Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор LG ?

Гласували
384. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" LCD и по-малко

23 5.99%
  • 32" LCD

142 36.98%
  • 37" LCD

69 17.97%
  • 42" LCD

123 32.03%
  • 47" LCD

23 5.99%
  • 55" LCD

4 1.04%
Страница 110 от 151 ПърваПърва ... 60100108109110111112120 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,636 до 1,650 от общо 2263

LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Re:LG LCD - PDP / Faq, обсъждане,мнения

Цитат Първоначално публикувано от nikola-mkd
    prujateli ( hristoslav 2)
    dali ima nekade info za USB hack na novite 2010 modeli na LG lcd xxLD320---550 i za plazmite xxPJ3xx
    blagodaram
    1. PC
    2. малко кабел
    3. ИЧ светодиод
    4. Софтуер - https://forum.setcombg.com/******************.com/files/293812441/irplay.rar
    Как става
    1. Свързвате светодиода към единия от каналите на усилвателя.
    От саунд картата не става, тъй като сигнала е слаб. Е разбира се ако имате стар ПС със ISA саунд карта дето имаха усилватели...може би ще стане. Полярноста незнам дали има значение, при мен стана от първия път.
    2. Стартирате софтуера и отваряте LGTVPIP.RCC
    3. Настройка на софта: избирате някой от сигналите(например p+ или номер на програма). Натискате "play kod". Аз оставих колоните включени, така че чувах сигнала във вид на писукане. Силата на звука е ~ колкото звън на мобилен телефон. И така променяте силата докато сработи. Веднъж сработи ли, значи сте успяли да го настроите.
    4. В полето над бутона "Play" въвеждате 64260, а в съседното 1275. Натискате бутона "play" и сте вътре.

255 - ЕZ сървис менюто

2.  

3. Тук е от
    Apr 2010

Да се похваля и аз. От вчера се сдобих с нов ТВ LG 42LH7000. Попаднах случайно на промоцията в Метро- 1200 лв. И така един от тях е вее в къщи. Искам да попитам тези които имат по-голям опит, с настройването и манимулирането с това устройство.
    Та да си задам въпросите:
    1 True Motion- намерих менюто откъдето се активира, видимо не видях разлика (да спомена че вкъщи има и втори ТВ Плазма на Панасоник и там е видим ефекта при изключване и включване на 100-те херца). Това което забелязвам е, че при натискане на бутона ОК, от дистанционното в горния край на ТВ-то, се показва лента с информация: 4:3, 576i, 50Hz. Та това показание от 50Hz, ме притеснява. Да допълня само, че гледах на сайта на LG- БГ и немския. Та в БГ сайта не фигурира в описанието на характеристиките 100 HZ, докато в немския е изписано изрично като една от характеристиките.
    2. Ще се гледат BulSat и DVD- на кой портове кой от източниците да свържа?
    3. Как да настроя оптимално картината?

Благодаря на всички отзовали се!
    Искам и да се извиня ако в темата има писано по въпроса, но стигнах до към 20-та страница и търпението ми се изчерпа!

4. Banned
    Тук е от
    Jan 2006
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Цитат Първоначално публикувано от ivo_s
    Да се похваля и аз. От вчера се сдобих с нов ТВ LG 42LH7000. Попаднах случайно на промоцията в Метро- 1200 лв. И така един от тях е вее в къщи. Искам да попитам тези които имат по-голям опит, с настройването и манимулирането с това устройство.
    1 True Motion- намерих менюто откъдето се активира, видимо не видях разлика (да спомена че вкъщи има и втори ТВ Плазма на Панасоник и там е видим ефекта при изключване и включване на 100-те херца). Това което забелязвам е, че при натискане на бутона ОК, от дистанционното в горния край на ТВ-то, се показва лента с информация: 4:3, 576i, 50Hz. Та това показание от 50Hz, ме притеснява. Да допълня само, че гледах на сайта на LG- БГ и немския. Та в БГ сайта не фигурира в описанието на характеристиките 100 HZ, докато в немския е изписано изрично като една от характеристиките.

Искам и да се извиня ако в темата има писано по въпроса, но стигнах до към 20-та страница и търпението ми се изчерпа!

Извинявай ама нещо да не си объркал цената за 42LH7000 , нещо тия 1200лв ме съмняват , в техното е 1700 , чак пък толкова да се набутат метро не вярвам.

5. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Хрумна ми по метода на коко5 с диода да се опитам да обуча едно универсално дистанционно на филипс, с функция която позволява да приема сигнала от оригиналното дистанционно.Та насочих диода срещу него но щом го вкарам в режим да запамети подавания сигнал от диода веднага ми изписва ерор(отхвърля сигнала) и неще да го запамети.
    Сигурно сервизния сигнал е такава честота, с която филипса не работи.От друга страна някой във форума беше споменал, че с универсално дистанционно томсън е успял да влезе в сервизното меню.Само не обясни как с комбинация от бутони лие влязъл как я е открил, защото малко ме съмнява дистанционното даси е настроило бутон ок -ок за влизане.Та ако някой има идея или желание и той да пробва.Но честотата ме притеснява, освен да взема да пробвам с някое по скъпо на филипс, модел около 300лв., там мисля , че честотният диапазон е по голям.Ама резултата според мен ще е същия.
    Сигнала е твърде кратък и може филипса да нямя време да го запомни,но пък той реагира веднага и изписва грешка.Ако това е проблема може сигнала да се насложи няколко пъти в програма за да го направи по дълъг и непрекъснат.

Христослав , Джовани и Коко ако имате идея казвайте.

6. Тук е от
    Apr 2010

Цитат Първоначално публикувано от dragomir7708

Извинявай ама нещо да не си объркал цената за 42LH7000 , нещо тия 1200лв ме съмняват , в техното е 1700 , чак пък толкова да се набутат метро не вярвам.
    Не, не съм... Просто имаха няколко бройки, до вечерта нямаше... не знам каква е причината,. Кашона в който беше ТВ-то, беше неразпечатан, здрав отвсякъде. И на мен ми стана странно и доста подозрително се отнесох първоначално, внимателно оглеждах всичко което може да бъде видяно на пръв поглед.

7. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Не, не съм... Просто имаха няколко бройки, до вечерта нямаше... не знам каква е причината,. Кашона в който беше ТВ-то, беше неразпечатан, здрав отвсякъде. И на мен ми стана странно и доста подозрително се отнесох първоначално, внимателно оглеждах всичко което може да бъде видяно на пръв поглед.
    Някой беше споменал,че такива промоции в метро били с разлики, в смисъл, тип матрица да кажем(макар,че малко ме съмнява, ама кой знае).Ако можеш постни номер на матрицата, сигурен съм, че Христослав ще вземе отношение.

8.  

9. Тук е от
    Apr 2010

Цитат Първоначално публикувано от simeonbf
    Някой беше споменал,че такива промоции в метро били с разлики, в смисъл, тип матрица да кажем(макар,че малко ме съмнява, ама кой знае).Ако можеш постни номер на матрицата, сигурен съм, че Христослав ще вземе отношение.
    Ето това са надписите върху задния панел:

Model No: 42LH7000-ZA
    Product code: 42LH7000-ZA.BEUVLJG

Мога да кача и снимка на въпросната табела, но все още не съм се ориентирал в процедурата по качване на снимки.

10. Тук е от
    Sep 2008

Преди около 2 месеца един колега ми направи дистанционното за влизане в серв. меню.Чарковете струваха 7лв.Пробвах го на всички LG който бяха в Техномаркет ,естествено с разрешението на продавачите.На всички действаше,по-стари, по- нови влизаше без проблем в серв.меню.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Честито взел си го мнооого изгодно-цената е веднъж

при натискане на бутона ОК, от дистанционното в горния край на ТВ-то, се показва лента с информация: 4:3, 576i, 50Hz.
    Това е информация за входящият в телевизора сигнал.

Да допълня само, че гледах на сайта на LG- БГ и немския. Та в БГ сайта не фигурира в описанието на характеристиките 100 HZ, докато в немския е изписано изрично като една от характеристиките.
    Модела 42LH7000 е с 100Hz.

Цитат Първоначално публикувано от simeonbf
    Няма такова нещо.Телевизорите LG продавани в Метро са същите като тези в Техномаркет и Технополис. В случая- това са стари модели от миналата година ,които вносителите се мъчат да изчистят. Защото им блокират финансови средства и заемат място по складовете к,оето трябва да опразнят и да разчистят за новите модели.

Ето това са надписите върху задния панел:

Model No: 42LH7000-ZA
    Product code: 42LH7000-ZA.BEUVLJG

Мога да кача и снимка на въпросната табела, но все още не съм се ориентирал в процедурата по качване на снимки.
    Матрицата ти е S-IPS но LGDislplay -това не е изписано в етикета на гърба на телевизора.

Между другото ще ви помоля останалите да напишете инфото от етикета за да се помъчим да разберем какво означават буквите след модела.

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

LG 47LX6500 - разсъблечен
    http://translate.google.com/translat...ml&sl=el&tl=en

13. Тук е от
    Apr 2010

Благодаря, за информацията Христослав!

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Между другото ще ви помоля останалите да напишете инфото от етикета за да се помъчим да разберем какво означават буквите след модела.
    Model NO: 37SL8000-ZB
    PRODUCT CODE 37SL8000-ZB.BEUVLJG
    SERIAL NO : 909WRAJ89816
    MANUFACTURED : SEPTEMBER 2009

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от mariankolev
    Model NO: 37SL8000-ZB
    SERIAL NO : 909WRAJ89816
    MANUFACTURED : SEPTEMBER 2009
    Благодаря
    достатъчно беше това
    и кога и къде е прозведен

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Засега по моята логика-3-та и 4-та буква след точката показват къде е произведен
    37SL8000-ZB.BEUVLJG SEPTEMBER 2009 - Полша

18. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Засега по моята логика-3-та и 4-та буква след точката показват къде е произведен
    37SL8000-ZB.BEUVLJG SEPTEMBER 2009 - Полша
    досетих се но все пак. Да в Полша е на етикета по надолу пише че е събран там подчертавам събран

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player LG / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 104
    Последно: 21-10-16, 17:49
  2. Ferguson / FAQ - на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Сателитни, кабелни и ефирни приемници
    Отговори: 4
    Последно: 08-07-16, 18:42
  3. Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1357
    Последно: 05-05-11, 12:07
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 2567
    Последно: 07-12-10, 15:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе