка, която ми трябва, обаче се оказа, че след като я задам и телевизора ми SAMSUNG LE-37M86BD - работи няколко секунди и излиза надпис - Няма сигнал . Викам си явно не подържа, но през тези няколко секунди картината беше доста по-добре. Съвсем случайно реших да сменя изхода на видеото и сега съм от DVI-2 и самата карта вече си пуска точно тази настройка и всичко е ОК. Не разбрах точно как стана работата, но съм доволен. Кабела е DVI - DVI+преходник към HDMI

8.  

9. Тук е от
    Sep 2009

Как да свържа лаптоп(DELL) и телевизор LCD Samsung FULL HD? Купих и HDMI кабел. Връзката е от HDMI(лаптоп) към HDMI(телевизор).
    Значи, свързах ги и на телевизора излезе образа от лаптопа , но картината е като широкоекранен филм. Плюс това, като пусна филм с висока резолюция - не излизат субтитри /а на лаптопа в същото време излизат!/.
    Реших да извадя кабела, кайто влиза в телевизора /от лаптопа/ и пак го вкарах. Сега пък изчезна образа и дава съобщение, че няма намерен сигнал. Рестартирам лаптопа и в момента, в който почва да се зарежда Уиндоуса, за коло 2-3 секунди се появява картината на телевизора и пак изчезва и дава съобщение, че няма връзка. Това от резолюциите ли е и как да го оправя ?

Ето малко данни за лаптопа :
    - Процесор:

- Intel Core 2 Duo T6500 (2.1GHz, 800MHz, 2MB)

- Дисплей:

- 15.6" HD (1366X768) WLED TrueLife

- Видео карта:

- ATI Mobility RADEON HD 4570 512MB

- Твърд диск:

- 500GB HDD SATA

- Памет:

- 4GB DDRII 800MHz

- Оптично у-во:

- DVD+/-RW

- Мрежова карта:

- 10/100/1000 Mps LAN, Dell Wireless 1397(802.11 b/g), Bluatooth

10. Member
    Тук е от
    Jun 2006

Имам проблем преди гледах филмите през ПС-то с кабел ДВИ-ХДМИ всичко беше 6 бях си настроил на Just Scan и можех да барам всички настройки по картината при пусната резолюция 1080п
    сега нещо нестават нещата картината стой на 16:9 не ми позволява да избера Just Scane и не мога да барам настройките по картината само задното осветление контраста и още една две опции
    тв-то ми е ЛХ4000 модел видеото е ГФ 6600 драйверите които съм качил са 93.73
    какъв може да е проблема и как да го отстраня ?

11. Тук е от
    Sep 2009

Свързах лаптоп(DELL) и телевизор LCD Samsung FULL HD? Купих HDMI кабел. Връзката е от HDMI(лаптоп) към HDMI(телевизор).
    Значи, свързах ги и на телевизора излезе образа от лаптопа , но картината е като широкоекранен филм. Плюс това, като пусна филм с висока резолюция - не излизат субтитри /а на лаптопа в същото време излизат!/.
    Ето малко данни за лаптопа :
    - Процесор:

- Intel Core 2 Duo T6500 (2.1GHz, 800MHz, 2MB)

- Дисплей:

- 15.6" HD (1366X768) WLED TrueLife

- Видео карта:

- ATI Mobility RADEON HD 4570 512MB

- Твърд диск:

- 500GB HDD SATA

- Памет:

- 4GB DDRII 800MHz

- Оптично у-во:

- DVD+/-RW

- Мрежова карта:

- 10/100/1000 Mps LAN, Dell Wireless 1397(802.11 b/g), Bluatooth
    [/quote]

Добавям към това, че вече спокойно си излиза образ на телевизора, но като широкоекранен филм, с леко сплескан образ, с черни ивици отгоре и отдолу, без субтитри. На лаптопа филма го пущам с КМ плейър. Той си им вградени кодеци. А филма е например The Patriot DC 2000 1080p BluRay DTS x264-FoRM.
    А данните за телевизора са :
    SAMSUNG LE-40A656
    -40" (102 СМ.) LCD/TFT ТЕЛЕВИЗОР
    -FULL HD
    -РЕЗОЛЮЦИЯ 1920Х1080
    -КОНТРАСТ 50000:1
    -100Hz MOTION PLUS
    -Wide Colour Enhancer 2
    -Movie Plus
    -WISELINK (USB ВХОД; ВЪЗПРОИЗВЕЖДАНЕ НА JPEG)
    -4 HDMI ВХОД / PC ВХОД
    -DNIE Pro ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА КАРТИНАТА
    -SRS TRUSURROUND XT ЗВУКОВА
    -PIP (PC/HDMI)
    Какво трябва да направя, за да се оправи образа от телевизора и да има субтитри ?

12. Тук е от
    Jun 2007

като от ПЦ-то ще го ползвам да разглеждам сайтове, да си пускам HD филми и т.н.
    Обаждах се да разпитам за Popcorn A110, но ми казаха, че и да сложа wireless N адаптер може пак да насича, а и ще имам достъп само до шерната папка, а не до дектопа си, така да се каже. аз искам достъп до компютъра от ТВ всъшност...
    Ако имате идеи, моля помогнете.

Благодаря ви предварително.

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от centrino
    като от ПЦ-то ще го ползвам да разглеждам сайтове, да си пускам HD филми и т.н.
    Обаждах се да разпитам за Popcorn A110, но ми казаха, че и да сложа wireless N адаптер може пак да насича, а и ще имам достъп само до шерната папка, а не до дектопа си, така да се каже. аз искам достъп до компютъра от ТВ всъшност...
    Ако имате идеи, моля помогнете.
    Благодаря ви предварително.
    Безжичната мрежа не е удачен избор за гледане на HD филми. С Popcorn-a нямаш проблем да си виждаш каквото искаш от компютъра - кеф ти Desctop, кеф ти DVD-ROM. Само че безжично HD не минава.
    Тука един притежател на Самсунг В серията казва, че с тяхния адаптер вървяло и 1080р - аз не съм го пробвал.

14.  

15. VLD
    VLD е офлайн

Тук е от
    Sep 2009

Здравейте! Радвам се че открих този форум. Аз имам следният проблем:
    лаптопът ми не е кой знае какво няма HDMI затова го свъзвах с обикновен RGB кабел както се свързва обикновен монитор.Всичко беше много добре гледах си HD филмчета в продължение на няколоко месеца, докато един ден лаптопът не пожела да прехвърли картината на ТВто. Интересното е, че лаптопът разпознава кабела и телевизора и всичко е както преди, което ме навежда на мисълта че повредата не е в RGB порта на компа. Не е и в този на ТВто, защото с други ПЦта си работи. Надявам се някои да може да ми каже каква е причината и да се опитам сам да я отстраня, преди да съм го занесъл на сервиз.

16. VLD
    VLD е офлайн

Тук е от
    Sep 2009

Здравейте! Радвам се че открих този форум. Аз имам следният проблем:
    лаптопът ми не е кой знае какво, няма HDMI затова го свъзвах с обикновен RGB кабел както се свързва LCD монитор.Всичко беше много добре гледах си HD филмчета в продължение на няколоко месеца, докато един ден лаптопът не пожела да прехвърли картината на ТВто. Интересното е, че лаптопът разпознава кабела и телевизора и всичко е както преди, което ме навежда на мисълта че повредата не е в RGB порта на компа. Не е и в този на ТВто, защото с други ПЦта си работи. Надявам се някои да може да ми каже каква е причината и да се опитам сам да я отстраня, преди да съм го занесъл на сервиз.

ПП: Може би се поватаря с някоя от темите, но побликувах това преди няколко дена във стара тема и никой не го е прочел явно защото не получих отговор. Извинявам се за повторението.

17. Тук е от
    Sep 2009

SOS!!!Opitvam se az uporito ot v4era da si svurja laptopa s plazmata...nooo naistina bezuspe6no!!!!komputara mi e nov,stariq bqh uspqla da go svurja no tozi ne...Zna4i plazmata mi e Samsung LE32A454,a laptopa Packard Bell Easy Note ALBA.Izpolzvam Windows 7,a vruzkata-s HDMI kabel.Kogato izkaram na laptopa menuto za rezoluciq i opravq rezoluciqta i na dvata monitora-gore dolu kakto tuk pove4eto sa pisali,az si gledah i po knijkite, no sled tova plazmata si mi dava postoqnno "nqma signal"...napravo sum ot4aqna ve4e...mislq si 4e laptopa ne mi namira plazmata za6toto nqmam izpisan monitor otg na modela mi plazma- i moonitor4e 1 i 2 v menuto sa edin i su6ti monitor i tova e tozi na laptopa...napravo ne znam ve4e kak da go izkaram toq obraz!!!MOLQ VI ako nqkoi ima mneniq i predlojeniq da gi spodeli za6toto ve4e si nqmam i na ideq kakuv moje da e problema!!!Blagodarq predvaritelno!!!

18. Тук е от
    Sep 2009

SOS!!!Opitvam se az uporito ot v4era da si svurja laptopa s plazmata...nooo naistina bezuspe6no!!!!komputara mi e nov,stariq bqh uspqla da go svurja no tozi ne...Zna4i plazmata mi e Samsung LE32A454,a laptopa Packard Bell Easy Note ALBA.Izpolzvam Windows 7,a vruzkata-s HDMI kabel.Kogato izkaram na laptopa menuto za rezoluciq i opravq rezoluciqta i na dvata monitora-gore dolu kakto tuk pove4eto sa pisali,az si gledah i po knijkite, no sled tova plazmata si mi dava postoqnno "nqma signal"...napravo sum ot4aqna ve4e...mislq si 4e laptopa ne mi namira plazmata za6toto nqmam izpisan monitor otg na modela mi plazma- i moonitor4e 1 i 2 v menuto sa edin i su6ti monitor i tova e tozi na laptopa...napravo ne znam ve4e kak da go izkaram toq obraz!!!MOLQ VI ako nqkoi ima mneniq i predlojeniq da gi spodeli za6toto ve4e si nqmam i na ideq kakuv moje da e problema!!!Blagodarq predvaritelno!!!
    P.S.:mislq 4e bez da iskam puskam suob6tenieto za vtori put)

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 40 от 97 ПърваПърва ... 3038394041425090 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Свързване на LCD/Plasma към компютър - част2 / FAQ - на първа страница
    От hristoslav2 във форум DLNA - медийни сървъри
    Отговори: 313
    Последно: 18-05-17, 10:52
  2. Отговори: 0
    Последно: 11-08-11, 15:38
  3. Свързване на LG PLASMA към лаптоп HP ?
    От Lubaka във форум HTPC - мултимедийни компютри
    Отговори: 3
    Последно: 12-12-10, 22:46
  4. свързване на сървър с компютър
    От lubitel-art във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 27-09-10, 11:43
  5. Отговори: 6
    Последно: 04-01-06, 02:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе