Благодаря ти,за информацийката,определено ще ми е полезна за вбъдеще! А за това което съм свързал до момента,какво би ми препоръчал за да изчезне това бръмчене в говорителите!?
Благодаря ти,за информацийката,определено ще ми е полезна за вбъдеще! А за това което съм свързал до момента,какво би ми препоръчал за да изчезне това бръмчене в говорителите!?
Много пъти е коментирано, но явно трябва да се повтаря непрекъснато - възможната причина за този брум е кабелната ТВ - изключете кабела и ако изчезне - сложете си галваничен разделител (по-назад има достатъчно инфо).
Или си смени скарт кабела с някой марков (например HAMA), най-добре и двете, иаз имах този проблем после всичко заспа
HAMA е от най-марковите кабели да знаеш. Прост съвет-Най добри са тези кабели при който буксата е излята изцяло,а не две части съединени после по някакъв начин.Така избягваш момента на второто свързване част от пиновете да се разпоят или да се окъсят отделни пинове.Имат и малка разлика в цената-явно има защо.Колкото до HAMA не съм виждал по магазините техни скартове изпълнени по този начин.Първоначално публикувано от Georgepetrov137
granity
съгласен, но къде продават такива?
Казвам НАМА защото такъв си взех, все пак 30 лв за 1.5 метра кабел не е малко а и наистина ми изчезнаха всички проблеми с образа (светли движещи се ленити) и звука (бучене)Първоначално публикувано от granity
Аз ползвам лентови скартове на BANDRIDGE и PROFIGOLD от ТМ обикновенните на BANDRIDGE мисля че бяха по евтини и със сигурност по-качествени от НАМА.Първоначално публикувано от VPM
Georgepetrov137 нямам нищо против марката и аз бях с такива вършат работа ,но се наложи да ги сменя поради известни причини.Ползвам нейни продукти но кабелите не са най- силната и страна.
Здравейте , имам ето този телевизор http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09041667 и днес се опитах да го свържа към компютъра с кабел на Gembird Premium SVGA 10 метра(купен от Техномаркет) и имам следния проблем - като го свързах и на телевизора ми се движат някакви ленти от долу нагоре все едно че до него звъни мобилен телефон . От какво може да е проблема според вас ? Как мога да го оправя ?
Искам да ви питам от къде мога да си закупя преходник VGA към HDMI защото не мога да открия никъде
Ами няма да стане..не може само с преходник да се прекара картина от VGA към HDMI, тъй като първото е аналогов стандарт, второто е цифровПървоначално публикувано от jabkata
Значи ще се търси от тези преубразователите които са за да мога да ползвам HDMIПървоначално публикувано от veselintonev
Прекалено дълъг е евтин кабел използваш.Първоначално публикувано от Riverdale
По-евтино ще ти е да си смениш видеокартата с такава с HDMI или DVI изход.Първоначално публикувано от jabkata
Ако съм запомнил ти си с В750. Защо не го включиш директно с VGA кабел във съответния вход?Първоначално публикувано от jabkata
И нали ползваше WD TV? Защо изобщо ще свързваш лаптопа?