Страница 34 от 97 ПърваПърва ... 2432333435364484 ... ПоследноПоследно
Резултати от 496 до 510 от общо 1449

Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Apr 2003

Re:Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Здравейте, след дълго отсъствие от :терена" пак да се включа

Значи преди няколко странички в темата бях описал проблем който имам със звука на Самсунг А558 (накратко проблема е същия като на pr0fessor - чинчовете не вадят звук). Телевизора постоя 20-25 дена ! в сервиза, до последния час твърдяха че чакат части за него, понеже "повредата" е дребна и чаках повече от 3 седмици им казах така: ......"момчета, да дойда да си взема телевизора да си го гледам и ако тая част дойде някога...ще ви го донеса да я смените.." ....настъпи някякъв смут....ама нямамме такава практика ...ама кой беше вашият телевизор ....ама май има тука една пратка да видим дали не е за него .... ааа вашият телевизор е готов ! Заповядайте да си го получите ...Отивам аз, и ми го тупкат на една маса да го "пробваме" ..гледам аз, от ляво където е HDMI 3, USB и т.н. се вижда направо вътре в телевизора т.е. забравили да сложат пластмасата на която са надписите за буксите и съотвено която затваря дупката . Обесниха ми че дори Бързо е оправен телевизора, направо съм ударил Бинго ...разходих се 10 мин да го "дооправят". Отивам повторно, пак го слагат на масата за тестове, обесняват ми че цялата платка е сменена на телевизора и ме питат какъв му е бил проблема !!! ..обеснявам любезно и търпеливо, отговора - ама ние нямаме нищо с HDMI да го пробваме .

Взех си телевизора, пробвах го у дома - никаква разлика. Както го бях оставил, така си го и взех - чинчовете пак не вадят звук. Дано да съм бил от полза на някой, бях обещал да разкажа развитието на моя проблем и така и направих. Телевизора си предава чудесно иначе, никакви проблеми. Докато и звука си ми излиза през ресийвъра дано други и да нямам.

П.С. - От Хасково съм, сервиза е К&К в сградата на Техномаркет.

2.  

3. Тук е от
    Jan 2009

Весмес,

И аз имам същия тв и аз му се мъчих малко с връзките. Ще ти кажа какво направих аз, пък може и да ти помогне. Значи аз съм с VGA to VGA - отначало не искаше да разпознае, че има вързан компютър към него, но незнайно как се оправи от самосебе си. Филмите вървят с покъртително качество, в положителен смисъл де...
    За звука. Отначало си взех жакче към два чинча и се мъчих и не ще и не ще. Обаче се оказа, че ако искам да го ползвам с компютъра звука тръгва само от ПС ин входа - тоест жак към жак.
    Единствено компютъра ми е вързан с него и вече нямам проблеми. Не мисля, че въобще нещо му има на тв-то ти - взимай си един обикновен кабел жак към жак от някой магазин за компютътрна техника и си свиркай.

4. Тук е от
    Apr 2003

Цитат Първоначално публикувано от единак
    ... жак към жак ....
    Бе мислел съм си за тоз кабел ..ама си мислех че така или иначе отиват на едно и също място. Ще пробвам скоро и ще пиша, то си стана за отделна тема тоя проблем да го е..

5. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Привет на всички !
    Имам следния проблем - свързвам ТВ с компа посредством кабел DVI-HDMI ... резултат нулев , при положение че преди 2 месеца гледах филми по този начин.
    По метода проба-грешка реших да пробвам дали от DVI на видеокартата се подава сигнал.
    Изнамерих кабел DVI - DVI (оригиналния от комплекта на монитора ми) , извадих аналоговия и се опитах да свържа компа и монитора DVI то DVI.
    Имам някакъв спомен отпреди 3-4 години(тогава си пазарих монитора), че фокуса се получаваше, но сега монитора остана черен.
    Въпроса ми към Вас е : има ли вероятност DVI изхода на видеокартата (GF 5900 XT) да е сдал бафажа и да съм омазал HDMI порта ?

6. Member
    Тук е от
    Jul 2004

Имам следния въпрос!
    Притежавам кабел HDMI - DVI обече в момента имам нужда от HDMI - HDMI кабел!

Та ако към моя HDMI - DVI поства преходник DVI към HDMI ще станели да го използвам като напълно функционален HDMI - HDMI кабел ?

Благодаря предварително!!!

7. Тук е от
    Mar 2009

Здравейте!

Наскоро купих Самсунг LE-40A756.

Проблем се появи, когато исках да свържа лаптопа към ТВ-то. Имам Sony Vaio VGN SZ660N/C, което има само VGA изход. Свързвам лапа и телевизора и нищо...
    Самсунга не разпознава компютъра и изписва check cable.Пробвах различни кабели (включително и с 15 и с 14 пина) и настройки от видеокартата, която е Nvidia Gforce 8400M GS (dual view, различни резолюции, Fn+Fn7 и т.н.). Интересното е че компа разпознава телевизора, даже изписва че е Самсунг. Сони имат някакъв online support, пробвах и с тях - ъпдейтвах драйвъри, инсталирах разни ъпдейти и пак нищо. Порових се в нета и се оказа че това е често срещан проблем между Сони Вайо и Самсунг, но никое от решенията не ми помогна.
    Ще съм ви изключително благодарен ако ми помогнете с вашето мнение.
    Видях, че единак също е с вайо и самсунг и е имал същия проблем.Ако може да ми отговори как е успял да го подкара и с какъв кабел.

Благодаря предварително.

8.  

9. spo
    spo е офлайн

Тук е от
    Mar 2009

Здравейте, имам Лап ТОп Тишиба Сателит и ТВ Панасоник TX-32LE8PA, както и HDMI кабел. Изкарвам картина на ТВто но ми трепти целия екран на ТВ-то. Някакъв съвет ? Мерси

10. Тук е от
    Sep 2008

Здравейте.Имам следният въпрос и се надявам да ми помогнете.Имам лаптоп Dell Inspiron 1525,с HDMI изход.Свързвам го с телевизора,картината е перфектна,но незнам как да изкарам звука,да не се чува от лаптоп-а,а от тв-то.Звуковата карта ли трябва да се настрой,помогнете плс......
    Благодаря предварително.....

11. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Трябва да промениш насторйките! Цъкаш с десен бутон на иконата за Volume---то долу в дясно , даваш Playback Device и отмяташ HDMI Output.
    Така ще пуснеш звук през HDMI порта!

12. Тук е от
    Sep 2008

Цитат Първоначално публикувано от veselintonev
    Трябва да промениш насторйките! Цъкаш с десен бутон на иконата за Volume---то долу в дясно , даваш Playback Device и отмяташ HDMI Output.
    Така ще пуснеш звук през HDMI порта!
    Като направя каквото ми казваш,за sound playback ми дава 2 опции-Sigma Tel Audio(което предполагам е това на комп-а) и Bluetooth Handsfree Audio,но за съжаление невиждам опция HDMI output.Идея.......?

13. Тук е от
    Apr 2009

Здравейте,имам лаптоп АСУС ,опитвам се да го свържа със Самсунг LE37A558,и не става нищо.АСУСА няма HDMI изход,така 4е пробвам със VGA и резултата е пла4евен,опитах какво ли не,вдигнах макс резолюцията на компа ,после с F8 i и абсолютно нищо не става ,може ли да е от несъвместимост в резолюциите.

14.  

15. Тук е от
    Mar 2009

Здравейте, отскоро имам Samsung LE 46 M 86 съм го вързал с комп. с HDMI-HDMI картата ми е Radeon HD 3450, нямам никакви проблеми с образа и го подкаржам на 1920 - 1080/60, но като го пусна на 1080/24p образа избързва и накъсва, някой може ли да помогне, в характеристиките на Samsunga пише че поддържа 24 кадъра?

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от alexstoilov
    Здравейте, отскоро имам Samsung LE 46 M 86 съм го вързал с комп. с HDMI-HDMI картата ми е Radeon HD 3450, нямам никакви проблеми с образа и го подкаржам на 1920 - 1080/60, но като го пусна на 1080/24p образа избързва и накъсва, някой може ли да помогне, в характеристиките на Samsunga пише че поддържа 24 кадъра?
    Movie Plus изключено ли е? Пусни го режим Just Scan и тогава то и без топва се изключва.

17. Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от milencio213
    Като направя каквото ми казваш,за sound playback ми дава 2 опции-Sigma Tel Audio(което предполагам е това на комп-а) и Bluetooth Handsfree Audio,но за съжаление невиждам опция HDMI output.Идея.......?
    най-вероятно Intel HDMI Audio Driver не е инсталиран или не работи. погледни на http://www.intel.com/support/chipsets/sb/CS-009244.htm и в зависимост от операционната система си изтегли драйвера. би трябвало да го има в драйверите за чипсета (Intel Mobile 965 Express). ако си на win xp трябва да се инсталира ръчно

18. Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Movie Plus изключено ли е? Пусни го режим Just Scan и тогава то и без топва се изключва.
    в режим just scan е обаче пак картината избързва, нищо както и да е ще карам на 1080р60 нали това е най добрия вариант след 1080р24

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 34 от 97 ПърваПърва ... 2432333435364484 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Свързване на LCD/Plasma към компютър - част2 / FAQ - на първа страница
    От hristoslav2 във форум DLNA - медийни сървъри
    Отговори: 313
    Последно: 18-05-17, 10:52
  2. Отговори: 0
    Последно: 11-08-11, 15:38
  3. Свързване на LG PLASMA към лаптоп HP ?
    От Lubaka във форум HTPC - мултимедийни компютри
    Отговори: 3
    Последно: 12-12-10, 22:46
  4. свързване на сървър с компютър
    От lubitel-art във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 27-09-10, 11:43
  5. Отговори: 6
    Последно: 04-01-06, 02:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе