При мен имаше проблем при обновяване зарди флашката.
Не ми е понятно защо се получи така?!?!?!
Смени флашката и пробвай пак.
Успех!
При мен имаше проблем при обновяване зарди флашката.
Не ми е понятно защо се получи така?!?!?!
Смени флашката и пробвай пак.
Успех!
Понеже всеки пита преди да прочете: Отговора е на първа страница!Първоначално публикувано от mytanta
Отново на първа страница.ако някой може да даде линк към подходящ софтуер 3.15 за моето тв. ще съм благодарен.
Между другото 10 мин е много време, вероятно има проблем с флашката. Ако имаш някоя стара (512 или 1ГБ) - ползвай нея.
Моля, някой от собственици на LH7000 да ми каже дали по принцип да активирани в сервизното меню: ClearQAM, THX и THX Media Director?
И какво получавам повече с тях? Питам защото съм пред дилема, дали да правя упражнението с връщането на стар 3.15 софт. и после качването на 3.55 или направо да си качвам 3.55 без да правя горните промени.
Не си прави труда, не си заслужава активитането на ClearQAM - желателно е да не пипаш нещо което не знаеш какво е, THX и THX Media Director просто в настройките на картината се появаява THX Кино но с готови настройки неможе да се донастройва нищо.Мисля че получи отговор.Първоначално публикувано от sms71
JovaniJo, благодаря за отговора! Искам и още нещо да попитам.Тъй като съм със софт.3.24, подобрява ли работата на самия телевизор софт.3.55? Каква е разликата между двата софтуера?
Както виждаш в моя подпис аз съм със 3.24 ако имаш желание качи 3.55 но неочаквай чудеса промените са описани някаде от hristoslav2 чети по назад. Ново ядро, оправени грешки по електронното ръководство и т.н.
Смятам да взимам 26LU5000. Някои може ли да даде мнения за него:
1. Може ли да се активира плеъра, както е описано в началото;
2.Има ли еквивалент в други цветове не това бяло и оранжево, като да не е по голям, не се събира на мястото 32 инча.
Когато се ползва USB--то гледане на филми, имали възможност да се настройва картината или се работи само с АV MODE и фабрично настроените Кино,Спорт и др.?
Само в АV MODE и фабрично настроените Кино,Спорт и др.Първоначално публикувано от sms71
Здравейте.Наскоро си купих това моделче на LG и съм много очерован преди бях с Самсунг 40а536 и да ви кава разликата е убиствена.Но да се върна на въпроса който ме мъчи .Вързал съм телевизола към PC с кабел HDMI v1.3 както препоръчват но когато пусна Тв-то на 200hz(truMotion на висока настройка) се получава едно дразнещо прескачане (предимно на филмите ).Та въпроса ми е имали някъкви настройки в сервизното меню,или по принцип да не се мъча да подкарам повече от 60hz .Забравих да добавя това прескачане го няма когато се гледа телевизиа там всичко си върви "мазничко"![]()
Като гледаш филми от външен източник изключи 200 hz и няма да имаш проблемПървоначално публикувано от mariankolev
Модела е с добър като картина.Освен това е със S-IPS матрица/широк зрителен ъгъл/Първоначално публикувано от rumen65
1.Почти 100% сигурно.
2.Засега не съм виждал в други цветове.
Мерси.Просто се чудех дали няма вариянт да го накарам и в PC режим да работи нормално под 200hzПървоначално публикувано от harvi5
Зравейте, от 5 дни съм собственик на LG 42SL8500, нямам оплаквания от него - харесва ми. Искам да помоля притежателите на такива ТВ-та, а може и да не са същите, да споделите какви настройки сте направили на картината и звука за най-доброто му използване? И има ли нещо което не ми е активирано и аз да трябва да активирам и да сменям софтуера? Благодаря предварително на всички които решат да ми отговорят
Здравейте,с тв LG32LH5000 съм и много често като превключвам от програма на програма ми излиза на черен екран "конфликтна програма".От качеството на сигнала ли е ? Кабелната ми е цифрова на Евроком- Пловдив.Проблема го решавам като рестартирам тв, но така ли трябва да бъде?