Ми с болчета отстрани , може да е DVI , но може и VGA да е .
[img width=784 height=600]http://i.data.bg/08/06/11/998349_orig.jpg[/img]
![]()
Ми с болчета отстрани , може да е DVI , но може и VGA да е .
[img width=784 height=600]http://i.data.bg/08/06/11/998349_orig.jpg[/img]
![]()
е ще има ли разлика в качеството на картината при VGA????
Сега виждам, че имаш VGA вход на телевизора, но през него можеш да постигнеш максимално 1280х768 резолюция. Качеството ще е добро, но по-ниско от това през DVI/HDMI, но значително по-добро отколкото през S-Video.
няма ли възможноста за преход от vga kum hdmi
А някой знае ли нещо по моя въпрос и може ли да ме посъветвате нещо? По-горе съм описал какъв е той.
Няма директен метод. Сигнала от VGA е аналогов, а през HDMI цифров.Първоначално публикувано от Don vito
Ползвай си го през VGA. Купи си един приличен кабел и ще останеш доволен.
Има кабели от 5 и 50лв. Как да го позная дали е приличен????
Гледай да не се налага да ползваш много дълъг кабел /над 3 метра/. Кубаво е кабела да е дебел и да има феритени накрайници преди куплунга. И да не струва 5 лв.Първоначално публикувано от Don vito
![]()
След толкова много изписани мнения никой не ми отговори, затова пак питам с надеждата, че някой знае нещо по въпроса.Първоначално публикувано от miro^
А ясно ли е изображението или е леко размазано?Първоначално публикувано от miro^
Ако не е толкова замазано си го гледай така. До колкото помня май нямаше такава опция за изключването на Overscana. Някои видео карти имат опция за за скалиране така, че да се компенсира overscana. Поразръчкай опциите на видео картата.
Тази опция Full от телевизора не оправя ли нещата?
Изображението си е супер откъм качество, но лошото е, че има 1 опция за resize на изображението в control panel-а на видео драйвера, която е достъпна в режим Dual View (когато изобщо не ми трябва), а в режим Clone, когато точно тя може да оправи нещата, изчезва и нямам достъп до нея. А коя опция Full имаш предвид?
Там където избираш 4:3, 16:, Ауто....Първоначално публикувано от miro^
Както искаш да ресайзваш с тази опция?
Ами размера на картината в режим Clone, защото тогава понякога картината не изпълва целия екран на телевизора, а в друг случай го преизпълва и излиза извън него, но и във всеки от тези варианти се касае за малки отклонения. Иначе не мога да проумея защо Dual View-то не работи. Освен това на support-а на nVIDIA има и това - http://nvidia.custhelp.com/cgi-bin/n...ted=1097106762 . Според него излиза, че тъй като изходът на моята видеокарта е DVI-D ме могат да се поддържат 2 монитора, което, честно казано, не ми звучи изобщо логично, но явно е единствената причина, поради която това се получава.
miro , пробвай да дадеш от настройките на видеото Clone , даваш му 1024x768 60Hz , после избираш Full screen video ,след тва Full screen device му даваш Secondary display , като разбирасе Secondary display ти е телевизора . Пускаш с Media Player Classic и му даваш от View - Pan&Scan после Scale to 16:9 TV и треее да ти тръгне на цял екран![]()
Дано да стане.