Това са настрокйките на дисплея но мисля че има по-нови драйвери за NVidia. Кликни на Change rezolution и после на иконката LG TV, дай резолюцията на максимална и на Connector HDMI-HDTV Audio Enabled
Това са настрокйките на дисплея но мисля че има по-нови драйвери за NVidia. Кликни на Change rezolution и после на иконката LG TV, дай резолюцията на максимална и на Connector HDMI-HDTV Audio Enabled
Не виждам причина да не можешПървоначално публикувано от ivanhoe72
Connector HDMI-HDTV Audio Enabled= къде се намира това ?Първоначално публикувано от Georgepetrov137
195.62 е версията на драйвера ми, но мисля че без връзка между дъното и видеокартата няма да стане.
Ако някой знае къде се свързва към дъното ,да каже ,ще съм му благодарен!
Отбой ! На две от пинчетата тръгна звука- е не е такова качество като колоните,но поне се чува отпред.
Благодаря на всички,които ми помогнаха !
Има ли такова нещо като максимална дължина на ХДМИ кабел за връзване на компютър с телевизор, по сметки излиза ,че ми трябват около 4.5 - 5 метра ?
Има ограничение, но 5 метра не са проблем.Първоначално публикувано от bimbata
Аз съм с 5м HDMI никъв проблем, чувал съм, че и с 10, даже 15м няма да имаш проблеми, загуби или шум.Първоначално публикувано от bimbata
http://www.speedcomputers.biz/produc...02gbits-1080p/Първоначално публикувано от bimbata
Много съм доволен от този кабел- минава покрай 2 контакта и кой знае колко още полета ,но нямам забележки за картината.
За кабел се гледа да е по-дебел и фирмен.
Реших да махна DVI кабела от видео картата към монитора и да сложа аналоговия...обаче монитора не отчиташе нищо!!! После след 100 опита върнах DVI кабела и отново монитора заби и не намери връзка!!!!!!!!!!! Сега едвам успях да се свържа посредством някакъв адаптер който мушнах в DVI буксата и после с аналоговия кабел се свързах....а защо не ставеа само с аналоговия без адаптери???(( Пише ми "Check Signal Cabel"
Със Самсунг SM206BW съм
Здравейте имам проблем с връзката на тв то и PC то,тв то е Philips pfl 5604H, към тв то са свързани-цифрова кабелна тв,сателитна тв,и Pc то през VGA входа,проблема е че когато VGA кабела е свързан към тв то и пусна цифровата кабелна тв се получава едно бръмчене и някакви линии минават през картината. И двата тунера са свързани със скарт букси,като разкача VGA кабела се оправя,a когато е свързан и пусна сигнала от PC то си е наред режим PC.От къде да започна да търся проблема ??
Човек ИМА си тема за целта!
http://forum.setcom.bg/index.php/topic,35398.0.html
А и с тази информация която си дал само можем да гадаем - каква ти е видео картата? Какъв ти е монитора и как го свързваш! Как го свъзваш - при пуснати у-ва или при спрени и дали рестартираш компа след промяна на връзката!
С какви драйвери си! Изобщо има доста изписано по въпроса! прочети и ако не можеш да се оправиш опиши точно проблема си! ВЪВ съответната тема!
Картата е GeForce 7300GT, монитора е SyncMaster206BW и не рестартиорам компа при промяна на кабелите...само мониторът е изключен? Трябва да се рестартва ли?
Оправих се Трябвало е да се разменят при спряна машина...голям съм индиоанец!
Или още по-просто - отдолу в предната част на монитора има копченца, едно от които е за смяна на свързването - аналог (VGA) или Digital (DVI)
Zdraveite!
imam 32LG LH5000,i si gledam film4eta ot laptopa na nego s HDTV kabel.Oba4e ot v4era imam maluk problem-kato pusna film - na tv-to ima kartina, oba4e zvukut si ostava ot laptopa!
molq ako nqkoi moje da pomogne 6te sum adski blagodaren....