LG 26LH2000 добър ли е като телевизор?
Да за този си размер е едно добро предложениеПървоначално публикувано от maikula
Здравейте, имам следния проблем:С LG32LH5000 и не мога да си направя моя настройка на картината когато гледам през USB.
Така е. Няма какво да направиш.Първоначално публикувано от ulipet
Имах подобен проблем, при честоти по-големи от 790MHz. Установих, че всъщност проблема не е в моя телевизор , извиках техниците от CableTel , замериха сигнала посмяха се малко, след което смениха най близкия усилвател. Просто стария филтрира сигнала с по-големи честоти.Първоначално публикувано от Secodu
Излезе вийвър TTL_view04.exe създаден от нашите руски приятели за четене на файла записан от TV xxLHx000-ZA00001.TLL. Файла може да се чете и да се редактират имената на каналите аналогови и цифрови. За сега е тестов и работи с файлове над 40 kB нова версия редактира и страната за настройка а също и каналите могат да се преподреждат като пореден номер . Ето и линк http://dox.bg/files/dw?a=1ea382caf3
Колеги,
Моля за точен отговор на въпроса:
Кое е по добре 42LH3000 или 37LH5000? В момента има промоция в техномаркет и цените им са почти еднакви. T.е. размер с/у 200hz. Кое е по важно? Има ли някаква друга разлика?
Ще гледам от 2,5 метра SD, HD, Филми, Игри...
Благодаря предварително!
night pz Аз гледам 42" от 2,5м и на SD цифров сигнал ми е перфектно. От друга страна 100/200хц. не са за пренебрегване. Напъни се още малко за 42" ,но поне 100хц.
и аз имам съшия проблем на 37LH5000 ще съм благодарен на малко помощПървоначално публикувано от Yavor Yankov
здравейте,
имам доста странен проблем с LG 32LH3000. опитвам да вържа едно компютърче към този телевизор през rgb. проблемът е че при резолюция 1920х1080 картината е смачкана от двете страни. има доста голямо черно поле от ляво. от дясно е по-малко. с контролите на тв-то не може да ре разтегне до края. на други резолюции си го показва на пълен екран. пробвах с 1280х768. най-голямата резолюция която успях да пусна на пълен екран беше 1680х1050.
моля, дайте акъл. същото компютърче съм го връзвал на едно по-старо LG и там си работеше като слънце на 1920х1080
През скарт букса няма да можеш да прекараш звука. По отически кабел става.
Здравейте,някой може ли да даде компетентно мнение за LG 32SL8000 http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09060897
Изключително отражателен панел. Плазмите са направо матови в сравнение с тази серия.Първоначално публикувано от aktivelle
Благодаря,значи по добре 32LH7000 или нещо от този типПървоначално публикувано от nkd
Разликата м/у LH7000 и LS8000 май е само в корпуса-при вторият е безрамковПървоначално публикувано от aktivelle
контраста е различен заради панела