Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор LG ?

Гласували
384. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" LCD и по-малко

23 5.99%
  • 32" LCD

142 36.98%
  • 37" LCD

69 17.97%
  • 42" LCD

123 32.03%
  • 47" LCD

23 5.99%
  • 55" LCD

4 1.04%
Страница 32 от 151 ПърваПърва ... 2230313233344282 ... ПоследноПоследно
Резултати от 466 до 480 от общо 2263

LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2009

LG42LF2519 И LG42LH4000 Конкретен въпрос!

Здравейте, изчетох много писания и много противоречия, конкретно ме интересува между тези 2 телевизора разликата е главно в 50 и 100херца. Този LH4000 е 100херца и е 200 лв по-скъп. Телевизора ще се гледа от 3 метра, кабелна телевизия предимно и филмчета от компютъра. Заслужава ли си да дам 200 лв. повече за разликата която ще има ??? Много ли е голяма???
    Благодаря предварително на всички които биха помогнали.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Re:LG LCD - PDP / Faq, обсъждане,мнения

Цитат Първоначално публикувано от hustler1000
    Здравейте, изчетох много писания и много противоречия, конкретно ме интересува между тези 2 телевизора разликата е главно в 50 и 100херца. Този LH4000 е 100херца и е 200 лв по-скъп. Телевизора ще се гледа от 3 метра, кабелна телевизия предимно и филмчета от компютъра. Заслужава ли си да дам 200 лв. повече за разликата която ще има ??? Много ли е голяма???
    Благодаря предварително на всички които биха помогнали.
    Да ти кажа разликата е голяма и аз наскоро си взех нов предния беше с 60hz i 8ms Samsung ,А новия ми 200hz. и 2ms LG. Но да знаеш тия херци са за телевизия за PC нестава повече от 60 (малко по нагоре в темата ми казаха така и се оказаха прави).Като си направих настройките на входящият сигнал и тази опция за херците изчезна.Та моя савет е дай ги тия 200лв. ако не е проблем няма да съжеляваш,дори и само ТВ да гледаш си заслужава

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от ulipet
    Здравейте,с тв LG32LH5000 съм и много често като превключвам от програма на програма ми излиза на черен екран "конфликтна програма".От качеството на сигнала ли е ? Кабелната ми е цифрова на Евроком- Пловдив.Проблема го решавам като рестартирам тв, но така ли трябва да бъде?
    Проблема е в подаваният сигнал от кабелният ти оператор.Няма институция у нас която да наложи стандарти за предаване и всеки си прави каквото си иска-гледайки да е възможно най-евтиното оборудване но не и качествено и по европейските стандарти.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

фърмуер за плазмен телевизор LG 50PS8000 v.3.20.00 -Активира DVB-C тунера
    http://depositfiles.com/files/zrv6v2hur

новите модели LG PK Plasma 2010
    http://translate.google.com/translat...ml&sl=el&tl=en

http://sourceforge.net/projects/lifeisgo/files/

шок-муха затворена между LCD панела и екрана на LG 47SL8500
    http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:16577#0

6. Тук е от
    Dec 2009

Здравеите,
    Скоро си закупих 42LH3000,за тези 1199лв. ми се струва направо страхотен.Прочетох цялата тема и добре ,че го направих преди да го взема не знаех че може да се активира usb-то, както и другите настроики през сервизното меню.Само ме притеснява това че не мога да конвертирам аудиото от DTS във AC3. Ако някои има опит да опише по подробно как стават нещата.
    Благодаря

7. Member Аватара на JovaniJo
    Тук е от
    May 2009

Ето линк към програмата за декодиране на удиото от DTS във AC3 http://dox.bg/files/dw?a=1afacb9847

8.  

9. Novice
    Тук е от
    Dec 2009

За конвертирането беше писано в темата точно с каква програма става, потърси малко, може и да беше в Самсунг.
    А някой от Варна има ли абонат на Мсат? На техния тунер има сигнал на този на телевизора няма 37ЛХ5000. Май ни карат да си купим CI модул?

10. Novice
    Тук е от
    Dec 2009

Да продължа по-точно има, но пулсира с период 15-20 сек, като пуснах телевизора първо нямаше никакъв проблем, след това пуснаха апдейт на техния си тунер и работата стана такава, каквато я описах, сложих новия фърмуеър все тая, нови настройки ръчни, автоматични няма оправия.

11. Тук е от
    Dec 2009

Здравейте,

Решил съм да купувам LG 42 LH4000.В момента съм на кабелна от Евроком.Искам да попитам след като си пусна цифрова от тях дали трябва да си купувам допълнително устройство, защото от форума прочетох, че има някои ТВ,на които не им е нужно нищо допълнително, а директно се гледа. Не ми е ясно и се извинявам предварително, ако въпроса ми е глупав.

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

АКо не се лъжа каналите им са кодирани. За разкодиране ще ти трябва карта, която те ще ти дадат заедно с един приемник. За да ползваш телевизора без този приемник ще ти трябва един CAM /Conax/ модул, който струва около 80-100 лева. Питай и в кабелния оператор да ти го осигурят, но може и от друго място да си купиш.

13. Тук е от
    Jul 2008

Re:Настройки на LG 32LH2000

Иди на Финландия и се активира автоматично.

14.  

15. Тук е от
    Sep 2005

Цитат Първоначално публикувано от ulipet
    Здравейте,с тв LG32LH5000 съм и много често като превключвам от програма на програма ми излиза на черен екран "конфликтна програма".От качеството на сигнала ли е ? Кабелната ми е цифрова на Евроком- Пловдив.Проблема го решавам като рестартирам тв, но така ли трябва да бъде?
    По скоро смятам че проблема е от КАМ модула, смятам че използваш такъв, иначе би ползвал Сет-топ устройство.
    Ако си го взел от Евроком - поискай да ти го сменят с друг, по възможност друга серия или ревизия поне.

Аз имах същите проблеми с моя кам модул, сле докато го смених с ревизия 1,1 ( беше 1,0) нещата се оправиха.
    Има някакъв конфликт между софтуера на тв-то и модула.
    С 42LH4000 съм.

16. Тук е от
    Sep 2005

Цитат Първоначално публикувано от mivr11
    Здравейте,

Решил съм да купувам LG 42 LH4000.В момента съм на кабелна от Евроком.Искам да попитам след като си пусна цифрова от тях дали трябва да си купувам допълнително устройство, защото от форума прочетох, че има някои ТВ,на които не им е нужно нищо допълнително, а директно се гледа. Не ми е ясно и се извинявам предварително, ако въпроса ми е глупав.
    Щом си на Евроком, даже май няма нужда да си купуваш - чух че давали КАМ модулите вместо Сет-топ устройството.
    Нямаш никави проблеми - слагаш тв-то на -- -- -- като страна ( т.е. никоя страна ), прави пълен скан на Цифрови канали, Радио, Аналогови канали, мушкаш модула с картата в слота и танцуваш....

Със сущия телевизор съм и откакто си пуснах цифрова с КАМ модула вече не мога да гледам телевизя другаде...

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

някой може ли да помогне за вторият проблем на Riki Najdeski от Македония
    някакви предложения

Zdrasti hristoslav!!!KAk si?Odavna ne sym ti pisal....Nqmam nqkakyv golqm problem sys TV LG2100,osven 4e butonite za gore i lqvo ne rabotat nai dobre,trqbva da natisna pove4e pyti,a drugite si rabotat normalno...neznam dali e do noviq softuer...mislq 4e ne e do bateriite....
    i o6te ne6to,moje si napisal na foruma kak moje da se zapazat programite na USB,za da ne tyrsq mn 4esto,za6toto tuk vav ohrid ima i efirni i kabelni cifrovi programi i ne moje ednovremeno da se gledat,a ako moje ednovremeno da se gledat molq te napi6i mi,bez da scaniran na 2-3 dni
    Pozdravi ot Ohrid

18. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Има ли някакъв начин в режим на използване на USB при гледане на филми на LG 37LH7000, да се направи собственна настройка на картината? В описанието на телевизора пише, че ако се избере ИЗКЛ. с бутон AV MODE ще се изберат картината и изображението, които зададете първоначално. При мене нещо не се получава. Някой може ли да ми каже къде бъркам? Благодаря предварително!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 32 от 151 ПърваПърва ... 2230313233344282 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Blu-Ray Player LG / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 104
    Последно: 21-10-16, 17:49
  2. Ferguson / FAQ - на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Сателитни, кабелни и ефирни приемници
    Отговори: 4
    Последно: 08-07-16, 18:42
  3. Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1357
    Последно: 05-05-11, 12:07
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 2567
    Последно: 07-12-10, 15:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе