Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор LG ?

Гласували
384. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" LCD и по-малко

23 5.99%
  • 32" LCD

142 36.98%
  • 37" LCD

69 17.97%
  • 42" LCD

123 32.03%
  • 47" LCD

23 5.99%
  • 55" LCD

4 1.04%
Страница 99 от 151 ПърваПърва ... 4989979899100101109149 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,471 до 1,485 от общо 2263

LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    May 2010

Re:LG LCD - PDP / Faq, обсъждане,мнения

да може със същия firmware с който и LH2000-то, стана даже и филм гледах и цифровата върви Благодаря за отговорите :P

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2004

Здравейте.

Интересува ме дали някой разполага с повече информация за новите модели плазми на LG, по конкретно 50-инчовите модели. Не знам дали има смисъл да е FullHD, защото ще се гледа основно SD телевизия (Bulsat), но пък разликата в цената на PJ550 и PK250 не е толкова голяма. Единствено ме притеснява малкия брой HDMI входове (на практика само един е на задния панел). Характеристиките в сайтовете на техномаркет и технополис са яко объркани, поне що се отнася до броя на HDMI входове и това дали поддържат видео през USB входа. Тия дни смятам да наобиколя магазините и да тествам със флашка, но не знам дали така мога да тествам за качеството на SD сигнала по този начин.

4. Тук е от
    Feb 2010

Новите плазни не плейват видео през USB.

5. Junior Member
    Тук е от
    May 2010

Здравейте От скоро чета вашия прекрасен форум и вярвам , че има много компетентни хора които биха отговорили на въпростите ми А те са следните :

Вчера си закупих LG37LH3000 от Техномаркет , но и збщо не се усетих в магазина да проверя как е менюто и когато се прибрах се оказа че има липси точно в "Setup" Няма ги 2-те полета " Диагностика" и "CI информация" Не зная със коя версия фирмуер и софтуер е телевизора Интересува ме , тъй като е произведен Март 2010 година (така пише отзад) дали ще стане ако кача V3.15.00_EU_ALL_0.1.50.97_flash.epk за да отключа USB входа или ако може някой да ми обясни стъпка по стъпка какво да го правя за да не го разваля на 2-рия ден

Благодаря предварително

Едит : Отзад пише LH3000-ZA BEULJP

6. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2004

Цитат Първоначално публикувано от schumisv
    Точно това е проблема - на сайта на Техномаркет дават за 50PK250 че плейва:
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09072745 - ВЪЗПРОИЗВЕЖДАНЕ НА DIVX HD, JPEG, MP3
    А примерно за 50PK550 дават само JPEG и MP3:
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09076564
    което си е доста абсурдно - по-евтиния модел плейва, а по-скъпия - не.

Иначе на сайта на LG за България го има само PK250 и за него пак пише че плейва:
    http://lg.com/bg/televizor-audio-vid...or-50PK250.jsp
    и за да е по-весело пише че и PJ550 също плейва:
    http://lg.com/bg/televizor-audio-vid...or-50PJ550.jsp
    Въобще - голема мистерия.

7. Member
    Тук е от
    Jan 2007

50PJ550 плейва DivX включително MKV-та 1080p
    50PK250 има USB порт който е сервизен.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от XpacTa
    Здравейте.

Интересува ме дали някой разполага с повече информация за новите модели плазми на LG, по конкретно 50-инчовите модели. Не знам дали има смисъл да е FullHD, защото ще се гледа основно SD телевизия (Bulsat), но пък разликата в цената на PJ550 и PK250 не е толкова голяма. Единствено ме притеснява малкия брой HDMI входове (на практика само един е на задния панел). Характеристиките в сайтовете на техномаркет и технополис са яко объркани, поне що се отнася до броя на HDMI входове и това дали поддържат видео през USB входа. Тия дни смятам да наобиколя магазините и да тествам със флашка, но не знам дали така мога да тествам за качеството на SD сигнала по този начин.
    PJ550 - плейва видео, дори мкв.има превъзходни субтитри,подредени и плътни,които могат да се увеличават.

10. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009

[quote=LSGI ]
    Здравейте От скоро чета вашия прекрасен форум и вярвам , че има много компетентни хора които биха отговорили на въпростите ми А те са следните :

Вчера си закупих LG37LH3000 от Техномаркет , но и збщо не се усетих в магазина да проверя как е менюто и когато се прибрах се оказа че има липси точно в "Setup" Няма ги 2-те полета " Диагностика" и "CI информация" Не зная със коя версия фирмуер и софтуер е телевизора Интересува ме , тъй като е произведен Март 2010 година (така пише отзад) дали ще стане ако кача V3.15.00_EU_ALL_0.1.50.97_flash.epk за да отключа USB входа или ако може някой да ми обясни стъпка по стъпка какво да го правя за да не го разваля на 2-рия ден

Благодаря предварително

Едит : Отзад пише LH3000-ZA BEULJP

Дай държава Финландия(опции - избор страна),относно усб - то има няколко начина описани в форума. Този с 3.15 е само единия от тях(най мързеливия, но и най - рискования).И много ги жалите колегите от ТМ , там трябваше да ти ги обяснят тези неща без усб - то, де.

11. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от schumisv
    Пробва ли, или налучкваш.

12. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от s_kolew
    да може със същия firmware с който и LH2000-то, стана даже и филм гледах и цифровата върви Благодаря за отговорите :P
    Поясни подробно,ще е полезно,разбрах ли правилно на LG 22LD320 си сложил софт. за 32лх2000 (3.15) , и всичко е окей.Така ли е.
    Защото ако е вярно тогава излиза,че новата LD серия ще може да се отключва по стария начин.

13. apopov
    Guest

Цитат Първоначално публикувано от simeonbf
    PJ550 - плейва видео, дори мкв.има превъзходни субтитри,подредени и плътни,които могат да се увеличават.
    Не мога да разбера PJ550 Фул ХД ли е или ХД Рейди? На сайта на Техномаркет пише първото, а на ЛГ България второто???

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2009

Проблем с LG6100 /Скарлет/-Проблема е следният:
    1.Дистанционното спря да работи-смених батериите 2 пъти с чисто нови,пак не работи.Не е от батериите.
    2.Пробвах с бутоните от телевизора-работят само бутоните за звука /+ и -/, както и бутона "Меню".Като влезеш в менюто и отидеш на подменюто за различните входове,работят само входовете за HDMI 1 и AV3.Не мога да отида до другите входове по никакъв начин.Бутоните за промяна на каналите не работят.Изключих телевизора от мрежата за 2-3 часа,като се надявах след рестарта да тръгне, но нищо не става.Ако някой знае как да го оправя,моля да ми помогне.

16. Member
    Тук е от
    Mar 2010

Цитат Първоначално публикувано от georgiii555
    Проблем с LG6100 /Скарлет/-Проблема е следният:
    1.Дистанционното спря да работи-смених батериите 2 пъти с чисто нови,пак не работи.Не е от батериите.
    2.Пробвах с бутоните от телевизора-работят само бутоните за звука /+ и -/, както и бутона "Меню".Като влезеш в менюто и отидеш на подменюто за различните входове,работят само входовете за HDMI 1 и AV3.Не мога да отида до другите входове по никакъв начин.Бутоните за промяна на каналите не работят.Изключих телевизора от мрежата за 2-3 часа,като се надявах след рестарта да тръгне, но нищо не става.Ако някой знае как да го оправя,моля да ми помогне.
    за дистанционото: опитай да го насочиш от близко към камерата на някъкъв телефон и натискай бутоните -вижда се примигване на дсплея на телефона, провери един по един всички бутони.
    а за TV възможно ли е да си му дал CHILD LOOCK?
    ако е така оптай да му вкараш код от сервизната книжка

17. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от loshdancho

за дистанционото: опитай да го насочиш от близко към камерата на някъкъв телефон и натискай бутоните -вижда се примигване на дсплея на телефона, провери един по един всички бутони.
    Пробвах както ми каза пред камерата на телефона,всички бутони светват.А другата функция даже не съм знаел, че съществува.Просто спря отведнъж.

18. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от loshdancho

Благодаря за бързия отзив.Намерих проблема.Активиран е бил бутона "STB, а не "TV" на дистанционното.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player LG / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 104
    Последно: 21-10-16, 17:49
  2. Ferguson / FAQ - на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Сателитни, кабелни и ефирни приемници
    Отговори: 4
    Последно: 08-07-16, 18:42
  3. Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1357
    Последно: 05-05-11, 12:07
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 2567
    Последно: 07-12-10, 15:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе