Да нямаш включена някаква система за Активен/Динамичен Контраст?
Да нямаш включена някаква система за Активен/Динамичен Контраст?
Мисля, че не. През ХДМИ нямам достап до тях: Активените/Динамичените Контрасти от менюто.
Да споделя малко опит за LG LH7000. Вече съм собственик на външен хард диск WD My Book Essential 1 TB, качих му 80 GB филми и музика всичко се чете нормално от USB входа и се чете без прекъсвания от вградения плеър. Не се претеснявайте смело си вземайте външни дискове с голям капацитет. Дано съм помогал на някого , който се е двоумил.
Този диск си има собствено захранване и е нормално да работи.
Здравейте, пиша тук за да събера малко мнения. Ще се сдобивам тези дни с 32 инчов LCD телевизор. След изчитане на доста теми в този и други форуми, посещения в магазини и разглеждане на телевизори, реших че не ми се дават твърде много пари и се спрях на два модел LG - 32LH2000 и 32LF2500. Гледах ги, гледах ги на витрината - и двата ми изглеждат добре В момента най-евтино могат да се намерят за 779лв и 829лв.(тази цена е в Техномаркет ако се върне стар телевизор - не съм наясно с тази промоция съвсем, но се търкаля някакъв Funai на тавана - може да им го предложа ) съответно 32LH2000 и 32LF2500.
На телевизора ще се гледа цифрова кабелна телевизия и филми през USB ако го активирам успешно, че така като чета ако е твърде нов с firmware 3.48, не е особено препоръчително. Ако не става - ще се гледат филми с нещо от рода на WD Live плеър.
Та имам следните няколко въпроса:
1. Има ли нещо по-лошо в модела 32LF2500 отколкото моделите от серията LH, защото той е FullHD и бих взел него, нищо че на 32 инчов телевизор особена разлика не видях между FullHD и HDReady. Доколкото разбрах от всичко прочетено - този модел е подобен на 32LH3000, но в корпуса на миналогодишните модели ?
2. В сайта на LG има разлика между цветовата палитра на двата телевизора - на LF2500 пише LGD(10bit)(AUO-8bit), а на LH2000 - 8 bit. Какво би трябвало да значи това Че LF2500 има 10 битов цвят, срещу 8 битов на другия, демек LF2500 има повече цветове като цяло.
3. Май други разлики не откривам - освен да има такива в менюта и прочие, но това няма особено значение.
Мен ме интересува връзката от Kомпютър към телевизора,ще се използва HDMI-HDMI и не съм сигурен дали видео картата ми има възможност да предава и звук чрез HDMI и за това ще се използва евентуално 3.5 стерео жакове от звуковата карта,но при включен HDMI дали ще детектва звука че май теа телевизори имат VGA входове и предполагам че имено тогава детектват audi in на телевизора.Може и да бъркам,но ще е добре някой да каже нещо по въпроса.Първоначално публикувано от JavorS
Kolegi zdravejte, predi malko se registrirah. kupih si 42LH5000 no imam problem. kato izbera strana razli`na ot bulgaria mi nakysva kartinata vse edno e slab signala i ne mi gi podrevda 9 primerno na 1 imam 2 radia i dve televizii, na dve imam nova i biv0 zabravih da kaja che listvam ot antena. Nqmam kabel vse oste. Ta vaprosa mi e koia strana da izbera ili imam problem v televizora? blagodarq predvaritelno
ПИШИ НА КИРИЛИЦА !!!Първоначално публикувано от malamov
Чудя се защо никаде не се споменава в характеристиките на LH3000 серията за наличието на DVB-C тунер. Както в магазините, така и в официалните сайтове се пише само за DVB-T и нищо за DVB-C. Има ли в действителност такъв тунер?
От няколко дена съм собственик на 42LH5000 .Четох,слушах и накрая се спрях на него.Засега съм много доволен от избора.Справя се мн добре с Bulsatcom.Естествено обаче имам и няколко въпроса които ми изникват пък ако някои може да помогне ще е супер.
Първия е колко голям външен хард ще разпознае ТВ-то и дали въобще ще разпознае такъв?И другия е освен от настройката на където се задава 200 Hz с какво ниво да е,има ли друг начин за пускането им на тия 200 Hz.Защото по принцип сигнала от Булсата ми го дава 50 Hz,което може би е нормално но не съм много наясно.
Ако външния диск си има собствено захранване нямаш проблеми. Ако е със захранване от USB порта може да се наложи да си вземеш USB хъб.Първоначално публикувано от d_ivanov
Сигнала от Булсат е 50Hz като всеки видео сигнал в Европа. Опцията 200Hz е телевизора да подобри този сигнал.
Защото сега гледах ето този хард http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=534950 и се чудя дали да го взема.Но пише захранване през USB.
Здравейте,
от няколко дена имам 32' LH5000
заимах го и с външен хард 500гб сеагейт със захранване през ЮСБ.За сега няма грижи работи без проблеми всичко.
Като изключим ,че на някой .мкв филми ми дава че няма аудио кодек.Имате ли този проблем?
Случвало се е и при мен , просто няма такъв кодек и затова няма звук .Първоначално публикувано от Dredd
лошото ,е че от 3 филма и трите нетръгнаха само 1 сериял .Ще го преживея де