Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор LG ?

Гласували
384. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" LCD и по-малко

23 5.99%
  • 32" LCD

142 36.98%
  • 37" LCD

69 17.97%
  • 42" LCD

123 32.03%
  • 47" LCD

23 5.99%
  • 55" LCD

4 1.04%
Страница 111 от 151 ПърваПърва ... 61101109110111112113121 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,651 до 1,665 от общо 2263

LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2009

Проблем с LG 42LF2510

Здравейте приятели,
    Както винаги разчитам на Вашата компетентна помощ!От няколко дни имам горния телевизор и в стремежа си да ползвам всичките му опции,допуснах неволна грешка.При опит да променя настройките,без да искам промених стойността на Tool option 1(в която по принцип нищо не смятах да променям).
    Въпросът ми е има ли начин да възстановя оригиналната стойност (която дори не зная каква е) без да отиваме на сервиз?Лошото е,че всичките ми опити да вляза в сервизното меню са неуспешни,понеже телевизорът примигва няколко пъти и се самоизключва.
    Предварително благодаря и чакам отговорите Ви със свито сърце.

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:LG LCD - PDP / Faq, обсъждане,мнения

Хайде пак ,поредният човек който пипа там където не му е работата
    Това което може да се пипне съм го написал в първите постове!!!
    В Tool Option1 не пипайте нищо!!

Tool Option1 значение
    Inch: {19,22,26,27,32,37,[b]42[/b],46,47,50,52,55,60,70}
    Tool: {LH20,LH30,LH35,LH45,LH41,LH45,LH50,LH55,LH60,LH70,LH80,LH85,LH90,LH95,LU30,LU40,LU50 ,LU55,LU60,LU70,LF25,LF11,LH37,SL80,LF10,LU45,SL90 ,CL40}
    Maker: {LGD,CMO,AU0,SHARP}
    Module Rev.: {0,1,2,3,4,5,6,7}
    В този пункт няма какво да се променя, освен да докарате телевизора до неработно състояние.

4. Тук е от
    Nov 2009

Много благодаря на hristoslav2 за бързия отговор,но както казах по-горе стана случайно.Лошото е , че сега при включване нямам необходимото време,за да стигна до сервизното меню(телевизорът примигва няколко пъти и се изключва).Иначе мисля,че съм дал тези настройки(те даже се подразбират),но в ми се губи стойността на Tool option 1 от IN-START-MENU,без да искам я направих 1 ,а тя е може би 5-цифрено число=

5. Тук е от
    Feb 2010

Ох най-после...от кога чакам да му падне цената на 42 LD550.До сряда най-късно ще в вкъщи
    http://www.technopolis.bg/b2c/app/di...71%29/.do?rf=y

6. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от oggieasp
    Много благодаря на hristoslav2 за бързия отговор,но както казах по-горе стана случайно.Лошото е , че сега при включване нямам необходимото време,за да стигна до сервизното меню(телевизорът примигва няколко пъти и се изключва).Иначе мисля,че съм дал тези настройки(те даже се подразбират),но в ми се губи стойността на Tool option 1 от IN-START-MENU,без да искам я направих 1 ,а тя е може би 5-цифрено число=
    Бягай към сервиза, и без много да коментираш кажи, че е спрял да работи.

7. Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от simeonbf
    Бягай към сервиза, и без много да коментираш кажи, че е спрял да работи.
    ...Тея LG-ta взеха много скапани да ги правят :P Все както си работи и изведнъж, син екран - "windows protection error".

Просто си плаща за магарията, взема си ТВ-то и спира да го бърника.

Аз не случайно след всеки пост в който казвах какво съм открил пишех "Всичко е на ваша отговорност" и си поемате риска.

Другия вариант: Прави си нул-модем кабел закача ТВто към ПСто и почва да търси из форумите(ixbt.com, lg-hack.info и други) как да промени настройките на ТВто през компютъра.

8.  

9. Тук е от
    Sep 2005

Най сетне и в Хасково има едно саморъчно направено дистанционно за влизане в скритите менюта.
    Благодаря на JovaniJo и му се извинявам същевременно че откакто Февруари ми прати програмираното чипче, чак сега намерих време да седна да събера платката.
    Съпротивлението ми е 80 ома, Кондензатоара - 100мкф, работи от 3-4 метра, но трябва да е насочено ТОЧНО към телевизора - явно самото диодче е с тесен лъч.

Ако някой от Хасково и региона иска да си отключва USB-то да свирка - само срещу биричка ще оправим работата!

Нещо друго интересно - след като влезнах в сервизното меню и от Tool Option 3 активирах Bluetooth за да видя какво ще стане забелязах следното:
    Не само ми се появи блутут меню в менюто на ТВ-то, но в In Start менюто се появиха подменюта за тест на Блутута и блутут слушалките. Интересното е че пише нещо като Bluetooth usb port ready, Bluettoth not found. Яснно е чен просто модула на е монтиран, ама си задавам въпроса дали ако ръгна USB-Bluetooth модул в USB порта няма да вземе да тръгне.
    Не че ми трябва - ама краста. Има ли някой да е порбвал?

10. Тук е от
    Nov 2009

Здравейте,
    Понеже съм се спрял на следния модел телевизор LG 50PK760 можете ли да ми кажете добър избор ли е за цената от към екстри и качество и каква е разликата между него и LG 50PK750, или да ми препоръчате друг за горе-долу същите пари.

11. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Колега 760 е с повече екстри - лан , блутуут , разни входове ! Панасоник правят добри , много добри плазми , но са по-скъпи ! Това за сравнение - http://www.lg.com/de/common/compare/...countryCd%3Dde !

12. Member
    Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от TonyB
    Здравейте,
    Понеже съм се спрял на следния модел телевизор LG 50PK760 можете ли да ми кажете добър избор ли е за цената от към екстри и качество и каква е разликата между него и LG 50PK750, или да ми препоръчате друг за горе-долу същите пари.
    Здравейте,
    По сигнатурата изглежда да е подвариант на PK750 за някой европейски пазар (Италия? Германия?) Едва ли има значителна разлика с базовия модел. Варианта PK790 е специално за UK, и се отличава с това, че има FreeView тунер (най-вероятно DVB-T2) за разлика от европейските си събратя.
    Каква е цената на 50PK760?

Моделите PK75/76/95/99Х са Infinia дизайн, и за разлика от по-младшите си събратя Razor Edge PK25/35/550 при тестовете се забелязаха проблеми с обработката на образа (EE bug) при PK990:
    http://www.avforums.com/reviews/LG-5...TV-Review.html
    и подобно явление при американския модел PK750. Очаква се евентуално LG да пуснат фирмуер за справяне с този недостатък на моделите Infinia, но дали, и кога са въпрос все още на непотвърдени очаквания.

Младшите модели PK35/550 няма индикации да страдат от този проблем, ако мрежовите новости и специфичния дизайн не са Ви първостепенен приоритет, можете да погледнете PK550, който прави всичко което се очаква от един модерен телевизор (без LAN, и web камера).

В България разликата в цената PK550 и PK750 е около 400-500 лева. (20-25%). Дали си заслужава е труден отговор, предвид установения в по-горните модели недостатък.

PK550 3HDMI Razor Edge design
    PK750 3HDMI Infinia design
    PK750 4HDMI Infinia design + LAN (RJ45)

13. Тук е от
    Nov 2009

Благодаря за изчерпателния отговор, незнам какво да правя съвсем се обърках вече, утре ще ходя пак да разглеждам и ще мисля. А да попитам още нещо всеки телевизор на LG който има Netcast ще може да подържа Skype или не е точно така и също на кои модели ще може да се използва LG Magic Motion remote control?

14.  

15. Member
    Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от TonyB
    Благодаря за изчерпателния отговор, незнам какво да правя съвсем се обърках вече, утре ще ходя пак да разглеждам и ще мисля. А да попитам още нещо всеки телевизор на LG който има Netcast ще може да подържа Skype или не е точно така и също на кои модели ще може да се използва LG Magic Motion remote control?
    Magic Wand се предполагаше да се пусне с топ модела PK950/990. Не знам дали вече модела е на пазара, но вероятността за Motion remote control а ла wii е доста намаляла сравнена с първоначално обявените планове.
    Skype камера (продаваща се отделно) също трябваше да бъде част от портфолиото на PK950/990.

Интернет гимиците независимо от производителя и модела в досегашните обсъждания около сериите от 2010 се концентрират в горе-долу следното:
    - малък или почти никакъв контрол върху изображението;
    - оскъден избор на приложения;
    - нещо с което потребителя ще си поиграе максимум до половин час и след това ще забрави доживотно.

16. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от Yavor Yankov
    Най сетне и в Хасково има едно саморъчно направено дистанционно за влизане в скритите менюта.
    Благодаря на JovaniJo и му се извинявам същевременно че откакто Февруари ми прати програмираното чипче, чак сега намерих време да седна да събера платката.
    Съпротивлението ми е 80 ома, Кондензатоара - 100мкф, работи от 3-4 метра, но трябва да е насочено ТОЧНО към телевизора - явно самото диодче е с тесен лъч.

Ако някой от Хасково и региона иска да си отключва USB-то да свирка - само срещу биричка ще оправим работата!

Нещо друго интересно - след като влезнах в сервизното меню и от Tool Option 3 активирах Bluetooth за да видя какво ще стане забелязах следното:
    Не само ми се появи блутут меню в менюто на ТВ-то, но в In Start менюто се появиха подменюта за тест на Блутута и блутут слушалките. Интересното е че пише нещо като Bluetooth usb port ready, Bluettoth not found. Яснно е чен просто модула на е монтиран, ама си задавам въпроса дали ако ръгна USB-Bluetooth модул в USB порта няма да вземе да тръгне.
    Не че ми трябва - ама краста. Има ли някой да е порбвал?
    Ако му включиш външен блутут, няма ли да трябват драйвери за него, които тв - то няма.

17. Тук е от
    Sep 2005

Ами точно това и аз се чудя - имам чувството че си ги има вградени драйверите във фърмуера.

18. Member
    Тук е от
    Oct 2008

Искам да питам следното: дали ако се ползва по-бърза флашка /по-висока скорост на четене на данни/ ще е по-добре при гледане на филми? Имам LG 32LS8000, който се оказа доста добър телевизор. Само някои дребни забележки имам, като например, че е малко бавен при превключане на каналите и че леко блести екранът ако е светло / при пряка светлина/. Имам го от няколко месеца и съм доволен. Дизайн , картина, звук, опции-перфектни. Понякога обаче, при гледане на филм през флашката, файлът засича или направо спира. Ако го страртираш пак се оправя. На някои филми се налагат няколко рестарта, за да го догледаш, което е досадно. Ако някой е открил решение или има отговор да пише, моля!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player LG / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 104
    Последно: 21-10-16, 17:49
  2. Ferguson / FAQ - на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Сателитни, кабелни и ефирни приемници
    Отговори: 4
    Последно: 08-07-16, 18:42
  3. Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1357
    Последно: 05-05-11, 12:07
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 2567
    Последно: 07-12-10, 15:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе