Здравейте, след дълго отсъствие от :терена" пак да се включа
Значи преди няколко странички в темата бях описал проблем който имам със звука на Самсунг А558 (накратко проблема е същия като на pr0fessor - чинчовете не вадят звук). Телевизора постоя 20-25 дена ! в сервиза, до последния час твърдяха че чакат части за него, понеже "повредата" е дребна и чаках повече от 3 седмици им казах така: ......"момчета, да дойда да си взема телевизора да си го гледам и ако тая част дойде някога...ще ви го донеса да я смените.." ....настъпи някякъв смут....ама нямамме такава практика ...ама кой беше вашият телевизор ....ама май има тука една пратка да видим дали не е за него .... ааа вашият телевизор е готов ! Заповядайте да си го получите ...Отивам аз, и ми го тупкат на една маса да го "пробваме" ..гледам аз, от ляво където е HDMI 3, USB и т.н. се вижда направо вътре в телевизора т.е. забравили да сложат пластмасата на която са надписите за буксите и съотвено която затваря дупката . Обесниха ми че дори Бързо е оправен телевизора, направо съм ударил Бинго ...разходих се 10 мин да го "дооправят". Отивам повторно, пак го слагат на масата за тестове, обесняват ми че цялата платка е сменена на телевизора и ме питат какъв му е бил проблема !!! ..обеснявам любезно и търпеливо, отговора - ама ние нямаме нищо с HDMI да го пробваме .
Взех си телевизора, пробвах го у дома - никаква разлика. Както го бях оставил, така си го и взех - чинчовете пак не вадят звук. Дано да съм бил от полза на някой, бях обещал да разкажа развитието на моя проблем и така и направих. Телевизора си предава чудесно иначе, никакви проблеми. Докато и звука си ми излиза през ресийвъра дано други и да нямам.
П.С. - От Хасково съм, сервиза е К&К в сградата на Техномаркет.