Страница 45 от 97 ПърваПърва ... 3543444546475595 ... ПоследноПоследно
Резултати от 661 до 675 от общо 1449

Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2009

Re:Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Благодаря ти,за информацийката,определено ще ми е полезна за вбъдеще! А за това което съм свързал до момента,какво би ми препоръчал за да изчезне това бръмчене в говорителите!?

2.  

3. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Много пъти е коментирано, но явно трябва да се повтаря непрекъснато - възможната причина за този брум е кабелната ТВ - изключете кабела и ако изчезне - сложете си галваничен разделител (по-назад има достатъчно инфо).

4. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2009

Или си смени скарт кабела с някой марков (например HAMA), най-добре и двете, иаз имах този проблем после всичко заспа

5. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от Georgepetrov137
    Или си смени скарт кабела с някой марков (например HAMA), най-добре и двете, иаз имах този проблем после всичко заспа
    HAMA е от най-марковите кабели да знаеш. Прост съвет-Най добри са тези кабели при който буксата е излята изцяло,а не две части съединени после по някакъв начин.Така избягваш момента на второто свързване част от пиновете да се разпоят или да се окъсят отделни пинове.Имат и малка разлика в цената-явно има защо.Колкото до HAMA не съм виждал по магазините техни скартове изпълнени по този начин.

6. Тук е от
    Oct 2009

Благодарности към всички за съветите!

7. VPM
    VPM е офлайн
    Member
    Тук е от
    Nov 2006
    Живее в
    София

granity

съгласен, но къде продават такива?

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от granity
    HAMA е от най-марковите кабели да знаеш. Прост съвет-Най добри са тези кабели при който буксата е излята изцяло,а не две части съединени после по някакъв начин.Така избягваш момента на второто свързване част от пиновете да се разпоят или да се окъсят отделни пинове.Имат и малка разлика в цената-явно има защо.Колкото до HAMA не съм виждал по магазините техни скартове изпълнени по този начин.
    Казвам НАМА защото такъв си взех, все пак 30 лв за 1.5 метра кабел не е малко а и наистина ми изчезнаха всички проблеми с образа (светли движещи се ленити) и звука (бучене)

10. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от VPM
    granity

съгласен, но къде продават такива?
    Аз ползвам лентови скартове на BANDRIDGE и PROFIGOLD от ТМ обикновенните на BANDRIDGE мисля че бяха по евтини и със сигурност по-качествени от НАМА.
    Georgepetrov137 нямам нищо против марката и аз бях с такива вършат работа ,но се наложи да ги сменя поради известни причини.Ползвам нейни продукти но кабелите не са най- силната и страна.

11. Тук е от
    Oct 2009

Здравейте , имам ето този телевизор http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09041667 и днес се опитах да го свържа към компютъра с кабел на Gembird Premium SVGA 10 метра(купен от Техномаркет) и имам следния проблем - като го свързах и на телевизора ми се движат някакви ленти от долу нагоре все едно че до него звъни мобилен телефон . От какво може да е проблема според вас ? Как мога да го оправя ?

12. Тук е от
    Aug 2009

Искам да ви питам от къде мога да си закупя преходник VGA към HDMI защото не мога да открия никъде

13. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Цитат Първоначално публикувано от jabkata
    Искам да ви питам от къде мога да си закупя преходник VGA към HDMI защото не мога да открия никъде
    Ами няма да стане..не може само с преходник да се прекара картина от VGA към HDMI, тъй като първото е аналогов стандарт, второто е цифров

14.  

15. Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от veselintonev
    Ами няма да стане..не може само с преходник да се прекара картина от VGA към HDMI, тъй като първото е аналогов стандарт, второто е цифров
    Значи ще се търси от тези преубразователите които са за да мога да ползвам HDMI

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от Riverdale
    Здравейте , имам ето този телевизор http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09041667 и днес се опитах да го свържа към компютъра с кабел на Gembird Premium SVGA 10 метра(купен от Техномаркет) и имам следния проблем - като го свързах и на телевизора ми се движат някакви ленти от долу нагоре все едно че до него звъни мобилен телефон . От какво може да е проблема според вас ? Как мога да го оправя ?
    Прекалено дълъг е евтин кабел използваш.

Значи ще се търси от тези преубразователите които са за да мога да ползвам HDMI
    По-евтино ще ти е да си смениш видеокартата с такава с HDMI или DVI изход.

17. Тук е от
    Aug 2009

Проблема е в това че съм с Laptop

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Проблема е в това че съм с Laptop
    Ако съм запомнил ти си с В750. Защо не го включиш директно с VGA кабел във съответния вход?
    И нали ползваше WD TV? Защо изобщо ще свързваш лаптопа?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 45 от 97 ПърваПърва ... 3543444546475595 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Свързване на LCD/Plasma към компютър - част2 / FAQ - на първа страница
    От hristoslav2 във форум DLNA - медийни сървъри
    Отговори: 313
    Последно: 18-05-17, 10:52
  2. Отговори: 0
    Последно: 11-08-11, 15:38
  3. Свързване на LG PLASMA към лаптоп HP ?
    От Lubaka във форум HTPC - мултимедийни компютри
    Отговори: 3
    Последно: 12-12-10, 22:46
  4. свързване на сървър с компютър
    От lubitel-art във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 27-09-10, 11:43
  5. Отговори: 6
    Последно: 04-01-06, 02:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе