Страница 84 от 97 ПърваПърва ... 3474828384858694 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,246 до 1,260 от общо 1449

Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jul 2010

Re:Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Цитат Първоначално публикувано от peterstamov
    Коя OS е инсталирана на лаптопа? Сложил ли си последните драйвеи за 3D ускорителя? Ако си с по-ново от XP пробвал ли си комбинацияата от "Win + P" бутон? Също Fn бутоните - кои бяха не хомня - Fn+F8 LCD/CRT switch display?
    От къде атачваш втория дисплей - от драйвера или от менюто на OS?
    Vista 64-bit, samo 4e ne e doinstalirana ne6to, ta ne mi rabotjat polovinata Fn butoni, ina4e probvah i s tazi kombinacia, pri men e Fn+F5 - ne stava. Driver za 3D uskoritel ne sum slagal, tova za video kartata li e - ina4e drivera mi e ot minalata godina, toi laptopa e na malko pove4e ot godina, s ATI radeon e 3470 - 256 MB - samo 4e ne namerih togava driver za 3470 a samo za 3450 - koeto su6to moge bi omazva ne6tata. Ina4e vtoria display go attachvam ot Ati control centera - nastroikite za video kartata a ne ot menuto na OS - kak se attachva ot menuto na OS?

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Кирилица нещо??? Тука не ни се чете маймуница! Все пак искаш помощ!

4. Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от elcos
    Кирилица нещо??? Тука не ни се чете маймуница! Все пак искаш помощ!
    Наистина се извинявам на всички, изобщо не бях забелязал че не използвам кирилица. Проблема се оправи но частично... преинсталирах драйвера на видеокартата, и тръгна от раз, картината е перфектна 1080 резолюция НО... няма звук и на всичкото отгоре ми изписа Уиндоуса че съм свързал HDMI с DVI устройство, при положение че кабела е HDMI-HDMI!?!?!? Някой може ли да помогне...

5. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Варна

Този проблем поне 10 пъти се дискутира в тази тема. Настрой си на плейъра звука да излиза през HDMI и готово.

6. Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от benedict
    Този проблем поне 10 пъти се дискутира в тази тема. Настрой си на плейъра звука да излиза през HDMI и готово.
    Кой плейър - уинамп, гом плейър - не може ли всички звуци на Уиндоуса да излизат през ТВ-то. Извинявам се ако подхващам стара тема но съм нов във форума и не съм изчел всичките страници.

7. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от kolomaniac
    Кой плейър - уинамп, гом плейър - не може ли всички звуци на Уиндоуса да излизат през ТВ-то. Извинявам се ако подхващам стара тема но съм нов във форума и не съм изчел всичките страници.
    Влез си от контрол панела в Sound Manager-a и му задай да използва ATI HDMI Audio на изхода.

8.  

9. Тук е от
    Jul 2010

Там е въпроса, зададох му там, обаче ефекта беше нулев, довечера пак ще пробвам. Не съм инсталирал драйвер за HDMI порта, но картината тръгна така или иначе след като инсталирах новия драйвер на видео картата, а и не намерих никъде драйвер само за HDMI

10. Тук е от
    Apr 2010

Привет на всички!
    От 4 месеца имам LCD Toshiba 42` XV 635 DG Regza и съм доста доволен от него. Но от няколко ни се мъча като грешен дявол да го свържа РС-то ми, но по отношение на изкарване на звук все удрям на камък. Иначе връзката ми е VGA-VGA, понеже на РС-то няма HDMI/DVI изход.Принудих се да взема още един кабел стерео жак- двойка чинчове, та да мога да изкарам пустия му звук, ама нейсе- гледам само картинка и никакъв звук. Кажете къде бъркам и ми дайте съвет, че ми писва вече тая мъка...

11. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Сигурен ли си ,че си вързал аудио жака на правилните входове на тв.Защото това е често срещана грешка.Също така често се оказва , че е нужен стерео жак за входа а не двойка чинчове.Не се сещам как е точно сега при тоя модел но прочети коижката там е описано ,да не се налага аз да я търся и чета.

12. Тук е от
    Apr 2010

ами знам ли и аз вече... то е пълно с всякакви извди в този ТВ (което е добре)...Но мисля, че правилно съм свързал чинчовете.
    Има и един извод (оптичен) , над който обаче пише HDMI Audio, дали пък да не е това?!?
    Но пък нямам такъв кабел в момента...
    Иначе има няколко групи с жакови изводи на панела, но кое е верното, един Господ знае...

13. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Не е HDMI Audio правилния извод за твоя тип свързване.Казах ти да отвориш книжката и там е описано кои са правилните входове и дали трябва да зададеш нещо в менюто на тв.Кабела за свръзка е 100% този които си купил или стереожак към стереожак.Сигурен ли си че знаеш и къде се включва в компютъра.Не се сърди ама съм попадал на всякакви чешити.Това е което мога да те посъветвам за сега отвори и прегледай инструкцията.

14.  

15. Тук е от
    Apr 2010

на мястото на колонките, които бяха свързани към компа, съм "глобнал" жака на кабела...Не би трябвало да съм сбъркал. Иначе прегледах и настройките на екранното меню на ТВ-то, и все не се получава...А сега се сещам- дали не трябва да се пипне нещо в настройките на самия комп. В смисъл, че там дето се настройва опцията дали звука да излиза на стерео колони, на лаптоп или на монитор- дали не трябва там да корегирам нещичко...

16. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Направи снимка на гърба на тв с изводите,че почван да се замислям ,че отзад ти трябва такъв жак какъвто имаш си пъхнал в компа.3,5 стерео жак от двата края на кабела.Щом са ти свирили до сега колонките значи не пипаш нищо само трябва да уцелиш входа на тв.Трябва да пише предполагам pc/hdmi audio някъде около wga входа.

17. Тук е от
    Apr 2010

мдааааа, точно така е...Има го този PC/HDMI Audio и е като на колонките- 3,5 жак. Значи този кабел не ми върши работа, ще се взима жак- жак. Благодаря ти много, granity!

18. Тук е от
    Jul 2010

След настройване и т.н. на ТХ-Р42S20Е машината тръгна, та пушек се вдига/със занижени настройки на картината както е препоръчано неколкократно!/ да ама от къде да му дам звук на ТВ-то когато сигнала идва от компа? Видео картата е ми е GF 5500 има само d-sub, s-video и DVI изходи. Евентуално преходниците DVI->HDMI включват ли и звука? Благодаря!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 84 от 97 ПърваПърва ... 3474828384858694 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Свързване на LCD/Plasma към компютър - част2 / FAQ - на първа страница
    От hristoslav2 във форум DLNA - медийни сървъри
    Отговори: 313
    Последно: 18-05-17, 10:52
  2. Отговори: 0
    Последно: 11-08-11, 15:38
  3. Свързване на LG PLASMA към лаптоп HP ?
    От Lubaka във форум HTPC - мултимедийни компютри
    Отговори: 3
    Последно: 12-12-10, 22:46
  4. свързване на сървър с компютър
    От lubitel-art във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 27-09-10, 11:43
  5. Отговори: 6
    Последно: 04-01-06, 02:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе