Страница 92 от 97 ПърваПърва ... 42829091929394 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,366 до 1,380 от общо 1449

Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Aug 2008

Re:Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Десен бутон на десктопа.Първата икона в менюто е на каталиста.Червено квадратче с надпис АТИ.

2.  

3. Тук е от
    Jul 2007

Цитат Първоначално публикувано от ivan1
    Винаги съм се чудил защо може да има субтитри на монитора а на телевизора да няма,даже пробвах и си свалих този плеър Splash lite, за проба ами има си субтитри и на двете места,те и монитора и тв-то се явяват монитори , единствено ако тв-то се зуумне могат да се скрият субтитрите, иначе плеъра е добър и има хардуерно ускорение.
    Доста е странно, може проблема да е между плеъра и моето видео, защото ако не е на фул скрийн си излизат субтитрите, но все пак си дръпнах Media Player Classic - Home Cinema и с нея никакви проблеми, така че мерси все пак.

4. Тук е от
    Oct 2010

Цитат Първоначално публикувано от iwoto
    Десен бутон на десктопа.Първата икона в менюто е на каталиста.Червено квадратче с надпис АТИ.
    Колега тва може да е така при всеки друг, но не и при мен,никъде нямам икона ати по компа от където да стартирам тва въпросното панелче,пробвах вече с 3 версии на драйвърите. А панелчето ми е нужно понеже като задам full HD резолюция към ТВ-то картината става малко по голяма от екрана на ТВ-то и се скриват малко иконите. А иначе проблема с периодичното почервеняване на картината си остава...

Едит: Мисля че си работи без проблем вече. Направих го от менюто "множество дисплеи" на "разшири тези дисплеи". Когато му подавам 1080p екрана си е пълен с уникална картина. Вече час не е почервенявала картината,тва е може би защото преди го правих на "дублирай дисплеите"..

5. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Здравейте, ползвам стар комп с видеокарта Ge Force 7300 GT с VGA |Dsub| и DVI изходи (има и s-video|. Компа е на около 4-5 метра от ТВ и съм намерил кабел DVI на VGA с който да ги вържа. Въпросът ми е дали тази видеокарта може да поддържа едновременно сигнал за монитор и ТВ през описаните изходи? Със сигурност поддържа едновременно видеосигнал за монитор и ТВ през s-video обаче, класическото старо tv out. Драйвера е 197.45, паметта скромните 128 MB ако това има особено значение. Предварително благодаря!

6. Тук е от
    Jul 2007

Цитат Първоначално публикувано от Frezist
    Здравейте, ползвам стар комп с видеокарта Ge Force 7300 GT с VGA |Dsub| и DVI изходи (има и s-video|. Компа е на около 4-5 метра от ТВ и съм намерил кабел DVI на VGA с който да ги вържа. Въпросът ми е дали тази видеокарта може да поддържа едновременно сигнал за монитор и ТВ през описаните изходи? Със сигурност поддържа едновременно видеосигнал за монитор и ТВ през s-video обаче, класическото старо tv out. Драйвера е 197.45, паметта скромните 128 MB ако това има особено значение. Предварително благодаря!
    да не те объркам нещо, ама ако смяташ да гледаш филми на тв-то си сложи драйвър преди 174. От там нагоре не се подържа фул скрий функционалността.
    Иначе аз съм ги вързал пц-комп = vga-vga, пц-тв= dvi-hdmi.
    Ако си от софия в студенстки има магазин за евтини кабели.

7. Тук е от
    Sep 2010

Здравейте,
    това което ще питам сигурно е дискутирано, но не можах да го намеря в последните страници.
    Когато пусна видеокартата GT240 в режим 60Hz при 1080p на телевизора ми Samsung UE32C6000 се губят някой настройки като: острота, цвят, някой менюта в разширени настройки и в опции картина. Но картината при гледане на .mkv файл с Media Player Classic - Home Cinema и с Splash плеар (с тях най малко се натоварва процесора) не засича.
    Когато настроя видеокартата на 24 или на 50Hz ми се появяват всички подменята в телевизора, но пък картината започва леко да засича.
    Защо при 60 Hz ми се губят тези подменюта?
    И ако е нормално, как да избегна засичането в картината при 24 и 50Hz?
    Как да реша този проблем?

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Бих казал като смениш компютъра с нещо, което е предвидено да възпроизвежда видео, но предполагам и с правилни настройки, дравери трябва да се получи.
    Подходящата настройка е 1080р 24 и ако компютъра/софтуерния плеър ги подава както е редно не трябва да имаш проблем.
    На какъв режим на картината си в телевизора? Да не е GAME?

10. Тук е от
    Sep 2010

Не не е GAME.
    При възпроизвеждане на blu-ray с Total Media Theatre 3 при 24 Hz нямам никакви проблеми, въобще не засича.
    Само при .mkv файлове с Media Player Classic - Home Cinema и с Splash плеар засича при 24 и 50 Hz.
    A защо при 60Hz ми се губят част от подменятата в телевизора?
    Това нормално ли е?
    И кой са точните правилни настройки?

11. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от doberman
    да не те объркам нещо, ама ако смяташ да гледаш филми на тв-то си сложи драйвър преди 174. От там нагоре не се подържа фул скрий функционалността.
    Иначе аз съм ги вързал пц-комп = vga-vga, пц-тв= dvi-hdmi.
    Ако си от софия в студенстки има магазин за евтини кабели.
    Благодаря за инфото! Сега се сетих за звука. Досега ползвам колонките на ТВ колкото и хлабаво да е с малък жак-жак от компа и преходник към женските чинчове на ТВ. Ако избера като тебе РС към ТВ с кабел dvi-hdmi ще вади ли звук ТВ от компа?

12. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Варна

etgecata, предполагам, че телевизорът засича входящия сигнал и пуска допълнителните опции само за 24Hz. А за .mkv файловете ми звучи като софтуерен проблем. Какви кодеци ползваш?

13. Тук е от
    Sep 2010

Цитат Първоначално публикувано от benedict
    etgecata, предполагам, че телевизорът засича входящия сигнал и пуска допълнителните опции само за 24Hz. А за .mkv файловете ми звучи като софтуерен проблем. Какви кодеци ползваш?
    Ползвам: K-Lite_Codec_Pack_640_Standard и Haali Media Splitter.
    A допълнителните опции имам и на 24 и на 50 Hz, само на 60 Hz ми се губят някой от настройките на телевизора.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Варна

Ами 50 Hz са кратни на 24/25, може би затова имаш всички настройки. Предполагам като си инсталирал K-Lite не си сменял default настройките? Отвори си настройките на видеокартата и дай 3d и video настройките на минимум.

16. Тук е от
    Oct 2009

Прочетох доста от темата но не открих това което ме интересуваше .Става въпрос за връзка DVI-HDMI между PC и ТВ СОНИ 26S2810 .Искам да ползвам ТВ като основен монитор ,но не се получава ,видеото е Н Видия 5500 128 .
    При аналоговата връзка всичко си е ок.

17. Тук е от
    Sep 2010

Цитат Първоначално публикувано от benedict
    Ами 50 Hz са кратни на 24/25, може би затова имаш всички настройки. Предполагам като си инсталирал K-Lite не си сменял default настройките? Отвори си настройките на видеокартата и дай 3d и video настройките на минимум.
    Не съм сменял default настройките на K-Lite.
    Понеже с английския не съм много в част, ще ми кажеш ли къде да влезна в настройките на видеокартата за да направя 3d и video на минимум.

18. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Варна

Аз съм с Ати, някой с Нвидия трябва да помогне тук.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 92 от 97 ПърваПърва ... 42829091929394 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Свързване на LCD/Plasma към компютър - част2 / FAQ - на първа страница
    От hristoslav2 във форум DLNA - медийни сървъри
    Отговори: 313
    Последно: 18-05-17, 10:52
  2. Отговори: 0
    Последно: 11-08-11, 15:38
  3. Свързване на LG PLASMA към лаптоп HP ?
    От Lubaka във форум HTPC - мултимедийни компютри
    Отговори: 3
    Последно: 12-12-10, 22:46
  4. свързване на сървър с компютър
    От lubitel-art във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 27-09-10, 11:43
  5. Отговори: 6
    Последно: 04-01-06, 02:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе