Страница 95 от 97 ПърваПърва ... 45859394959697 ПоследноПоследно
Резултати от 1,411 до 1,425 от общо 1449

Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2009

Re:Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Здравейте, имам следния проблем с телевизор LG LH5000 i vga nvidia 9800gt свързани с RGB PC.Когато ги клонирам картината на телевизора леко пулсира все едно е с нисък рефреш, а е 60Hz(толкова е даден в книжката).Дайте съвет как да го оправя?

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2005

Здравейте, някой със самсунг 40С650 може ли да сподели при свързан лаптоп през HDMI дали може да гледа тв програмите, защото при мен в момента който пусна лаптопа и ТВ каналите на кабеларката прекъсват.

4. Тук е от
    Dec 2010

Лаптопа ми е Ацер Аспире 5738ZG видео картата е 5650 1гб памет телевизора е LG 32LD450...Искам да си взема HDMI кабел за да мога да гледам филми на телевизора.Не ги разбирам много тези неща и за това ако има одробно ръководство някъде моля да ми го дадете или някой да обясни на човешки език..

5. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от gago89
    Лаптопа ми е Ацер Аспире 5738ZG видео картата е 5650 1гб памет телевизора е LG 32LD450...Искам да си взема HDMI кабел за да мога да гледам филми на телевизора.Не ги разбирам много тези неща и за това ако има одробно ръководство някъде моля да ми го дадете или някой да обясни на човешки език..
    Цялата тема е подробно ръководство. Разбирам, че ви е голяма, но преди да си задавате въпросите, поне уважете колегите си, които са отделили време и са написали нужната информация, че дори по няколко пъти. Прочетете поне последните 10-20 страници на темата за добиете някаква представа за нещата. Не е сложно, нужен е само известен прочит.

6. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Здравейте, имам телевизор Panasonic TX-L42U2E.Свързвам го към компа с кабел DVI-HDMI но нищо не излиза на телевизора.Дал съм Enable като втори дисплей телевизора.Засича си го, всичко точно но на телевизора нищо не излиза.Видео картата е Ati radeon x1950 GT.Моля за помощ

7. Тук е от
    Dec 2010

Оправих се.Получи се от първия път.Само смених резолюцията защото на тв-то имаше черни черти отвсякъде.
    А сега да ми кажете от къде да си тегля FULL HD филми?

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2010

Здражеите маниаци,от 2 дни сам сас нов тв 42ЛЕ5300 тествах го сас вградениа плеар работи перфектно пуснах компа през HDMA СЖАРЗА СЕ БЕЗ ПРОБЛЕМ.Сега да питам.Имам приятел в ТМ които ми каза да не вклу4вам компа и кабелната едновременно заштото има опасност тв-то да изгори при това гаранциата не важи ако тожа се слу4и даите савет какво да правя трябва ли да се притеснявам.Ако ве4е писано по тоя проблем ме насо4ете каде да тарса.Мерси преджарително.

10. Тук е от
    Dec 2010

Здравейте,взех си вчера един Philips 42PFL5405H и го свързах с компа c DVI-HDMI ,картата ми е Ati HD4850 и веднага тръгна звyк и картина ,но картината ми седи с по 3-4см. отрязана от всички страни когато е на телевизия не е така как да го разпъна да опълни целия екран?

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

И на телевизията е така и винаги е било така, но не си обръщал внимание.
    Или в самия телевизор не си избрал аспект на картината, който е с изключен Overscan или има такъв зададен от видео картата.

12. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2010

Честита Коледа на всички , защо не мога да заредя субтитри на Тотал медия театър 3 моля за помощ

13. Тук е от
    Dec 2010

Мерси помогна ми небях избрал тази настроика в картата.

14.  

15. Тук е от
    Dec 2010

Здравейте и Весела Коледа!
    Въпросите ми касаят следните уреди : тв: http://www.lg.com/uk/tv-audio-video/televisions/LG-led-tv-42LE4500.jsp, лаптоп: http://www.pazaruvaj.com/prenosimi-k...ml#description

Изчетох цялата тема (отне ми 4 часа), някои работи разбрах, за други се обърках повече. Та да мина на проблемите.

Според това, което разбрах лаптопа ми има само VGA изход, а тв-то май няма такава букса, въпреки че като погледна отзад има досущ като тази на лаптопа само, че пише: RGB IN (PC). Дали не е същото? Връзката смятам да се използва само за гледане на фул ХД филми, а вашите коментари са, че това качество трудно ще стане през VGA.

През флашка пуснах фул ХД трейлър на тв-то (има USB) и тъй като за пръв път гледам на такъв екран такова видео, останах впечатлен. Добър вариант ли е вместо 100тина лв за кабел (ако има такъв), да дам толкова пари за флашка 32гб?

В предни мнения бе отхвърлена идеята за USB кабел от лаптопа до USBто на тв-то? Може ли да попитам защо? ГСМ-а си го свързах по този начин и успях да гледам снимки и клипчета(не бяха фул хд).

Ако има начин за изкарване на качествена картина ще досадя и с въпроси как да наместя система за домашно кино в схемата.

16. Тук е от
    Dec 2010

Всичко е точно намерих от къде да си свалям филми...Да питам трябва ли да изключвам кабелната антена ката включвам кабела на HDMI?И другото е дали да изключвам компютъра като изключвам кабела?

17. Member
    Тук е от
    Aug 2008

Цитат Първоначално публикувано от gago89
    Всичко е точно намерих от къде да си свалям филми...Да питам трябва ли да изключвам кабелната антена ката включвам кабела на HDMI?И другото е дали да изключвам компютъра като изключвам кабела?
    Най-добре спирай и хладилника.

18. Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от iwoto
    Най-добре спирай и хладилника.
    В един форум чета ,че всичко трябва да е изключено в друг че не трябва не знам на кой да вярвам....?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Свързване на LCD/Plasma към компютър - част2 / FAQ - на първа страница
    От hristoslav2 във форум DLNA - медийни сървъри
    Отговори: 313
    Последно: 18-05-17, 10:52
  2. Отговори: 0
    Последно: 11-08-11, 15:38
  3. Свързване на LG PLASMA към лаптоп HP ?
    От Lubaka във форум HTPC - мултимедийни компютри
    Отговори: 3
    Последно: 12-12-10, 22:46
  4. свързване на сървър с компютър
    От lubitel-art във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 27-09-10, 11:43
  5. Отговори: 6
    Последно: 04-01-06, 02:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе