Вижте резултатите от анкетата: Как е свързан компютърът към вашият телевизор ?

Гласували
288. Не можете да гласувате в тази анкета
  • HDMI - HDMI

150 52.08%
  • HDMI - DVI-D

41 14.24%
  • LAN

65 22.57%
  • не е свързан

14 4.86%
  • VGA - VGA

18 6.25%
Страница 17 от 21 ПърваПърва ... 71516171819 ... ПоследноПоследно
Резултати от 241 до 255 от общо 314
Like Tree4Одобрявам

Свързване на LCD/Plasma към компютър - част2 / FAQ - на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2013

Отговор: Свързване на LCD/Plasma към компютър - част2 / FAQ - на първа страница

Здравейте, имам следния проблем. Свързвам пс с тв чрез hdmi кабел, но когато включа компютъра, монитора ми изгасва след като зареди уиндоуса и картината се прехвърля на тв-то. От коя опция трябва да направя така че монитора също да работи и с тв-то да показват еднаква картина?

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Клониране на видеокартата .

4. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2013

Сега я клонирах и стана, но телевизора ми поддържа резолюция 1920х1080, а монитора ми 1650х1080 и за това клонирането не върши работа при мен. Пробвах с extended, но когато задам монитора да ми е първи дисплей, а тв-то втори, то на тв-то образа излиза с две дебели сини линии отстрани които не знам как да оправя и не мога да провлачвам нищо на него. Идеята ми е пс и тв да са постоянно свързани и затова монитора ми трябва да е първи дисплей. Някакви идеи как мога да оправя проблема (картата ми е ati и настройките ги правя от control catalyst center)?

5. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Тази видео карта на АТИ има ли един преходник ( hdmi ) към нея ? Изравни резолюциите

6. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2013

Картата ми е ATI Radeon HD 2600 Pro и е свързана с тв-то посредством hdmi - dvi. Как да изравня резолюциите? При clone kогато подам сигнал 1680х1050 тогава монитора е ок но тв-то не използва пълния си капацитет, а когато подам 1920х1080 тогава тв-то е ок, но картината не се събира на монитора...

7. Тук е от
    Sep 2013

Отговор: Panasonic LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения

Някои разбра ли, или опита ли се, да включи през HDMI компютър/лаптоп с 42ET60?

8.  

9. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

включил съм ЕТ5Е, но не мисля че има някаква разлика. какъв ти е проблема?

10. Member
    Тук е от
    Jun 2011

Цитат Първоначално публикувано от Kuonyy Виж публикацията
    Някои разбра ли, или опита ли се, да включи през HDMI компютър/лаптоп с 42ET60?
    В понеделник ще пробвам, като ми пристигне "VGA към HDMI" преобразувателя... Тогава ще мога да дам и отзиви.

11. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Я дай да го видим , да не е като тоя
    25881.jpg

12. Member
    Тук е от
    Jun 2011

Всеки що-годе запознат с технологията на D-Sub и HDMI знае, че горното изображение е шега... :rolleyes:
    Поръчах ето този преобразувател (converter - англ.) 1080p, за който от магазина ме уведомиха, че е на същата марка, по-нов модел, и не е като на снимката, а с черен, по-малък корпус, и с променени места на буксите. Преди година съм използвал преобразувателя от снимката и нямах никакви проблеми с него. Дано сега и този да изкарва картина 1080p! В alibaba струва едва 8 долара, но при поръчки над 1000 броя...
    Estillo VGA TO HDMI Конвертор 1080P ( подходящ за компютри без HDMI изход) - SmartShopping.bg - умният начин да пазаруваш онлайн

С друга марка по-евтин преобразувател 1080p, който бях поръчал наскоро, но върнах обратно, телевизорът изкара картина с едва 1024х768 пиксела, а после при проба с LG 37LD450 там изкара 1600х900 пиксела... Необходимо е да се следва и определена последователност на пускането на устройствата, защото в противен случай изобщо не се изкарва картина.

13. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Не е шега колега защото подобни кабели се купуват масово , поради евтината им цена и после се оплакват че не става нищо .
    Преобразовател е също някаква измишльотина която освен финансово , така и като качество е неоправдано . Ако става на въпрос за компютър , цената на ново видео с HDMI е равностойна а ако става въпрос за лаптоп - то той толкова ще е на ниво да пусне видео с голяма резолюция идва нова година - направете си подарък лаптоп .

ПП. Отклонихме се от темата - а имам и предупреждение

14.  

15. Тук е от
    Sep 2013

Цитат Първоначално публикувано от Pat Виж публикацията
    включил съм ЕТ5Е, но не мисля че има някаква разлика. какъв ти е проблема?
    Проблемът е, че не излиза картина, когато е заредила операционната система. Преди това под DOS се вижда, че има картина, но при излизането на Explorer изчезва и не се повява.
    Мислех, че може да е, защото лаптопа не поддържа FullHD, а телевизора - да. Пробвах с настолния и FullHD, но пак нищо.
    Идеи?

16. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Kuonyy Виж публикацията
    Проблемът е, че не излиза картина, когато е заредила операционната система. Преди това под DOS се вижда, че има картина, но при излизането на Explorer изчезва и не се повява.
    Мислех, че може да е, защото лаптопа не поддържа FullHD, а телевизора - да. Пробвах с настолния и FullHD, но пак нищо.
    Идеи?
    Ако имаш предвид VGA to HDMI - не знам - не съм правил такива упражнения, аз говоря за HDMI - HDMI.
    маркираното е сигурен признак за неправилно конфигуриран дисплей от драйвера на видеото.

17. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2009

ЗДравеите,искам да питам позапознатите тук,свързвам лаптоп към тв с домашен медиа сървър и ми се получава едно насичане от време на време както на картината така и на звука.Каква настроика трябва да направя? 3D излиза супер но това насичане е лошо.Свързах и с hdmi 1.4 там насичане няма, но пък 3D на телевизора не мога да пусна иконите са неактивни,моля за помощ става въпрос зафилипс7008.
    Този пост е редактиран от plamen_gr; 30-12-13 в 13:41.

18. Member
    Тук е от
    Jul 2011

При мен имаше насичане само при стриимване на Blu-ray съдържание / от ISO или структура/ с основния HD-MA аудио поток. Проблема се реши след замяна на мрежовия кабел с CAT6.
    Какво значи неактивни икони при HDMI свързване?
    Преди да пуснеш някакво 3D съдържание, трябва да си задал телевизора като основен екран, както и в контролният панел на видео картата да си избрал една от двете резолюции за HDTV3D налични там, ако картата разпознава коректно телевизора.
    Ако не разполагаш с възможности да подаваш 3D картина и разчиташ телевизора да ти я "сглобява", т.е. плейваш 2D видео в SbS или O/U с какъвто е да е от стандартните плеъри за ДМС - няма нужда да минаваш в 3D режим от картата.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 17 от 21 ПърваПърва ... 71516171819 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  3. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  4. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  5. Отговори: 0
    Последно: 11-08-11, 15:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе