Нямаш ли опция да подаваш различни резолюции на двата екрана? Да не е в режим Clone както предполагам е сега, а Extended примерно. Опитай да намериш по-пълни и нови драйвери за видео картата.
Нямаш ли опция да подаваш различни резолюции на двата екрана? Да не е в режим Clone както предполагам е сега, а Extended примерно. Опитай да намериш по-пълни и нови драйвери за видео картата.
Ами да колега,имаше там една отметка и пише - клоне.Първоначално публикувано от lazarus18
Сега ще я сменя и ще видя какво ще стане.
А можели да ми препоръчаш драйвъри че хич не съм на ти с тях.
Мерси!
колега направих го както ти ми каза.И сега в момента гледам на пълен екран на най-голямата резолюция - БЛАГОДАРЯ ТИ!!!!!
Страшни сте!!!!
Здравейте купих си Panasonic 50S20 свързах го с компа с кабел HDMI към HDMI вади картина но няма звук .Видео картата на компа е ATI RADEON 5770 ,а кабела е PHILIPS купих го от Техномаркет за 19 лв с WINDOWS 7 64 битов съм
Control Panel / Hardware and Sound / Sound.
В секция "playback" от достъпните у-ва избираш "ATI HDMI Output", бутон "Set Default" и трябва да тръгне.
Стана, филмите са със звук сега на телевизорът .Но сега нямам звук на компа.Така ли ще е ,ако искам звук на телевизорът няма да имам на компа и обратното
Здравейте имам следният въпрос.С видеокарта Радеон HD3450 съм която има само DVI искам да гледам филми на телевизорът си който има HDMI.Има такива кабели но ми казаха че такава връзка DVI към HDMI може само видеото да мине звукът няма да излезе на телевизорът.Понеже DVI портът пренасял само видео сигнал.Ще съм благодарен за информация и съвет
С картата нямаш ли преходник DVI-HDMI. С него ще стане. Трябва да се ползва оригиналния преходник.
Ами няма тя е на 3 години карта,само с кабел DVI към HDMI няма ли да изкара звук.Примерно този кабел http://get.bg/catalog/product_info.p...ducts_id=22942
Не.
Пусни отделен кабел.
Пък и за какво ти е звука в телевизора. Закачи една 2.0 или 2.1 системка към компютъра и слушай от там. И с най-евтината звука ще е по-добър.
Ами нямам тонколони на компа и искам от тв да си гледам филма и звукът да е от там ,а и незнам от къде се пуска този 2 ри кабел за звука.Ако си взема този преходник ще стане ли http://get.bg/catalog/product_info.p...ducts_id=16574
Според мен няма да стане. Досега със всички ATI карти, с които съм имал допир са искали техния си оригинален преходник, който е специален и има допълнителни елементи за да пусне и звука.
Провери дали и с твоя модел е възможно, а преходника лесно ще го намериш. Има го в комплекта на всяка ati карта през полседните 1-2 години поне.
Купи си кабел DVI към HDMI.С тоя преходник от линка нищо няма да стане,него може да ползваш само при положение,че имаш вече кабел DVI към DVI.Напиши си модела на телевизора и ще си вземеш още един 3,5стерео за звука но точно какъв ще стане ясно след като разберем повече за тв.
Плеърите обикновено позволяват да избереш устройство различно от това по подразбиране, та харесай си някой плеър и с него плейвай на телевизора със звук през HDMI а дефолтния звук си го остави да е през колоните на компютъра. Аз така бях напрвил навреметоПървоначално публикувано от piksi