Страница 6 от 97 ПърваПърва ... 456781656 ... ПоследноПоследно
Резултати от 76 до 90 от общо 1449

Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jul 2007

Re:Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Ми с болчета отстрани , може да е DVI , но може и VGA да е .

[img width=784 height=600]http://i.data.bg/08/06/11/998349_orig.jpg[/img]

2.  

3. Тук е от
    Jun 2008

е ще има ли разлика в качеството на картината при VGA????

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Сега виждам, че имаш VGA вход на телевизора, но през него можеш да постигнеш максимално 1280х768 резолюция. Качеството ще е добро, но по-ниско от това през DVI/HDMI, но значително по-добро отколкото през S-Video.

5. Тук е от
    Jun 2008

няма ли възможноста за преход от vga kum hdmi

6. Тук е от
    Jun 2008

А някой знае ли нещо по моя въпрос и може ли да ме посъветвате нещо? По-горе съм описал какъв е той.

7. Тук е от
    Jun 2008

???

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от Don vito
    няма ли възможноста за преход от vga kum hdmi
    Няма директен метод. Сигнала от VGA е аналогов, а през HDMI цифров.
    Ползвай си го през VGA. Купи си един приличен кабел и ще останеш доволен.

10. Тук е от
    Jun 2008

Има кабели от 5 и 50лв. Как да го позная дали е приличен????

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от Don vito
    Има кабели от 5 и 50лв. Как да го позная дали е приличен????
    Гледай да не се налага да ползваш много дълъг кабел /над 3 метра/. Кубаво е кабела да е дебел и да има феритени накрайници преди куплунга. И да не струва 5 лв.

12. Тук е от
    Jun 2008

Цитат Първоначално публикувано от miro^
    Надявам се, че ще можете да ми помогнете с 1 проблем. Имам 32" LCD телевизор JVC LT-32P80BU. Наскоро купих DVI-HDMI кабел и го свързах към PC-то, но изникна проблем с възпроизвеждането на картината. Монитора съм го включил през аналоговия изход на видеокартата и се надявах да се възпроизведе картината в режим Dual View (пропуснах да кажа, че съм с видекарта nVIDIA GeForce 8500GT), но тогава незнайно защо се разделя картината на 2 по вертикала и лявата част се вижда на primary дисплея, а дясната - съответно на другия. Пробвах с 2 различни версии на видеодрайверите и нямаше разлика. След това се помъчих в режим Clone, но и тук имах проблем, а именно - изображението е леко изрязано отвсякъде. От това, което четох в предните мнения, трябва да търся опцията Overscan в настройките на телевизора и да я изключа, но не мога да я открия. Много ще съм благодарен, ако можете да ми помогнете.
    След толкова много изписани мнения никой не ми отговори, затова пак питам с надеждата, че някой знае нещо по въпроса.

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

След толкова много изписани мнения никой не ми отговори, затова пак питам с надеждата, че някой знае нещо по въпроса.
    А ясно ли е изображението или е леко размазано?
    Ако не е толкова замазано си го гледай така. До колкото помня май нямаше такава опция за изключването на Overscana. Някои видео карти имат опция за за скалиране така, че да се компенсира overscana. Поразръчкай опциите на видео картата.

Тази опция Full от телевизора не оправя ли нещата?

14.  

15. Тук е от
    Jun 2008

Изображението си е супер откъм качество, но лошото е, че има 1 опция за resize на изображението в control panel-а на видео драйвера, която е достъпна в режим Dual View (когато изобщо не ми трябва), а в режим Clone, когато точно тя може да оправи нещата, изчезва и нямам достъп до нея. А коя опция Full имаш предвид?

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Изображението си е супер откъм качество, но лошото е, че има 1 опция за resize на изображението в control panel-а на видео драйвера, която е достъпна в режим Dual View (когато изобщо не ми трябва), а в режим Clone, когато точно тя може да оправи нещата, изчезва и нямам достъп до нея. А коя опция Full имаш предвид?
    Там където избираш 4:3, 16:, Ауто....

Както искаш да ресайзваш с тази опция?

17. Тук е от
    Jun 2008

Ами размера на картината в режим Clone, защото тогава понякога картината не изпълва целия екран на телевизора, а в друг случай го преизпълва и излиза извън него, но и във всеки от тези варианти се касае за малки отклонения. Иначе не мога да проумея защо Dual View-то не работи. Освен това на support-а на nVIDIA има и това - http://nvidia.custhelp.com/cgi-bin/n...ted=1097106762 . Според него излиза, че тъй като изходът на моята видеокарта е DVI-D ме могат да се поддържат 2 монитора, което, честно казано, не ми звучи изобщо логично, но явно е единствената причина, поради която това се получава.

18. Member
    Тук е от
    Jul 2007

miro , пробвай да дадеш от настройките на видеото Clone , даваш му 1024x768 60Hz , после избираш Full screen video ,след тва Full screen device му даваш Secondary display , като разбирасе Secondary display ти е телевизора . Пускаш с Media Player Classic и му даваш от View - Pan&Scan после Scale to 16:9 TV и треее да ти тръгне на цял екран
    Дано да стане.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 97 ПърваПърва ... 456781656 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Свързване на LCD/Plasma към компютър - част2 / FAQ - на първа страница
    От hristoslav2 във форум DLNA - медийни сървъри
    Отговори: 313
    Последно: 18-05-17, 10:52
  2. Отговори: 0
    Последно: 11-08-11, 15:38
  3. Свързване на LG PLASMA към лаптоп HP ?
    От Lubaka във форум HTPC - мултимедийни компютри
    Отговори: 3
    Последно: 12-12-10, 22:46
  4. свързване на сървър с компютър
    От lubitel-art във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 27-09-10, 11:43
  5. Отговори: 6
    Последно: 04-01-06, 02:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе