Страница 89 от 97 ПърваПърва ... 39798788899091 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,321 до 1,335 от общо 1449

Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Re:Свързване на LCD/Plasma към компютър.

georgi0719,Lg бяха с 3,5 към 3,5 стерео жак за звука.http://www.amazon.co.uk/3-5mm-Stereo.../dp/B00077DC3S Това е кабела за звук има го по всички магазини.

2.  

3. Тук е от
    Sep 2010

Имам следния проблем вързал съм ПС-то и ТВ с HDMI кабел и като пусна филм с 1080р на ТВ не ми се появяват субтитрите, а на ПС-то ми ги дава - ползвам КМPlayer , пробвах и с WMP с него има суб.

4. Тук е от
    Mar 2010

Добре значи последно знам че вече съм станал банален но нищо не разбирам затова така питам.Купувам си 5 м кабел DVI към HDMI за картината http://get.bg/catalog/product_info.p...ducts_id=22942. И 5 м кабел 3.5 към 3.5 за звука така ли.Защото сега видях че в нас имам 10 м кабел 3.5 от едната страна и чинч към другата,,черно и червено чинч'' http://get.bg/catalog/product_info.p...ducts_id=12502 .Още 1 път се извинявам

5. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от georgi0719
    Добре значи последно знам че вече съм станал банален но нищо не разбирам затова така питам.Купувам си 5 м кабел DVI към HDMI за картината http://get.bg/catalog/product_info.p...ducts_id=22942. И 5 м кабел 3.5 към 3.5 за звука така ли.Защото сега видях че в нас имам 10 м кабел 3.5 от едната страна и чинч към другата,,черно и червено чинч'' http://get.bg/catalog/product_info.p...ducts_id=12502 .Още 1 път се извинявам
    Да правилно си разбрал,вземаш си и двата кабела.Този който имаш не ти върши работа май понеже входа за звука в тв бе пак на 3,5 стерео.Погледни в упътването или на гърба на тв.Пише някъде пц/дви аудио или нещо такова виж какъв е входа там,но според мен е на 3,5стерео.Има вариант да си купиш преходник и да ползваш сегашния кабел които си намерил за звук.http://www.tme.eu/html/DE/adapter-2-..._DE_pelny.html Така изглежда.

6. Тук е от
    Mar 2010

А и тоя преходник го имам.Добрееееее много благодаря на всички за помоща

7. Member
    Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от Theblade
    Имам следния проблем вързал съм ПС-то и ТВ с HDMI кабел и като пусна филм с 1080р на ТВ не ми се появяват субтитрите, а на ПС-то ми ги дава - ползвам КМPlayer , пробвах и с WMP с него има суб.
    Трябва да ги вградиш в картината за да излязат на TV-то. При WMP предполагам, че минава през ffdshow, който ги вгражда автоматично.

8.  

9. dsp
    dsp е офлайн

Тук е от
    Nov 2009

Цитат Първоначално публикувано от portokala123
    Трябва да ги вградиш в картината за да излязат на TV-то.
    Не, не е 100% задължително това (макар че и този начин става, разбира се). Просто трябва да избереш телевизора да ти е "Primary Display" или там както се казва в съответната версия уиндоус

10. Тук е от
    Aug 2010

Ако примерно телевизор поддържа фул хд през хдми това ще рече ли че през компютър мога да пускам видео с всякаква по малка от фул хд резолюция а той ще си я разпъва или работи само с тея които са в спецификацията му ?

11. Member
    Тук е от
    Aug 2008

В книжката са изброени всички резолюции които поддържа даден вход.Обикновенно това са Фул ХД и всички по-малки.

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от zombayo1
    Ако примерно телевизор поддържа фул хд през хдми това ще рече ли че през компютър мога да пускам видео с всякаква по малка от фул хд резолюция а той ще си я разпъва или работи само с тея които са в спецификацията му ?
    Ти задаваш на компютъра да изкарва максималната възможна /1920х1080/, и телевизора ще работи с нея, независимо какъв файл си му пуснал. Същото все едно е на монитора. Плеъра си пуска файла, а компютъра го прави 1920х1080 и го подава към дисплея.

13. Тук е от
    Aug 2010

Здравейте, имам проблем.Свързах си компютъра с телевизора филипс 42" 7605 посредством HDMI кабел.Тръгна и филм и всичко, обаче на телевизора остават черни полета.Още като използвам телевизора като монитор се виждат черни полета от всички страни.Пробвах с picture format, разпъвах скъсявах, няма промяна.Монитора ми е full HD, телевизора също.Видеокартата е на ATI.Къде е проблема?

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от glorious
    Здравейте, имам проблем.Свързах си компютъра с телевизора филипс 42" 7605 посредством HDMI кабел.Тръгна и филм и всичко, обаче на телевизора остават черни полета.Още като използвам телевизора като монитор се виждат черни полета от всички страни.Пробвах с picture format, разпъвах скъсявах, няма промяна.Монитора ми е full HD, телевизора също.Видеокартата е на ATI.Къде е проблема?
    А направи ли си труда да прочетеш предните две страници? Може и да намериш решение.

16. Тук е от
    Aug 2010

Така..., изчетох ги, ама не мога да намеря тия scaling option.С windows 7 съм, и още нещо- ако може да ми кажете как да завъртя екраните, понеже компютъра ми е отляво на тв-то, искам като дам надясно мишката и тя излезе от монитора да се появява вляво на телевизора, сега курсура на мишката ми влиза от дясно на телевизора и е малко терсене.
    \

п.с. Така, извиках неволята и ми оправи всичко Аз съм с видео карта на ати, отворих catalyst center,това е програма на видеокартите ати радеон, стои долу до часовника.Като отворите catalyst-а търсите> display option>там трябва да виждате монитора и телевизора, щракате на иконката за телевизор с десния бутон>properties> и се отваря меню с няколко страници, там има и scaling option, задавате го на 0 и всичко заспива.Първо не можах да стигна до това меню,аз ли не го видях,то ли го нямаше, изтеглих си най-новия драйвър и софт, сложих ги и ги намерих,това е от мен.Ако съм бил полезен на някой добре, ако не здраве да е.

17. Тук е от
    Apr 2010

Здравейте. Като си свържа компютъра с телевизора (LE46C650) и резолюциите не се понасят. В смисъл такъв, на монитора резолюцията ми е 1920x1200, а на TV-то 1920х1080. И каквото и да направя на ТВ-то има по един пръст черна черта от всички страни и на монитора се разваля резолюцията. Какво мога да направя за да виждам нормално и на двата екрана ? Видео картата ми е ATI Redeon HD4850 ?

Мерси предварително за отговора

ЕДИТ: И странното е, че кто подам резолюция 1920x1080 да е и на двата монитора, пак на ТВ-то има черни ленти от всички страни. Регулирах картината на 16:9, 4:3, Wide Zoom, Zoom.... всички опции, които предлага ТВ-то, но пак не мога да догодя картината...
    Единствено на резолюция 1680х1050 на ТВ-то запълва целия екран, ана монитора е доста зле...

18. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от glorious
    п.с. Така, извиках неволята и ми оправи всичко Аз съм с видео карта на ати, отворих catalyst center,това е програма на видеокартите ати радеон, стои долу до часовника.Като отворите catalyst-а търсите> display option>там трябва да виждате монитора и телевизора, щракате на иконката за телевизор с десния бутон>properties> и се отваря меню с няколко страници, там има и scaling option, задавате го на 0 и всичко заспива.Първо не можах да стигна до това меню,аз ли не го видях,то ли го нямаше, изтеглих си най-новия драйвър и софт, сложих ги и ги намерих,това е от мен.Ако съм бил полезен на някой добре, ако не здраве да е.
    Ами аз неслучайно ти казах да прочетеш предните две страници, където съм написал почти същото.

Цитат Първоначално публикувано от Momchil
    За да видиш опцията с Оverscan-a е нужно да си активирал телевизора, като втори дисплей в CCC-то. След което влизаш в DTV менюто, при мен е DTV (HDMI) 2. Там търсиш Scaling Options, слагаш Overscan на 0 и си в джаза.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 89 от 97 ПърваПърва ... 39798788899091 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Свързване на LCD/Plasma към компютър - част2 / FAQ - на първа страница
    От hristoslav2 във форум DLNA - медийни сървъри
    Отговори: 313
    Последно: 18-05-17, 10:52
  2. Отговори: 0
    Последно: 11-08-11, 15:38
  3. Свързване на LG PLASMA към лаптоп HP ?
    От Lubaka във форум HTPC - мултимедийни компютри
    Отговори: 3
    Последно: 12-12-10, 22:46
  4. свързване на сървър с компютър
    От lubitel-art във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 27-09-10, 11:43
  5. Отговори: 6
    Последно: 04-01-06, 02:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе