Страница 86 от 97 ПърваПърва ... 3676848586878896 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,276 до 1,290 от общо 1449

Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:Свързване на LCD/Plasma към компютър.

През 3 см. канал не трябва да имаш проблем с прекарването на HDMI кабел.
    Какво ще правиш със звука обаче не знам.
    Пък как ще управляваш компютъра от другата стая не ми се мисли.

2.  

3. Тук е от
    Aug 2004

То какво има да му се управлява - пускам филма и сядам - пък и клавиатурата ми е безжишна и има обхват поне 8-9 метра. Звука ми е лесен - кабелите там не са ми проблем. А има ли възможност за разглобяване на такъв кабел (ако случайно не мине през стената)?

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Както е сглобено така може и да се разглоби. Дали е разумно да се прави - по-скоро не.
    Задължително провери дали клавиатурата хваща от мястото където ще гледаш. Иначе за всяка пауза/резюм, превъртане трябва да търчиш в другата стая.

5. Member Аватара на felipe
    Тук е от
    Apr 2007

Според мен си вземи най-евтиното видео с HDMI изход,прекарваш един 10 метров HDMI-HDMI и си ти,кеф ти звук-5-6 канала,кеф ти HD картина ,кеф ти дийп калър цветове,пък и HDMI накрайниците са достатъчно малки...

6. Тук е от
    Aug 2010

Здравейте, имам малък проблем вчера си бях вързал компа през HDMI с ТВ-то (Philips 375405H) изключих всичко за през ноща и се прибирам сега от работа пускам тв-то и компа и нищо - няма връзка Пробвах какво ли не и нестава реинсталирах драйвери махах и адвах пак устройство на тв-то изключвах - включвах и пак неще. Моля някой подробно ако може да опише връзката с комп как става

Благодаря предварително

7. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Здравеите , след смяна на видеокарта от Sapphire 2600XT Ultimate на Sapphire 5670 Ultimate не ми работи ,,Overlay,, , не показва пуснатият видео фаил на вторият дисплеи .За по сигурно преинсталирах Windows 7 и качих най новите драивери. Какъв може да е проблема ?

8.  

9. Тук е от
    Mar 2010

Хора, моля дайте акъл. Моя явно не ми е достатъчен. Вързал съм лаптоп (Dell Studio XPS 16/ Ati Mobility Radeon 4670) с телевизора (Panasonic P42S20E). Проблема ми е,че на дисплея на компа всичко е ОК, но на TV-то ми изкарва черни ленти от всичките четири страни, като от дясно е най-тясна (и то при изкаран десктоп,не само при гледане на филми от плейър). Притеснявам се,че и при игри и при филми чертите си стоят и ще се отбележат перманентно.(А доста често се играе или гледа нещо ) Aко сложа на Zoom 2 или 3 от TV-то изчезват, но тогава голяма част от екрана се губи.С режим на гледане GАМЕ пак не става.Със 16:9 сканиране вкл/изкл пак не става.От страна на видеокартата опитах да ъпдейтна драйверите, но веднага след това игрите ми се рестартираха на син екран, така че си върнах старите драйверите.Опциите за настройка на самата видео карта (Ati Catalist Control Center) ми се сториха постни и издърпах от сайта на DELL нови, но и те не помогнаха. При филми опитвах с различни настройки от Media Player Classic Homecinema, (Pan$Scan) разпъва картината, но лентите си остават. Явно е нещо от видео картата, но незнам къде да пипам. Предварително благодаря.

10. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Пробва ли с Overscan-a от CCC?

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Каква резолюция подаваш?

12. dsp
    dsp е офлайн

Тук е от
    Nov 2009

Цитат Първоначално публикувано от mass_effect
    Вързал съм лаптоп (Dell Studio XPS 16/ Ati Mobility Radeon 4670) с телевизора (Panasonic P42S20E).
    Как по-точно си го "вързал"... надявам се с HDMI кабел? Ако си ползвал някоя от другите възможности които XPS-а дава - от това ти е проблема, може би.

13. Тук е от
    Mar 2010

1. За Overscan-a ot CCC-то: бях чел някъде нещо за това,но прерових всичко из менютата на CCC и не го намерих.
    2. Резолюцията е 1920:1080, но мисля,че съм пробвал и с други без ефект.
    3. Връзката е с HDMI

П.П. Оправих проблема с MPC Homecinema.Сложих ТВ-то на Zoom 2 a oт плейъра - Pan&Scan/Decrease Size x4-5 пъти докато се натъмани. Проблем си остават обаче игрите и DVD/BR филми, които гледам на Total Media Theatre 3 (може и от него да има подобни опции,просто не съм ги търсил )

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Търси си проблема в драйверите и настройките на видео картата,
    Тези черни ленти ти ги дава компютъра и не е нормално.

16. Тук е от
    Aug 2010

Моля за съвет-лаптопа ми е Acer Aspire 5738ZG-444G50Mn /с тези характеристики, но по-малък хард/
    http://ardes.bg/laptop/laptop/Acer+A...444G64Mn-18086
    за телевизор съм се спряла на SAMSUNG LE-40C550
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09073181
    какви кабели да взема, за да ги свържа възможно най-добре и да използвам максимално фул ейч ди-то на телевизора?Ще съм благодарна на съвети от всякакво естество-свързване, настройки и прочие

17. Member
    Тук е от
    Aug 2008

Цитат Първоначално публикувано от tatiana70
    Моля за съвет-лаптопа ми е Acer Aspire 5738ZG-444G50Mn /с тези характеристики, но по-малък хард/
    http://ardes.bg/laptop/laptop/Acer+A...444G64Mn-18086
    за телевизор съм се спряла на SAMSUNG LE-40C550
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09073181
    какви кабели да взема, за да ги свържа възможно най-добре и да използвам максимално фул ейч ди-то на телевизора?Ще съм благодарна на съвети от всякакво естество-свързване, настройки и прочие
    HDMI-HDMI.Със същия лоптоп съм.HDMI то работи екстра.И звука ще ти излиза на телевизора.

18. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от mass_effect
    1. За Overscan-a ot CCC-то: бях чел някъде нещо за това,но прерових всичко из менютата на CCC и не го намерих.
    За да видиш опцията с Оverscan-a е нужно да си активирал телевизора, като втори дисплей в CCC-то. След което влизаш в DTV менюто, при мен е DTV (HDMI) 2. Там търсиш Scaling Options, слагаш Overscan на 0 и си в джаза.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 86 от 97 ПърваПърва ... 3676848586878896 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Свързване на LCD/Plasma към компютър - част2 / FAQ - на първа страница
    От hristoslav2 във форум DLNA - медийни сървъри
    Отговори: 313
    Последно: 18-05-17, 10:52
  2. Отговори: 0
    Последно: 11-08-11, 15:38
  3. Свързване на LG PLASMA към лаптоп HP ?
    От Lubaka във форум HTPC - мултимедийни компютри
    Отговори: 3
    Последно: 12-12-10, 22:46
  4. свързване на сървър с компютър
    От lubitel-art във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 27-09-10, 11:43
  5. Отговори: 6
    Последно: 04-01-06, 02:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе