Здравейте, някой може ли да помогне как да настроя плаейлиста с канали за IPTV в ДМС?
п.п. Успях да си го настроя с приложение в телевизора и не ми е необходимо в ДМС
Здравейте, някой може ли да помогне как да настроя плаейлиста с канали за IPTV в ДМС?
п.п. Успях да си го настроя с приложение в телевизора и не ми е необходимо в ДМС
Този пост е редактиран от marty_cool; 28-11-13 в 18:56.
Само при мен ли има проблем с паузирането на филм? Уж паузира, а като натисна play все едно не е било паузирано.
Има ли възможност за превъртане на филм или преместване на точно определено време от филма? Телевизора е Samsung 32F6400 и на един филм дали заради честото спиране на пауза и пускане или рутера му дойде в повече и по средата на филма прекъсна връзката. След това трябваше отначало
Здравейте, може ли да ми кажете как се махат двойните 2Д субтитри , става въпрос за wild media server.
Този пост е редактиран от techno; 13-12-13 в 20:21.
Телевизора спря да ми вижда сървъра, а до последно си бачкаше. Единственото нещо, което съм сменил е рутера с TP-Link WDR3600, а стария беше Buffalo WHR-125.
Имам пинг към телевизора и го виждам, обаче като влезна през него не виждам сървъра. Телевизора е LG LM660. Някаква идея какво да правя? Отворих всички портове и пак същата работа.
Не подозираш колко грешиш колега, ДМС ползвах със старата ми кошница на (s.478 1Gb DDR400(Dual Channel) Celeron D 2.66Ghz VC Asus ATI Radeon 9550 GE/TD 128Mb 128Bit)
Не щеше и да чуе за плейва .mkv и тогава си взех LG32LS5600 вързах го по кабел и просто почна да РАБОТИ тествал съм го с 98.3Gb файл на 1080р с адския битрейт и върви мазно мазно.
Сега съм с друга машина далеч по-добра откъм параметри и пак ползвам ДМС вече на LG42LA620S и пак съм предоволен, програмата просто работи.
здравейте, моля за малко помощ - инсталирах си дмс пускам 3д филма всичко си е ОК, но като си пусна и субтитрите и филма почва да засича
Аз също имах забележки към качеството на картината. Не ми изглеждаше като Full HD. Забелязах, че дори при 1080р на ТВ показваше DVD резолюция в инфото за сгнала. Тогава ровейки се в настройките на трнскодера редактирах размера на кадъра на 1920 по 1080 и сложих отметки, както е показано. Сега всичко е наред. Може би това зависи от профил на ТВ - в случая LG
"Кстати... Я бы предпочёл выводить фильму с компа по HDMI. То есть, в режиме монитора. Она ни малейшим образом не уступает по качеству традиционным способам (у меня не получилось увидеть разницы). При этом управление с компа (ведь отображается дисплей). Всё реально мгновенно, никаких тормозов. Кладёшь на колени лэптоп (типа большой пульт ДУ) и смотришь вполне комфортно." цитат от форума на ДМС.
Това е за тези на които им е писнало от DLNA, медия сървъри и четене :-)
Здравейте!
Имам следния проблем с ДМС :
Значи филма,който го пуснах е с времетраене 2ч. 58 мин. И като се изпълни това време реално от филма има още около 20 мин.,но затова ,че времето е изминал 2ч.и 58 мин.
един вид сървъра спира,филма свършва на половина.
След проверка в ПЦ то в КМ плейър реално нещата седят така - Реално По ДМС времето от 2ч и 58 мин е равно по лаптоп на 2ч и 38 мин.,т.е. ми се губят цели 20 мин.
по ДМС от филма .Моля за помощта ви имали някакви допълнителни настройки да се махне този проблем.
То всички филми накрая ми свъшват наполовина ,без реално филма да е свършил.
Предварително ви благодаря!
Никой ли не се е натъкнал на такъв проблем.
Филма свършва по-рано,т.е. за това време от 2.58 ч. филма е с минус 20 мин.
Вероятно филма се "разширява" и не се побира в това време по време на транскодирането.
Какво ли не пробвах но не се оправя.
Моля който е имал такъв проблем дали е успял да го оправи и как!
Може ли колегата Shmi да сподели по подробно как се справя с добавянето на плейлист в "Интернет телевидение"
Благодаря!!