да може със същия firmware с който и LH2000-то, стана даже и филм гледах и цифровата върви Благодаря за отговорите :P
да може със същия firmware с който и LH2000-то, стана даже и филм гледах и цифровата върви Благодаря за отговорите :P
Здравейте.
Интересува ме дали някой разполага с повече информация за новите модели плазми на LG, по конкретно 50-инчовите модели. Не знам дали има смисъл да е FullHD, защото ще се гледа основно SD телевизия (Bulsat), но пък разликата в цената на PJ550 и PK250 не е толкова голяма. Единствено ме притеснява малкия брой HDMI входове (на практика само един е на задния панел). Характеристиките в сайтовете на техномаркет и технополис са яко объркани, поне що се отнася до броя на HDMI входове и това дали поддържат видео през USB входа. Тия дни смятам да наобиколя магазините и да тествам със флашка, но не знам дали така мога да тествам за качеството на SD сигнала по този начин.
Новите плазни не плейват видео през USB.
Здравейте От скоро чета вашия прекрасен форум и вярвам , че има много компетентни хора които биха отговорили на въпростите ми А те са следните :
Вчера си закупих LG37LH3000 от Техномаркет , но и збщо не се усетих в магазина да проверя как е менюто и когато се прибрах се оказа че има липси точно в "Setup" Няма ги 2-те полета " Диагностика" и "CI информация" Не зная със коя версия фирмуер и софтуер е телевизора Интересува ме , тъй като е произведен Март 2010 година (така пише отзад) дали ще стане ако кача V3.15.00_EU_ALL_0.1.50.97_flash.epk за да отключа USB входа или ако може някой да ми обясни стъпка по стъпка какво да го правя за да не го разваля на 2-рия ден
Благодаря предварително
Едит : Отзад пише LH3000-ZA BEULJP
Точно това е проблема - на сайта на Техномаркет дават за 50PK250 че плейва:Първоначално публикувано от schumisv
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09072745 - ВЪЗПРОИЗВЕЖДАНЕ НА DIVX HD, JPEG, MP3
А примерно за 50PK550 дават само JPEG и MP3:
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09076564
което си е доста абсурдно - по-евтиния модел плейва, а по-скъпия - не.
Иначе на сайта на LG за България го има само PK250 и за него пак пише че плейва:
http://lg.com/bg/televizor-audio-vid...or-50PK250.jsp
и за да е по-весело пише че и PJ550 също плейва:
http://lg.com/bg/televizor-audio-vid...or-50PJ550.jsp
Въобще - голема мистерия.
50PJ550 плейва DivX включително MKV-та 1080p
50PK250 има USB порт който е сервизен.
PJ550 - плейва видео, дори мкв.има превъзходни субтитри,подредени и плътни,които могат да се увеличават.Първоначално публикувано от XpacTa
[quote=LSGI ]
Здравейте От скоро чета вашия прекрасен форум и вярвам , че има много компетентни хора които биха отговорили на въпростите ми А те са следните :
Вчера си закупих LG37LH3000 от Техномаркет , но и збщо не се усетих в магазина да проверя как е менюто и когато се прибрах се оказа че има липси точно в "Setup" Няма ги 2-те полета " Диагностика" и "CI информация" Не зная със коя версия фирмуер и софтуер е телевизора Интересува ме , тъй като е произведен Март 2010 година (така пише отзад) дали ще стане ако кача V3.15.00_EU_ALL_0.1.50.97_flash.epk за да отключа USB входа или ако може някой да ми обясни стъпка по стъпка какво да го правя за да не го разваля на 2-рия ден
Благодаря предварително
Едит : Отзад пише LH3000-ZA BEULJP
Дай държава Финландия(опции - избор страна),относно усб - то има няколко начина описани в форума. Този с 3.15 е само единия от тях(най мързеливия, но и най - рискования).И много ги жалите колегите от ТМ , там трябваше да ти ги обяснят тези неща без усб - то, де.
Пробва ли, или налучкваш.Първоначално публикувано от schumisv
Поясни подробно,ще е полезно,разбрах ли правилно на LG 22LD320 си сложил софт. за 32лх2000 (3.15) , и всичко е окей.Така ли е.Първоначално публикувано от s_kolew
Защото ако е вярно тогава излиза,че новата LD серия ще може да се отключва по стария начин.
Не мога да разбера PJ550 Фул ХД ли е или ХД Рейди? На сайта на Техномаркет пише първото, а на ЛГ България второто???Първоначално публикувано от simeonbf
Проблем с LG6100 /Скарлет/-Проблема е следният:
1.Дистанционното спря да работи-смених батериите 2 пъти с чисто нови,пак не работи.Не е от батериите.
2.Пробвах с бутоните от телевизора-работят само бутоните за звука /+ и -/, както и бутона "Меню".Като влезеш в менюто и отидеш на подменюто за различните входове,работят само входовете за HDMI 1 и AV3.Не мога да отида до другите входове по никакъв начин.Бутоните за промяна на каналите не работят.Изключих телевизора от мрежата за 2-3 часа,като се надявах след рестарта да тръгне, но нищо не става.Ако някой знае как да го оправя,моля да ми помогне.
за дистанционото: опитай да го насочиш от близко към камерата на някъкъв телефон и натискай бутоните -вижда се примигване на дсплея на телефона, провери един по един всички бутони.Първоначално публикувано от georgiii555
а за TV възможно ли е да си му дал CHILD LOOCK?
ако е така оптай да му вкараш код от сервизната книжка
Пробвах както ми каза пред камерата на телефона,всички бутони светват.А другата функция даже не съм знаел, че съществува.Просто спря отведнъж.Първоначално публикувано от loshdancho
Благодаря за бързия отзив.Намерих проблема.Активиран е бил бутона "STB, а не "TV" на дистанционното.Първоначално публикувано от loshdancho