Страница 94 от 97 ПърваПърва ... 44849293949596 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,396 до 1,410 от общо 1449

Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2010

Re:Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Здравейте, от скоро имам TV Panasonic TX-P42G20E. Имам идея да си направя HTPC и идеята ми е да е постоянно свързано през HDMI кабел към TV-то. Също така към TV-то има кабелна (DVB-C).
    Въпроса ми е има ли проблем телевизора да е свързан едновременно и към кабелна и към PC и само да сменям софтуерно порта от който му постъпва сигнала. Питам ,защото някъде срещнах че когато се включвал HDMI кабела между PC и TV трябвало да се вади кабела на кабелната, защото ставало замасяване и горели портове. Дали това махане е само при включването или през цялото време докато съм на HDMI е препорачително да се маха коаксиала?
    Благодаря

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от g_mihalev
    Здравейте, от скоро имам TV Panasonic TX-P42G20E. Имам идея да си направя HTPC и идеята ми е да е постоянно свързано през HDMI кабел към TV-то. Също така към TV-то има кабелна (DVB-C).
    Въпроса ми е има ли проблем телевизора да е свързан едновременно и към кабелна и към PC и само да сменям софтуерно порта от който му постъпва сигнала. Питам ,защото някъде срещнах че когато се включвал HDMI кабела между PC и TV трябвало да се вади кабела на кабелната, защото ставало замасяване и горели портове. Дали това махане е само при включването или през цялото време докато съм на HDMI е препорачително да се маха коаксиала?
    Благодаря
    Никакъв проблем няма да са едновременно към кабелна и PC.Аз гледам по същия начин като само сменям входа от дистанционното.Нещо не си разбрал портове е възможно да изгорят ако не си изключил тв и PC по време на свързването.Това няма нищо общо с кабелната.Така че действай каквото си си намислил.

4. Member Аватара на maxim7
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    някъде по млечния път

Здравеите,
    моята конфигурация е настолно писи вързано с VGA кабел към Philips 47PFL9664.
    видео картата е GeForce 8500 GT,смятам обаче да я заменя с GeForce GT220,не че има проблеми с тази ,но си мисля че по HDMI тече по-качествено видео+аудио.
    имам обаче друг въпрос,защо са ми заключени 200Hz и Perfect Natural Motion

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Защото като ползваш VGA входа умишлено се орязват тези процеси защото се предполага, че си вързал компютър - игри, а с тях лага скача безумно.
    Ти дори и презз HDMI като ги пуснеш може да се наложи да ги изключваш.

6. Member Аватара на maxim7
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    някъде по млечния път

интересува ме ,защо е необходим рутер като връзка с NET ,за да ползува IP на компа ли?
    което означава че за да върви нета на LCD е необходимо и ПЦ да е включен.

7. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Цитат Първоначално публикувано от maxim7
    интересува ме ,защо е необходим рутер като връзка с NET ,за да ползува IP на компа ли?
    което означава че за да върви нета на LCD е необходимо и ПЦ да е включен.
    Земи прочети малко да не се излагаш с такива въпроси Рутера се връзва с нета с IP то което ти е дал провайдера, като създава вътрешна мрежа в която раздава нови адреси!

8.  

9. Member Аватара на maxim7
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    някъде по млечния път

мнооооого ми помогна..........,искаш да кажеш можи би че рутера играе роля на външна LAN карта.
    и още един въпрос има ли вградено WI FI този модел? или ще ми трябва USB wireless adapter

10. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Щом на това ти прилича Иначе рутера е L3 (Network layer) устройство с много функции - ако ти е интересно чети инфо има бол. Телевизора ти няма WIFI има LAN.

11. Member Аватара на maxim7
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    някъде по млечния път

Цитат Първоначално публикувано от koleto
    Щом на това ти прилича Иначе рутера е L3 (Network layer) устройство с много функции - ако ти е интересно чети инфо има бол. Телевизора ти няма WIFI има LAN.
    Мултимедийни приложения

•Съединители за мултимедия: Ethernet-UTP5, USB, Wi-Fi 802.11g (вградена)
    •Формати на възпроизвеждане: MP3, WMA v2 до v9.2, Файлове за слайдшоу (.alb), Снимки във формат JPEG, MPEG1, MPEG2, MPEG4, AVI, H.264/MPEG-4 AVC, MPEG-Program-stream, PAL, WMV9/VC1

http://www.bul-market.com/bg/ezine/s...a-2-5ms-80.php

благодаря за вниманието.

12. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Значи имаш и WiFi - моя е грешката

13. Member Аватара на maxim7
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    някъде по млечния път

Зд., заинтересува ме един такъв въпрос:забавя ли се трансфера по WI-FI,с всяко следващо устройство (1,2,3....)прихванало вълната.

14.  

15. Тук е от
    Nov 2010

Здравейте! Имам проблем с връзката м/у компа и lcd-то. Проблемът е черен екран. Свързал съм ги с HDMI-HDMI кабел. ( Galaxy 9600 GT, а телевизорът е Toshiba XV 733 ) Като вляза в Nvidia Control Panel-а виждам, че телевизора се разопознава като 2ри дисплей.
    Първоначално имах картина на телевизора, но не знам как се изгуби. Сега каквото и да правя ( да сменям резолюции,пробвах и с windows 7 ) нищо не става. Възможно ли е HDMI портовете да са се прецакали?
    Благодаря предварително.

16. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2005

Питах в темата за Самсунг, но не получих отговор, затова ще повторя и тук . Та - забелязах нещо много странно за мен в 40С650, а именно - реших да свържа лаптопа с ТВ посредством hdmi/hdmi кабел. Изгасих и двете устройства свързах кабела и пуснах ТВ-то на цифровата (с КАМ модул съм), пуснах лаптопа и за мое учудване цифровата блокира . Помислих че е съвпадение и от близу-то си играят нещо, но уви, след разкачане на кабела (пак при изгасени устройства) цифровата си работеше. На какво може да се дължи това според вас? Някакви смущения или...? Лаптопа беше на батерия ако това има значение.

17. Тук е от
    Dec 2010

Здравейте! Търся помощ - ИМАМ 32LG 5000 FILL HD ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ ПРИЕМА СИГНАЛ ОТ PC С ВИДЕОКАРТА ATI RADEON. СЛАГАХ НОВИ ДРАЙВЕРИ, ПРОБВАХ ВСИЧКИ ВХОДОВЕ НА ТЕЛЕВИЗОРА - НИКЪДЕ НЕ ИЗЛИЗА СИГНАЛ, ДОРИ ПРЕЗ СКАРТА. DVD СИ ТРЪГНА НОРМАЛНО ОТТАМ. СТАРОТО LCD СЪЩО БЕШЕ LG И НЯМАХМЕ НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ. PC Е СВЪРЗАН ПРЕЗ HDMI-DVI ВХОДА НА ТЕЛЕВИЗОРА. МНОГО ЩЕ СЪМ БЛАГОДАРНА ЗА ПОМОЩТА.

18. Member
    Тук е от
    May 2010

А даде ли enable на телевизора от контролния панел на ATI?
    Прикачени изображения Прикачени изображения

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 94 от 97 ПърваПърва ... 44849293949596 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Свързване на LCD/Plasma към компютър - част2 / FAQ - на първа страница
    От hristoslav2 във форум DLNA - медийни сървъри
    Отговори: 313
    Последно: 18-05-17, 10:52
  2. Отговори: 0
    Последно: 11-08-11, 15:38
  3. Свързване на LG PLASMA към лаптоп HP ?
    От Lubaka във форум HTPC - мултимедийни компютри
    Отговори: 3
    Последно: 12-12-10, 22:46
  4. свързване на сървър с компютър
    От lubitel-art във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 27-09-10, 11:43
  5. Отговори: 6
    Последно: 04-01-06, 02:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе