Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор LG ?

Гласували
384. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" LCD и по-малко

23 5.99%
  • 32" LCD

142 36.98%
  • 37" LCD

69 17.97%
  • 42" LCD

123 32.03%
  • 47" LCD

23 5.99%
  • 55" LCD

4 1.04%
Страница 25 от 151 ПърваПърва ... 1523242526273575 ... ПоследноПоследно
Резултати от 361 до 375 от общо 2263

LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:LG LCD - PDP / Faq, обсъждане,мнения

Да нямаш включена някаква система за Активен/Динамичен Контраст?

2.  

3. Тук е от
    Nov 2009

Мисля, че не. През ХДМИ нямам достап до тях: Активените/Динамичените Контрасти от менюто.

4. Member Аватара на JovaniJo
    Тук е от
    May 2009

Да споделя малко опит за LG LH7000. Вече съм собственик на външен хард диск WD My Book Essential 1 TB, качих му 80 GB филми и музика всичко се чете нормално от USB входа и се чете без прекъсвания от вградения плеър. Не се претеснявайте смело си вземайте външни дискове с голям капацитет. Дано съм помогал на някого , който се е двоумил.

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Този диск си има собствено захранване и е нормално да работи.

6. Тук е от
    Nov 2009

Здравейте, пиша тук за да събера малко мнения. Ще се сдобивам тези дни с 32 инчов LCD телевизор. След изчитане на доста теми в този и други форуми, посещения в магазини и разглеждане на телевизори, реших че не ми се дават твърде много пари и се спрях на два модел LG - 32LH2000 и 32LF2500. Гледах ги, гледах ги на витрината - и двата ми изглеждат добре В момента най-евтино могат да се намерят за 779лв и 829лв.(тази цена е в Техномаркет ако се върне стар телевизор - не съм наясно с тази промоция съвсем, но се търкаля някакъв Funai на тавана - може да им го предложа ) съответно 32LH2000 и 32LF2500.

На телевизора ще се гледа цифрова кабелна телевизия и филми през USB ако го активирам успешно, че така като чета ако е твърде нов с firmware 3.48, не е особено препоръчително. Ако не става - ще се гледат филми с нещо от рода на WD Live плеър.

Та имам следните няколко въпроса:

1. Има ли нещо по-лошо в модела 32LF2500 отколкото моделите от серията LH, защото той е FullHD и бих взел него, нищо че на 32 инчов телевизор особена разлика не видях между FullHD и HDReady. Доколкото разбрах от всичко прочетено - този модел е подобен на 32LH3000, но в корпуса на миналогодишните модели ?
    2. В сайта на LG има разлика между цветовата палитра на двата телевизора - на LF2500 пише LGD(10bit)(AUO-8bit), а на LH2000 - 8 bit. Какво би трябвало да значи това Че LF2500 има 10 битов цвят, срещу 8 битов на другия, демек LF2500 има повече цветове като цяло.
    3. Май други разлики не откривам - освен да има такива в менюта и прочие, но това няма особено значение.

7. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2005

Цитат Първоначално публикувано от JavorS
    Здравейте, ................. LG - 32LH2000 и 32LF2500.
    Мен ме интересува връзката от Kомпютър към телевизора,ще се използва HDMI-HDMI и не съм сигурен дали видео картата ми има възможност да предава и звук чрез HDMI и за това ще се използва евентуално 3.5 стерео жакове от звуковата карта,но при включен HDMI дали ще детектва звука че май теа телевизори имат VGA входове и предполагам че имено тогава детектват audi in на телевизора.Може и да бъркам,но ще е добре някой да каже нещо по въпроса.

8.  

9. Тук е от
    Dec 2009

Kolegi zdravejte, predi malko se registrirah. kupih si 42LH5000 no imam problem. kato izbera strana razli`na ot bulgaria mi nakysva kartinata vse edno e slab signala i ne mi gi podrevda 9 primerno na 1 imam 2 radia i dve televizii, na dve imam nova i biv0 zabravih da kaja che listvam ot antena. Nqmam kabel vse oste. Ta vaprosa mi e koia strana da izbera ili imam problem v televizora? blagodarq predvaritelno

10. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от malamov
    Kolegi zdravejte, predi malko se registrirah. kupih si 42LH5000 no imam problem. kato izbera strana razli`na ot bulgaria mi nakysva kartinata vse edno e slab signala i ne mi gi podrevda 9 primerno na 1 imam 2 radia i dve televizii, na dve imam nova i biv0 zabravih da kaja che listvam ot antena. Nqmam kabel vse oste. Ta vaprosa mi e koia strana da izbera ili imam problem v televizora? blagodarq predvaritelno
    ПИШИ НА КИРИЛИЦА !!!

11. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Чудя се защо никаде не се споменава в характеристиките на LH3000 серията за наличието на DVB-C тунер. Както в магазините, така и в официалните сайтове се пише само за DVB-T и нищо за DVB-C. Има ли в действителност такъв тунер?

12. Тук е от
    Nov 2009

От няколко дена съм собственик на 42LH5000 .Четох,слушах и накрая се спрях на него.Засега съм много доволен от избора.Справя се мн добре с Bulsatcom.Естествено обаче имам и няколко въпроса които ми изникват пък ако някои може да помогне ще е супер.
    Първия е колко голям външен хард ще разпознае ТВ-то и дали въобще ще разпознае такъв?И другия е освен от настройката на където се задава 200 Hz с какво ниво да е,има ли друг начин за пускането им на тия 200 Hz.Защото по принцип сигнала от Булсата ми го дава 50 Hz,което може би е нормално но не съм много наясно.

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от d_ivanov
    От няколко дена съм собственик на 42LH5000 .Четох,слушах и накрая се спрях на него.Засега съм много доволен от избора.Справя се мн добре с Bulsatcom.Естествено обаче имам и няколко въпроса които ми изникват пък ако някои може да помогне ще е супер.
    Първия е колко голям външен хард ще разпознае ТВ-то и дали въобще ще разпознае такъв?И другия е освен от настройката на където се задава 200 Hz с какво ниво да е,има ли друг начин за пускането им на тия 200 Hz.Защото по принцип сигнала от Булсата ми го дава 50 Hz,което може би е нормално но не съм много наясно.
    Ако външния диск си има собствено захранване нямаш проблеми. Ако е със захранване от USB порта може да се наложи да си вземеш USB хъб.
    Сигнала от Булсат е 50Hz като всеки видео сигнал в Европа. Опцията 200Hz е телевизора да подобри този сигнал.

14.  

15. Тук е от
    Nov 2009

Защото сега гледах ето този хард http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=534950 и се чудя дали да го взема.Но пише захранване през USB.

16. Тук е от
    Apr 2005

Здравейте,
    от няколко дена имам 32' LH5000
    заимах го и с външен хард 500гб сеагейт със захранване през ЮСБ.За сега няма грижи работи без проблеми всичко.
    Като изключим ,че на някой .мкв филми ми дава че няма аудио кодек.Имате ли този проблем?

17. Banned
    Тук е от
    Jan 2006
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Цитат Първоначално публикувано от Dredd
    Здравейте,
    от няколко дена имам 32' LH5000
    заимах го и с външен хард 500гб сеагейт със захранване през ЮСБ.За сега няма грижи работи без проблеми всичко.
    Като изключим ,че на някой .мкв филми ми дава че няма аудио кодек.Имате ли този проблем?
    Случвало се е и при мен , просто няма такъв кодек и затова няма звук .

18. Тук е от
    Apr 2005

лошото ,е че от 3 филма и трите нетръгнаха само 1 сериял .Ще го преживея де

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 25 от 151 ПърваПърва ... 1523242526273575 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Blu-Ray Player LG / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 104
    Последно: 21-10-16, 17:49
  2. Ferguson / FAQ - на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Сателитни, кабелни и ефирни приемници
    Отговори: 4
    Последно: 08-07-16, 18:42
  3. Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1357
    Последно: 05-05-11, 12:07
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 2567
    Последно: 07-12-10, 15:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе