Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор LG ?

Гласували
384. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" LCD и по-малко

23 5.99%
  • 32" LCD

142 36.98%
  • 37" LCD

69 17.97%
  • 42" LCD

123 32.03%
  • 47" LCD

23 5.99%
  • 55" LCD

4 1.04%
Страница 109 от 151 ПърваПърва ... 5999107108109110111119 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,621 до 1,635 от общо 2263

LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010
    Живее в
    Велико Търново

Re:LG LCD - PDP / Faq, обсъждане,мнения

aми ако има кажа няма ли да отпадне гаранцията?

2.  

3. Member
    Тук е от
    Mar 2010

ами тогава си го дръж така. дори да го ресетнеш по някакъв начин това ще се запише в дневника на сервизното меню и после ако ти се наложи а го носиш в сервиз ще стане по лошо със сигурност .Така че както ти казах ще в началото не ти препоръчвам хардуерно да го ресетваш щом е в в гаранция. однеси го в севиза и им обясни какво си направил. Те си имат друг начин за преинсталация на софта (сервизни портове и т.н.)до колкото знам не би трябвало да ти отпадне гаранцията.

4. Тук е от
    May 2010

Четох за същия проблем с ъпгпейд на фърмуера при LH300 при единия се наложило смяна на платката, но било покрито от гаранцията.

http://www.avforums.com/forums/lg-ow...-32lh3000.html

5. Тук е от
    Dec 2002

Momchil - благодаря ти за мнението.
    Аз даже се бях спрял на LH серията - но мисля че цената му беше по висока. А и аз като един невежа - си нямам и идея кой коя година на производство е и т.н.

6. Тук е от
    Dec 2009

barnett махни кам модула ако имаш,и тогава пробваи.

7. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010
    Живее в
    Велико Търново

нямам модул.Махнах вси4ки кабели и пусках пак ,но .....ни6то.

8.  

9. Тук е от
    Dec 2008

Мисля че може да се зареди фирмуеър през RS232. Прегледай www.lg-hack.info ако няма нищо пусни темичка там.

10. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от barnett
    нямам модул.Махнах вси4ки кабели и пусках пак ,но .....ни6то.
    Послушай Христослав и го занеси на сервиз.Ти много си го прецакал по добре небарникай повече и след ремонта забрави за тези FW мое мнение.3 Fw съм сменил и да ти кажа разлика видима няма.Поизчерви се малко пред хората от сервиза обясниим какво си направил и те да ти го оправят.

11. Тук е от
    Jan 2010

prujateli ( hristoslav 2)
    dali ima nekade info za USB hack na novite 2010 modeli na LG lcd xxLD320---550 i za plazmite xxPJ3xx
    blagodaram

12. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от barnett
    aми ако има кажа няма ли да отпадне гаранцията?
    Според мен не коментирай нищо в сервиза.Те на място нищо не могат да разберат,това което правят е да заявят нова платка и ти я сменят.Само в София има стенд,на който могат да сложат процесора да изтрият повредената информация и да го инсталират на ново.Затова подизпълнителните сервизи направо заявяват нужната им платка.
    Просто кажи: спря да работи и това е.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от nikola-mkd
    dali ima nekade info za USB hack na novite 2010 modeli na LG lcd xxLD320---550 i za plazmite xxPJ3xx
    blagodaram
    Привет Никола
    За сега все още не съм намерил инфо по тази тема. Със сигурност няма да става както миналата година със даунгрейд до определена версия на фърмуера. Тази година активирането на плейъра ще може, само след влизане в сервизното меню посредством сервизно дистанционно или самоделно направено такова.
    Ще помоля съфорумците които имат такова да публикуват отново схемата и инструкциите за него. А също и тези които са собственици на новите модели и са успели да влязат в сервизното меню-да публикуват снимки от него или подробно описание.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2006

Според мен за пореден път забравяте сигурния и абсолютно безопасен метод с пробната версия на IRremote за NOKIA със Symbian.

16. Member Аватара на JovaniJo
    Тук е от
    May 2009

Цитат Първоначално публикувано от nikola-mkd
    blagodaram
    Чети тук : http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:17404:340#340

Влизането става със сервизно ДУ което можеш да си напрвиш.В моите постовете назад е описано много подробно. С метода на koko5 в който също съм взел участие и е изпробван и за който писах инструкция и линк за програма също по назад.Eто и линк към инструкцията за сервизното меню и работата с флашката http://dox.bg/files/dw?a=265f91f68f. Метода със NOKIA и Synbian - не съм го пробвал лично. Забравете за даунгрейд и други щорутии.
    Всички модели LCD LD 420,450,520,550,570,650,750 плейват през USB.Сега за ДУ лично е пробвано на новите модели 2010 в Ямбол и работи без проблем LCD и Plazma TV. Колега от форума е schumisv от Ямбол ако някой е от там и има проблем с активацията да му пише. Аз съм във Варна и мога да си предоставя моето ако някой има желание да активира USB-то.Също мога да изработя за някой, който желае да ми пише на PM или ЛС.

17. Тук е от
    Nov 2009

Аз имам LG LH 3000 и за да гледам дигиталните програми, които са кодирани са ми дали от фирмата Сет Топ Бокс. Проблема ми е, че всяка вечер в 0:00 часа както гледам телевизия Сет Бокса се изключва сам и трябва да го вклзча отново, след което няма проблем до следващата вечер в 0:00 часа. Сменях около 5-6 различни сет бокса и проблема си остава все същия. Няма включени никъде никакви таймери - нито на бокса нито на телевизора. Ако някой знае какъв е проблема моля да пише как да го отстраня.

18. Member Аватара на JovaniJo
    Тук е от
    May 2009

Цитат Първоначално публикувано от Soider
    Аз имам LG LH 3000 и за да гледам дигиталните програми, които са кодирани са ми дали от фирмата Сет Топ Бокс. Проблема ми е, че всяка вечер в 0:00 часа както гледам телевизия Сет Бокса се изключва сам и трябва да го вклзча отново, след което няма проблем до следващата вечер в 0:00 часа. Сменях около 5-6 различни сет бокса и проблема си остава все същия. Няма включени никъде никакви таймери - нито на бокса нито на телевизора. Ако някой знае какъв е проблема моля да пише как да го отстраня.
    Питай провайдъра на кабелната да не би да ти прави ресет на системата.Всички Сет Топ Боксове имат отдалечен достъп и всеки доставчик може да го управлява и сменя фирмуера му и други настройки когато пожелае.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player LG / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 104
    Последно: 21-10-16, 17:49
  2. Ferguson / FAQ - на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Сателитни, кабелни и ефирни приемници
    Отговори: 4
    Последно: 08-07-16, 18:42
  3. Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1357
    Последно: 05-05-11, 12:07
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 2567
    Последно: 07-12-10, 15:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе