Ужас!!! Благодаря, че не отговорихтечовек когато е късоглед и далтонист колко му е да сгреши избледняло светло синьо и избледняло светло зелено
![]()
Ужас!!! Благодаря, че не отговорихтечовек когато е късоглед и далтонист колко му е да сгреши избледняло светло синьо и избледняло светло зелено
![]()
Картата ти е старичка и няма как да стане през DVI->HDMI поради простата причина ,че тогава още не е имало HDMI когато е била произведена.С помоща на тоя преходник може да подадеш само видео от тази карта.Аудиото с 3,5стерео жак към 2 чинча кабел отделно ще пуснеш.
получи се, ТВ-то разпознава сигнала като 1080р или се бърка?!? а аудиото ме объркаи поради това, че е само в страничните чинчове :/Първоначално публикувано от granity
Защото не четете инструкциите затова се бъркате и задавате ....въпросиАиде със здраве да си го ползваш.
че къде ги има тези инструкции ???? на книжлето от 19стр. има единствено как се свързва със скарт-букса и кабел за антена!!! всичко останало е въпрос на проба-грешка ...а колко по-лесно лесно да се каже, че ако ползваш DVI-HDMI единственият начин е чрез страничните чинчове, както и др. подробностиПървоначално публикувано от granity
) чисто и просто така се пести времето на потребителя на продукта...или греша?!?
Ами да беше се постарал да почетеш темата тук преди да пишеш в нея,малко по напред пак обяснявах на един такъв като теб,как да си свърже панасоника.BTW диска към тв е с пълните инструкции ама кой да види а ?Не съм длъжен всеки път и за всеки да повтарям едно и също.Мога много да ти разкажа за тоя тв. ама по лесно ще стане ако си прегледаш дискаПървоначално публикувано от malackar
![]()
Здравейте, имам един въпрос за начинаещи
Имам комп. с ATI HD4200 Full HD (1920x1080) което върви макс на 60HZ и си купувам 100HZ телевизор пак Full HD примерно Сони EX500 и ще мога от компа да гледам само на 60HZ ???? Дали се разваля качеството на картината и дали ще е по-добре ако си взема видео което изкарва Full HD на 100HZ. Говориме за връзка HDMI-HDMI
П.С. Вообще тези херци не са ми много ясни - моля някой да обясни, благодаря предварително
Термина 100hz е подвеждаш. Телевизора не работи на 100Hz, а не 60hz като всеки монитор. Той самия си прави този процес по удвояване на кадрите. Няма телевизор, който да приема видео с 100Hz. Даже не съм сигурен, че има и такава видео карта защото ми звучи напълно излишно.
Благодаря за бързия отговор - значи няма да имам проблеми и ще си ползвам всичките благинки на 24p real cinema и там каквито имам на телевизораПървоначално публикувано от lazarus18
![]()
За ползваш точно тази екстра ще трябва да подаваш сигнал 24hz, което е и най-добрия вариант за гледане на филми.
Здравейте, гледам HD филми с DTS звук и искам да си пусна звука от KMplayer- а да е стерео или долби защото нямам 5+1 и сега на доста места ми заглъхва звука и е доста дразнещо, дали има някаде такава опция или в Уиндоус-а
Трябва да направиш настройка в AC3 филтъра.Избираш да преобразува ДТС в PCM.
Мерси за отговора
Да се похваля и аз вече съм с Philips 37PFL5405H
Здравейте, купих си плазмен телевизор Panasonic 42X20E и искам да му подам видео от компютъра. Видео картата ми е GForce 7300, а разстоянието около 8м. Тъй като компютъра и телевизора са в различни стаи - преди да сложим паркета оставих един канал в пода с ширина около 3см. Така като чета мисля, че имам два варианта :
1. да свържа s-video изхода от компютъра и "направи си сам" кабел със скарт или чинчове при телевизора (като при този вариант няма да имам проблем с прекарването на кабела през канала и през стената тъй като чинчовете ще ги вържа най-накрая и няма да ми пречат).
2. DVI изход при компа и HDMI вход при телевизора - този вариант не знам доколко е възможен първо поради голямата дължина и второ - не съм сигурен, че накрайниците ще могат да минат през каналчето и през дупките в стената. Не знам и дали е възможно на готов кабел dvi-HDMI да се махне единия накрайник - след което да се опъне кабела и после пак да се монтира накрайника.
Очаквам предложения.
Нали в предната тема вече ти обяснихме , че S Video не е вариант.
Относно втория-дължината не е проблем ,а прекарването е твой проблем.Ще се справиш някак.Просто си избий от главата варианта с S VIDEO.