Страница 74 от 97 ПърваПърва ... 2464727374757684 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,096 до 1,110 от общо 1449

Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на peterstamov
    Тук е от
    Dec 2006

Re:Свързване на LCD/Plasma към компютър.

При Ati става само с оригинален преходник DVI-HDMI, които идва в комплекта с картата. За 3ХХХ и 4ХХХ сериите са с различен сериен номер! За 5-та серия още не съм се интересувал. Моята платка е 4650 и нямаше преходник. Пуснах съответна тема че купувам, отначало нямаше желание, но като пуснах цена от 15 лв. доста хора ми писаха да им купя преходника - оргинален . Можеш да намериш мои писания по тази тема!

Твоята платка от коя серия е? Съответно после се взима HDMI-HDMI кабел!
    Каква е OS?

2.  

3. Member
    Тук е от
    Mar 2010

По-дърта е от антична брадва:ати радеон 9250 и съм изкарал вече звук през обикновен кабел с 2 стерео жака

4. Member Аватара на peterstamov
    Тук е от
    Dec 2006

Знам ги моделчетата. Имал съм 9550. Аудиото в 3D ускорителя навлиза на по-късен етап. Не съм сигурен за 2K серията те дали има даже. От 3K нагоре работи!
    М да от 2K включително нагоре имат звук.

5. Member
    Тук е от
    Mar 2010

Благодарско са информацията!

6. Member Аватара на Bivola
    Тук е от
    Dec 2009

balkanboy,точно днес за първи път ми мина през главата да си пусна новата серия на Lost да я гледам на телевизора - същия като твоя,но плазма.По принцип ги гледам повече на компа,щото са с лошо качество,та погледнах я с ква резолюция е и беше нещо от сорта на 600 и нещо към 400 и нещо,затова от кодека на видео картата си пуснах най-близката резолюция,а тя беше 640х480.Картината на компа е ясно че стана ужасна,но като погледнах филма как стои на Тв-то ахнах,цветовете бяха в пъти,в пъти по-точни и по плътни и на място.Всичко това става въпрос за сигнал през HDMI,което буквално си е престъпление да пускам сигнал с такава резолюция през HDMI,но днеска го направих и останах много доволен.Това го пробвах и със старите серии на Lost и навсякъде ефекта беше меко казано положителен.
    Определено това за мене е решение,ако искам да гледам филм с кофти качество не на компютъра,а на телевизора.Но пак ти казвам,че с HDMI е по-удобно и поема по-висока резолюция.

Иначе недей да отписваш толкова бързо VGA входа.Не знам дали си забелязал,но само и единствено на този вход имаш RGB настройки за баланс на бялото и на гамата в потрбителското меню,което при пускане на филм от компа си е плюс,още повече,че аз основно вече тегля 720p .mkv-та ,които идеално пасват на граничната резолюция през VGA-входа.

7. Тук е от
    Nov 2009

Имам PHILIPS Model No: 22PFL5604H/12 и го свързах към Dell Inspiron 1525 чрез VGA кабел и всичко си вървеше перфектно, докато не преинсталирах Windows-ът (от XP на XP си, просто се наложи) и днеска да го свържа, и на Philips-a изписва "Няма видео сигнал." Как де се оправи? Мерси предварително.

8.  

9. Member Аватара на peterstamov
    Тук е от
    Dec 2006

Драйвери на видео картата, разрешаване на втория канал (enable, atach). Предполагам има и клавишна комбинация с Fn бутона, за което да работи, също трябват драйвери!

10. Тук е от
    Mar 2010

Здравейте!С HDMI кабела получих FullHD,но картината излиза от рамката на екрана на телевизора.Четох във форума за някакъв овърскан: Вкл. или Изкл.,но на моя телевизор,такова нещо в менюто няма.Има ли решение?

11. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Това не се отнася за менюто на ТВ-то , а за настройките на компа ! Правилните настройки ли си направил ?

12. Тук е от
    Mar 2010

Показаха ми как става на друг Панасоник,но бяха с ATI catalyst и всичко беше ОК.Аз съм с Нвидиа и повече от това да сменя резолюцията,не можах да си помогна.По-ниска резолюция не ме задоволява.

13. Novice
    Тук е от
    May 2010

Здравейте,

Досега не се бях замислял по въпроса, прегледах колкото можах предишните страници, но пак не ми е ясно:

1. мисля да си взема нов LCD Full HD телевизор -

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09060458

2. Искам да го свързвам с лаптоп, сравнително нов е, но няма нито DVI, нито HDMI, само D-SUB. Телевизора също има D-SUB. На практика за мен това е най-лесният начин да ги свържа. Имам отделно озвучаване, така че не ме притеснява непредаването на звук по VGA. Това, за което не съм сигурен е дали през аналоговата връзка, телевизорът ще тръгва на 1920х1080 резолюция или само на по-ниски.
    Благодаря

14.  

15. Member Аватара на peterstamov
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от balkanboy
    Здравейте!С HDMI кабела получих FullHD,но картината излиза от рамката на екрана на телевизора.Четох във форума за някакъв овърскан: Вкл. или Изкл.,но на моя телевизор,такова нещо в менюто няма.Има ли решение?
    Настройки>други настройки>зона на сканиране
    Това за ТВ Панасоник. Ако няма сигнал към ТВ "зона за сканиране липсва"
    Снимката съм взел от Гугъл.

Здравей @muvo!
    Това намерих набързо в Гугъл - http://www.technomagazin.bg/%D0%A2%D...ny-KDL-32P3600

* 576i: ДА
    * 480p: ДА
    * 576p: ДА
    * 1080i: ДА
    * 720p: ДА
    * 1080p: ДА (HDMI/Компонентен)
    * Вход за 24p: ДА (HDMI)

А кво беше компонентен? YPbPr или RGB.
    Май не става с VGA а?
    И вземи ако имаш възможност по-голям диагонал!

16. Тук е от
    May 2010

здравейте,днес си купих Philips 42pfl7404 ,когато го свързах с компа през HDMI картинката 'заспа" ,с видеосигнала проблем няма,но звука през изхода за слушалки изчезва,иначе като го свържа през tv-out на видеокартата се появява звук .Моля за помощ.явно трябва да направя някакви настройки на компа??? Мерси предварително.

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

От къде го намери? Още преди месеци бяха останали само мостри.
    Къде искаш да закараш звука?

18. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Компа , лаптоп ли е ? Имаш ли ресивър ? През hdmi кабела минава и звук - от ТВ-то излиза ли ? Какъв кабел ползваш за звука ? Това е необходима информация за да ти се помогне иначе трябва да се гадае , а това не е никак лесно ?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 74 от 97 ПърваПърва ... 2464727374757684 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Свързване на LCD/Plasma към компютър - част2 / FAQ - на първа страница
    От hristoslav2 във форум DLNA - медийни сървъри
    Отговори: 313
    Последно: 18-05-17, 10:52
  2. Отговори: 0
    Последно: 11-08-11, 15:38
  3. Свързване на LG PLASMA към лаптоп HP ?
    От Lubaka във форум HTPC - мултимедийни компютри
    Отговори: 3
    Последно: 12-12-10, 22:46
  4. свързване на сървър с компютър
    От lubitel-art във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 27-09-10, 11:43
  5. Отговори: 6
    Последно: 04-01-06, 02:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе