Здравейте, някой може ли да ми помогне за едно проблемче.
Когато кача филм в домашния медиа сървър и после го изтрия не мога да го кача повторно. Единствения начин по който става повторно пускане е като се преинсталира програмата.
Здравейте, някой може ли да ми помогне за едно проблемче.
Когато кача филм в домашния медиа сървър и после го изтрия не мога да го кача повторно. Единствения начин по който става повторно пускане е като се преинсталира програмата.
Здравейте!
Явно никой не се е натъкнал на такъв проблем!
Все пак имали някакво решение ,дали може да се настрои така,че филма да се изгледа напълно до край!
Много ви моля ако някой има мнение по въпроса да го сподели ,тъй като всичките филми ,които ги изгледах до тук всичките завършват с около 20 мин. по-рано т.е.на половина ...??
здравеите проблема ми е следния,като свържа безжично с адаптер компа с телевизора нямам проблеми.като пусна лан кабел от пц до рутера и сървара не ми намира телевизора,телевизора е панасоник42ет60е.а пц е с windous xp. ако е от значение.
Здравейте, имам два проблема при слушането на аудио файлове и ще съм ви благодарен на някакви насоки:
1. Възпроизвеждането спира преди края на записа, когато си реши.
2. Не мога да превъртам с дистанционното - изписва ми "Невалидна операция", а при филмите няма проблем.
Общо взето всичко друго си работи, но тези два проблема съществуват САМО при възпроизвеждане на аудио файлове..
Телевизора е 42ET60, а уиндоуса - 7.
Сложих последната версия и после Ace Player. За да ми работят подкастите дадох профил транскодиране на Ace плеъра. Имам един въпрос - как да го настроя да пуща следващия фал от папката автоматично. Сега като свърши едната серия и спира. Със старата версия и Torent Stream вървеше добре!?
vandu, най-вероятно ползваш за триене бутона "изтрий и не добавяй". Ползвай бутона с кошчето за премхване а не червения хикс.
Здравейте, моля някой колега да подскаже настройките на Домашния медия сървър с ТВ Панасоник L42WT50. РС e с Win 7. Субтитрите е искат да тръгнат! Телевизорът и РС-то на еднакъв тип устройство ли трябва да са настроени и кое е най- подходящо? Какво още трябва асе настрои? Предварително благодаря!
Този пост е редактиран от hristoslav2; 19-01-14 в 13:04.
За да имаш субтитри трябва имената на филма и субтитрите да са еднакви. Също така в програмата трябва да имаш отметка на: Всегда въполнять транскоирование если наидень субтитрь
tv.jpg Без име 2.jpg
Здравейте, имам телевизор Toshiba 40TL938, филмите ги намира и ги пуска но субтитрите не искат да тръгнат. Сложил съм всички отметки от снимките и нищо, може ли малко помощ, моля.
здравейте и от мене.подкарах сървъра но субтитрите са на маймуница.в у-ва/настройки/ е сложено анси,а във файл субтитри/ариал е кирилик.защо субтитрите са на маймуница?телевизора е самсунг ф6670.мрежата е през уаерлес.
Здравейте момчета!
Изчетох цялата тема, всичко много добре е описано и ако човек чете внимателно ще му излезнат и субтитри и всичко.При мен всичко друго е О.К. , последното с което не можах да се справя е насичането на филмите, това което установих е,че когато пусна филм , процесора на компютъра започва да се товари и стига до 99% или 100% , питането ми е има ли значение с какъв процесор съм,видеокарта и така нататъка .Моят процесор е: AMD Athlon (tm) 64X2 Dual Core Processor 5000+ 2.6 GHz , Windows 7 ,32 bit , според вас трябва ли да го сменя с по мощен или проблема е другаде. Всички филми които свалям са между 8 GB и 12 GB , ако това има значение. Ще съм благодарен ако някой даде съвет откъде идва тоя проблем.
Поздрави !
Е уж всичко си чел, пък си пропуснал точно твоя проблем При мен беше същия проблем и след като сложих отметката да кешира се оправи:
74acaddc50cade26.jpg