Страница 88 от 97 ПърваПърва ... 38788687888990 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,306 до 1,320 от общо 1449

Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Нямаш ли опция да подаваш различни резолюции на двата екрана? Да не е в режим Clone както предполагам е сега, а Extended примерно. Опитай да намериш по-пълни и нови драйвери за видео картата.

2.  

3. Тук е от
    Sep 2010

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Нямаш ли опция да подаваш различни резолюции на двата екрана? Да не е в режим Clone както предполагам е сега, а Extended примерно. Опитай да намериш по-пълни и нови драйвери за видео картата.
    Ами да колега,имаше там една отметка и пише - клоне.
    Сега ще я сменя и ще видя какво ще стане.
    А можели да ми препоръчаш драйвъри че хич не съм на ти с тях.
    Мерси!

4. Тук е от
    Sep 2010

колега направих го както ти ми каза.И сега в момента гледам на пълен екран на най-голямата резолюция - БЛАГОДАРЯ ТИ!!!!!
    Страшни сте!!!!

5. Тук е от
    Aug 2010

Здравейте купих си Panasonic 50S20 свързах го с компа с кабел HDMI към HDMI вади картина но няма звук .Видео картата на компа е ATI RADEON 5770 ,а кабела е PHILIPS купих го от Техномаркет за 19 лв с WINDOWS 7 64 битов съм

6. Тук е от
    Feb 2006

Control Panel / Hardware and Sound / Sound.
    В секция "playback" от достъпните у-ва избираш "ATI HDMI Output", бутон "Set Default" и трябва да тръгне.

7. Тук е от
    Aug 2010

Стана, филмите са със звук сега на телевизорът .Но сега нямам звук на компа.Така ли ще е ,ако искам звук на телевизорът няма да имам на компа и обратното

8.  

9. Тук е от
    Mar 2010

Здравейте имам следният въпрос.С видеокарта Радеон HD3450 съм която има само DVI искам да гледам филми на телевизорът си който има HDMI.Има такива кабели но ми казаха че такава връзка DVI към HDMI може само видеото да мине звукът няма да излезе на телевизорът.Понеже DVI портът пренасял само видео сигнал.Ще съм благодарен за информация и съвет

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

С картата нямаш ли преходник DVI-HDMI. С него ще стане. Трябва да се ползва оригиналния преходник.

11. Тук е от
    Mar 2010

Ами няма тя е на 3 години карта,само с кабел DVI към HDMI няма ли да изкара звук.Примерно този кабел http://get.bg/catalog/product_info.p...ducts_id=22942

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Не.
    Пусни отделен кабел.
    Пък и за какво ти е звука в телевизора. Закачи една 2.0 или 2.1 системка към компютъра и слушай от там. И с най-евтината звука ще е по-добър.

13. Тук е от
    Mar 2010

Ами нямам тонколони на компа и искам от тв да си гледам филма и звукът да е от там ,а и незнам от къде се пуска този 2 ри кабел за звука.Ако си взема този преходник ще стане ли http://get.bg/catalog/product_info.p...ducts_id=16574

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Според мен няма да стане. Досега със всички ATI карти, с които съм имал допир са искали техния си оригинален преходник, който е специален и има допълнителни елементи за да пусне и звука.
    Провери дали и с твоя модел е възможно, а преходника лесно ще го намериш. Има го в комплекта на всяка ati карта през полседните 1-2 години поне.

16. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Купи си кабел DVI към HDMI.С тоя преходник от линка нищо няма да стане,него може да ползваш само при положение,че имаш вече кабел DVI към DVI.Напиши си модела на телевизора и ще си вземеш още един 3,5стерео за звука но точно какъв ще стане ясно след като разберем повече за тв.

17. dsp
    dsp е офлайн

Тук е от
    Nov 2009

Цитат Първоначално публикувано от piksi
    Стана, филмите са със звук сега на телевизорът .Но сега нямам звук на компа.Така ли ще е ,ако искам звук на телевизорът няма да имам на компа и обратното
    Плеърите обикновено позволяват да избереш устройство различно от това по подразбиране, та харесай си някой плеър и с него плейвай на телевизора със звук през HDMI а дефолтния звук си го остави да е през колоните на компютъра. Аз така бях напрвил навремето

18. Тук е от
    Mar 2010

МОДЕЛА Е lg 42LH7000

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 88 от 97 ПърваПърва ... 38788687888990 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Свързване на LCD/Plasma към компютър - част2 / FAQ - на първа страница
    От hristoslav2 във форум DLNA - медийни сървъри
    Отговори: 313
    Последно: 18-05-17, 10:52
  2. Отговори: 0
    Последно: 11-08-11, 15:38
  3. Свързване на LG PLASMA към лаптоп HP ?
    От Lubaka във форум HTPC - мултимедийни компютри
    Отговори: 3
    Последно: 12-12-10, 22:46
  4. свързване на сървър с компютър
    От lubitel-art във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 27-09-10, 11:43
  5. Отговори: 6
    Последно: 04-01-06, 02:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе