При мен имаше проблем при обновяване зарди флашката.
Не ми е понятно защо се получи така?!?!?!
Смени флашката и пробвай пак.
Успех!
При мен имаше проблем при обновяване зарди флашката.
Не ми е понятно защо се получи така?!?!?!
Смени флашката и пробвай пак.
Успех!
Понеже всеки пита преди да прочете: Отговора е на първа страница!Първоначално публикувано от mytanta
Отново на първа страница.ако някой може да даде линк към подходящ софтуер 3.15 за моето тв. ще съм благодарен.
Между другото 10 мин е много време, вероятно има проблем с флашката. Ако имаш някоя стара (512 или 1ГБ) - ползвай нея.
Моля, някой от собственици на LH7000 да ми каже дали по принцип да активирани в сервизното меню: ClearQAM, THX и THX Media Director?
И какво получавам повече с тях? Питам защото съм пред дилема, дали да правя упражнението с връщането на стар 3.15 софт. и после качването на 3.55 или направо да си качвам 3.55 без да правя горните промени.
Не си прави труда, не си заслужава активитането на ClearQAM - желателно е да не пипаш нещо което не знаеш какво е, THX и THX Media Director просто в настройките на картината се появаява THX Кино но с готови настройки неможе да се донастройва нищо.Мисля че получи отговор.Първоначално публикувано от sms71
JovaniJo, благодаря за отговора! Искам и още нещо да попитам.Тъй като съм със софт.3.24, подобрява ли работата на самия телевизор софт.3.55? Каква е разликата между двата софтуера?
Както виждаш в моя подпис аз съм със 3.24 ако имаш желание качи 3.55 но неочаквай чудеса промените са описани някаде от hristoslav2 чети по назад. Ново ядро, оправени грешки по електронното ръководство и т.н.
Смятам да взимам 26LU5000. Някои може ли да даде мнения за него:
1. Може ли да се активира плеъра, както е описано в началото;
2.Има ли еквивалент в други цветове не това бяло и оранжево, като да не е по голям, не се събира на мястото 32 инча.
Когато се ползва USB--то гледане на филми, имали възможност да се настройва картината или се работи само с АV MODE и фабрично настроените Кино,Спорт и др.?
Само в АV MODE и фабрично настроените Кино,Спорт и др.Първоначално публикувано от sms71
Здравейте.Наскоро си купих това моделче на LG и съм много очерован преди бях с Самсунг 40а536 и да ви кава разликата е убиствена.Но да се върна на въпроса който ме мъчи .Вързал съм телевизола към PC с кабел HDMI v1.3 както препоръчват но когато пусна Тв-то на 200hz(truMotion на висока настройка) се получава едно дразнещо прескачане (предимно на филмите ).Та въпроса ми е имали някъкви настройки в сервизното меню,или по принцип да не се мъча да подкарам повече от 60hz .Забравих да добавя това прескачане го няма когато се гледа телевизиа там всичко си върви "мазничко"
Като гледаш филми от външен източник изключи 200 hz и няма да имаш проблемПървоначално публикувано от mariankolev
Модела е с добър като картина.Освен това е със S-IPS матрица/широк зрителен ъгъл/Първоначално публикувано от rumen65
1.Почти 100% сигурно.
2.Засега не съм виждал в други цветове.
Мерси.Просто се чудех дали няма вариянт да го накарам и в PC режим да работи нормално под 200hzПървоначално публикувано от harvi5
Зравейте, от 5 дни съм собственик на LG 42SL8500, нямам оплаквания от него - харесва ми. Искам да помоля притежателите на такива ТВ-та, а може и да не са същите, да споделите какви настройки сте направили на картината и звука за най-доброто му използване? И има ли нещо което не ми е активирано и аз да трябва да активирам и да сменям софтуера? Благодаря предварително на всички които решат да ми отговорят
Здравейте,с тв LG32LH5000 съм и много често като превключвам от програма на програма ми излиза на черен екран "конфликтна програма".От качеството на сигнала ли е ? Кабелната ми е цифрова на Евроком- Пловдив.Проблема го решавам като рестартирам тв, но така ли трябва да бъде?