Страница 56 от 97 ПърваПърва ... 646545556575866 ... ПоследноПоследно
Резултати от 826 до 840 от общо 1449

Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2009

Re:Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Това са настрокйките на дисплея но мисля че има по-нови драйвери за NVidia. Кликни на Change rezolution и после на иконката LG TV, дай резолюцията на максимална и на Connector HDMI-HDTV Audio Enabled

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от ivanhoe72
    Може ли да свържа компа с телевизора с HDMI кабел /имат изходи/ при условие че е свързан и с монитора / с VGA кабел/.
    Не виждам причина да не можеш

4. getzov
    Guest

Цитат Първоначално публикувано от Georgepetrov137
    Това са настрокйките на дисплея но мисля че има по-нови драйвери за NVidia. Кликни на Change rezolution и после на иконката LG TV, дай резолюцията на максимална и на Connector HDMI-HDTV Audio Enabled
    Connector HDMI-HDTV Audio Enabled= къде се намира това ?
    195.62 е версията на драйвера ми, но мисля че без връзка между дъното и видеокартата няма да стане.
    Ако някой знае къде се свързва към дъното ,да каже ,ще съм му благодарен!

Отбой ! На две от пинчетата тръгна звука- е не е такова качество като колоните,но поне се чува отпред.
    Благодаря на всички,които ми помогнаха !

5. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Има ли такова нещо като максимална дължина на ХДМИ кабел за връзване на компютър с телевизор, по сметки излиза ,че ми трябват около 4.5 - 5 метра ?

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от bimbata
    Има ли такова нещо като максимална дължина на ХДМИ кабел за връзване на компютър с телевизор, по сметки излиза ,че ми трябват около 4.5 - 5 метра ?
    Има ограничение, но 5 метра не са проблем.

7. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Аз съм с 5м HDMI никъв проблем, чувал съм, че и с 10, даже 15м няма да имаш проблеми, загуби или шум.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Супер , благодаря.

10. getzov
    Guest

http://www.speedcomputers.biz/produc...02gbits-1080p/
    Много съм доволен от този кабел- минава покрай 2 контакта и кой знае колко още полета ,но нямам забележки за картината.
    За кабел се гледа да е по-дебел и фирмен.

11. Тук е от
    Dec 2009

Голям проблем с DVI и VGA свързване!!!

Реших да махна DVI кабела от видео картата към монитора и да сложа аналоговия...обаче монитора не отчиташе нищо!!! После след 100 опита върнах DVI кабела и отново монитора заби и не намери връзка!!!!!!!!!!! Сега едвам успях да се свържа посредством някакъв адаптер който мушнах в DVI буксата и после с аналоговия кабел се свързах....а защо не ставеа само с аналоговия без адаптери???(( Пише ми "Check Signal Cabel"
    Със Самсунг SM206BW съм

12. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008

Здравейте имам проблем с връзката на тв то и PC то,тв то е Philips pfl 5604H, към тв то са свързани-цифрова кабелна тв,сателитна тв,и Pc то през VGA входа,проблема е че когато VGA кабела е свързан към тв то и пусна цифровата кабелна тв се получава едно бръмчене и някакви линии минават през картината. И двата тунера са свързани със скарт букси,като разкача VGA кабела се оправя,a когато е свързан и пусна сигнала от PC то си е наред режим PC.От къде да започна да търся проблема ??

13. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Re:Голям проблем с DVI и VGA свързване!!!

Човек ИМА си тема за целта!
    http://forum.setcom.bg/index.php/topic,35398.0.html
    А и с тази информация която си дал само можем да гадаем - каква ти е видео картата? Какъв ти е монитора и как го свързваш! Как го свъзваш - при пуснати у-ва или при спрени и дали рестартираш компа след промяна на връзката!
    С какви драйвери си! Изобщо има доста изписано по въпроса! прочети и ако не можеш да се оправиш опиши точно проблема си! ВЪВ съответната тема!

14.  

15. Тук е от
    Dec 2009

Картата е GeForce 7300GT, монитора е SyncMaster206BW и не рестартиорам компа при промяна на кабелите...само мониторът е изключен? Трябва да се рестартва ли?

16. Тук е от
    Dec 2009

Оправих се Трябвало е да се разменят при спряна машина...голям съм индиоанец!

17. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Или още по-просто - отдолу в предната част на монитора има копченца, едно от които е за смяна на свързването - аналог (VGA) или Digital (DVI)

18. Тук е от
    Dec 2009

Re:връзка (работеща) на лаптоп с телевизор - как

Zdraveite!
    imam 32LG LH5000,i si gledam film4eta ot laptopa na nego s HDTV kabel.Oba4e ot v4era imam maluk problem-kato pusna film - na tv-to ima kartina, oba4e zvukut si ostava ot laptopa!
    molq ako nqkoi moje da pomogne 6te sum adski blagodaren....

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 56 от 97 ПърваПърва ... 646545556575866 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Свързване на LCD/Plasma към компютър - част2 / FAQ - на първа страница
    От hristoslav2 във форум DLNA - медийни сървъри
    Отговори: 313
    Последно: 18-05-17, 10:52
  2. Отговори: 0
    Последно: 11-08-11, 15:38
  3. Свързване на LG PLASMA към лаптоп HP ?
    От Lubaka във форум HTPC - мултимедийни компютри
    Отговори: 3
    Последно: 12-12-10, 22:46
  4. свързване на сървър с компютър
    От lubitel-art във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 27-09-10, 11:43
  5. Отговори: 6
    Последно: 04-01-06, 02:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе